Restene av Dagen: Adobe Creative Cloud Feilen er å Slette brukerdata

0
52

Vi har gjort det til helgen, men Adobe Creative Cloud er å ha et tilfelle av mandager. For noen brukere, en feil er å slette skjulte mapper når Adobe jobber med å løse problemet. I mellomtiden Amazon Ekko blir oppdatert igjen, det ryktes iPhone 5se har en gate dato, og mer.

  • Et Adobe Creative Cloud feil i en nylig oppdatering er å slette noen brukernes data uten advarsel. Adobe er allerede jobber med å løse problemet og har stoppet distribusjonen av oppdateringen. Backblaze brukere i særlig blir berørt fordi de bestemt mappe struktur av at tjenesten gjør det utsatt for den feilen. [Ars Technica]
  • Amazon Echo kan nå kontrollere din termostat hvis du har en Ecobee 3. Se på deg, fremtidige fyr, rope kommandoer på temperaturen til roboten huset. (Randen påpeker at du kan også få den til å fungere med Nest gjennom IFTTT, selv om den ikke er pålitelig.) [Randen]
  • WhoSampled er en morsom app som kartlegger hvilke sanger eksempel andre sanger, og nå kan det kobles til Spotify så du kan gledelig falle ned som-samples-som rabbit hole. [Neste Web]
  • Det ryktes iPhone 5se og iPad Air 3 vil være i salg på Mars 18th, sier 9to5Mac. Det er et par dager etter også-ryktet trykk event. [9to5Mac]
  • Apple TV-brukere vil bli glad for å høre at de har planer om å oppdatere iPhone-ens fjernkontroll-appen til å ha den samme funksjonaliteten som en faktisk Apple TV-fjernkontrollen. Nyttig! [TechCrunch via Daring Fireball]
  • Noen sier at Torrent Tid plugin som lar deg streame filmer i nettleseren er fryktelig usikker, men teamet har allerede motbevist påstandene. Uansett, det er alltid en god idé å vær forsiktig når du krysser internett er understells. [Gizmodo & The Next Web]