Koop Uw Valentijnsdag Bloemen Begin om Geld te Besparen

0
204

Het kopen van een boeket van rozen voor je geliefde op Valentijnsdag garandeert ze zijn frisheid, maar ze kunnen ook kosten die u bijna het dubbele van de normale prijs. Wilt u misschien overwegen het kopen van hen vroeg als nu.

Lea Libresco op FiveThirtyEight sprak met bloemisten in 20 van de grootste steden in de VS, en vond dat, ja, de kosten van de bloemen (vooral rozen) gaat tot op de Dag van de Valentijnskaart. Echter, Libresco vonden ook dat de rozen niet beginnen te verwelken ten minste vijf tot zeven dagen als ze goed verzorgd. Als u het kopen van uw rozen vroeg, zult u voorkomen dat het betalen van de extra kosten, en ze zien er nog prima voor een paar dagen na Valentijnsdag. Beter nog, Libresco stelt u kijken naar het kopen van een aantal andere, grotere bloemen die zelfs nog langer duren om te beginnen met verwelking. Anjers en orchideeën zien er leuk uit, ruiken heerlijk, en niet beginnen te verwelken voor bijna twee weken. U kunt meer te weten komen over het krijgen van Valentine ‘ s Dag bloemen op de goedkope op de link hieronder.

http://lifehacker.com/5993954/how-to…

Hoe te Kopen, Regelen, en de Zorg Voor Bloemen Als een Pro

Hoe te Kopen, Regelen, en de Zorg Voor Bloemen Als een Pro

Hoe te Kopen, Regelen, en de Zorg Voor Bloemen Als een P

Het regelen van de bloemen? We weten. Het is eng. Dat is waarom het zo makkelijk is om te gaan voor de kant-en-klare…

Lees meer Lees meer

De Vrek ‘ s Gids Voor het Kopen van Bloemen Voor Valentijnsdag | FiveThirtyEight

Foto door Colby Stopa.

Gesponsord