Googles selvkjørende biler kan være selv-bygget etter alle

0
55

Ny jobb oppføringer for Google X Labs’ selvkjørende bil prosjektet foreslår at selskapet kan være å komme inn på produksjon, til tross for tidligere om det hadde noe ønske om å bli en bil for produsenten.

Jobben oppføringer inkluderer en produksjonsprosessen, ingeniør -, produksjons-leverandør kvalitet ingeniør og mekanisk global supply chain manager. Beskrivelsene for de stillinger forklare rollene vil fokusere på, blant annet, å utvikle montering linjer, samt produksjon, gjennomføring og kontroll av prosesser.

Disse oppføringene følger fjorårets leie av ex-Ford og Hyundai, general manager John Krafcik. Sitt leie sammen med de jobber beskrivelser tyder på Google kan være interessert i å sette opp en selv-kjører bil produksjonsanlegg for masseproduksjon av sine egne kjøretøy.

En selvmotsigelse

Selvfølgelig selskapet sa sent i fjor at det ikke var planlegging på å komme inn i virksomheten til å bli en bil maker, og ville i stedet ser ut til å være partner med en etablert bilprodusent som vil produsere sin autonome kjøretøy.

Så selv om det kan være klar til å begynne å produsere sine egne biler, og det kan også være at Google har planer om å utforme og etablere en rask og billig produksjonsprosessen for masse produsere tech som driver sine biler. Partner selskaper kan utnytte den tekniske og prosesser til å produsere selvkjørende biler på deres egne anlegg.

Selvfølgelig, alt dette er gjetning på dette punktet, og med regler for selvkjørende biler fortsatt blir utviklet over OSS, Google er ikke sannsynlig å avsløre sine planer før det er klar til å gjøre det.

  • Googles selvkjørende biler kan funksjonen for trådløs lading

Via Reuters