Det Bästa Med Vår Reklam Verksamhet Associera Åt Denna Helg

0
119

Vi får frågan hela tiden: Vad vill du laga mat hemma? Här är lite inspiration från Connor Bower, vår Reklam Verksamhet Associera:

Jag hade turen att ha min mamma och flera andra släktingar i stan den här helgen vilket alltid är en fröjd. Jag kommer från en familj av stor ätare, och vi är ständigt över-beställning på restauranger. Med tiden söndagen rullade runt, allt jag ville var en enkel måltid för att sona mitt överflöd, men visste också att jag behövde prep för mina luncher för kommande arbetsvecka. Jag bestämde mig för att snitta lite kyckling lår att äta för resten av veckan och koppla ihop dem med en enkel sallad.

Annons


Jag är ett stort fan av bl a frisé och hur det lyckas vara ljus, skarpa, och lite bitter alla på en gång. Jag använde några som bas i min sallad, gjorde en snabb vitt vin vinägrett (med lite schalottenlök för en liten bett), och sedan kastade i några apelsiner, gyllene russin och granatäpple frön för lite extra sötma. Jag brände låren i en tjockbottnad holländska ugn, hud-sidan nedåt först, vänt dem, och sedan slutade laga dem och se till att inte torka ut dem. Jag är också förtjust i alla de variga bitar på botten av pannan som kommer från brännande kött, så jag gjorde en snabb pan sås genom att minska vitt vin i grytan medan skrapa botten, gungade lite kallt smör i på slutet. Inte ett dåligt sätt att avsluta helgen!

Taggar:
connor bower, middag inspiration, food52 team