Inne Hedley & Bennett ‘ s Factory-Lekplats, Fantasier Regerar

0
125

«Hedley & Bennett är inte ett företag,» grundare och ägare Ellen Bennett förklarade för mig över telefonen på fredag. «Det är min lekplats för att inte göra alla de saker jag hatar om andra företag.»

Välkommen till Hedley & Bennett lekplats.
Foto: Maria Costa

Som å ena sidan är nonsens: Hedley & Bennett är väldigt mycket ett företag—en populär, framgångsrik förkläde-företag (vi säljer två av sina modeller, en som är exklusiva till och med Food52, i Butiken). Men å andra sidan, «lekplats» är faktiskt en mycket mer korrekt ord för vad som händer i deras högkvarter, ett lager som Ellen ryckte upp och återställas för att fungera som bolagets fabrik bara förra sommaren.

Annons

En lycklig kundservice arbetar den anställde från övervåningen i denna koja (en annan är på nedervåningen).
Foto: Maria Costa

Mot vitkalkade väggar och ett glänsande gjuten betong golv, det är stänk av oblyga färg som på kroken för det första: en stor gul slang bild som en bit av upprätt cavatappi; ett showroom med alla Hedley & Bennett ‘ s senaste förkläde mönster hängas upp på egna pärlplattor och hyllor, och vid närmare titt, en zipline som du håller på med två händer, Kevin McAllister-stil, som leder från toppen av en treehouse ner till stora gemenskapen samla utrymme.

Det finns faktiskt två inomhus treehouses, varav en fungerar som Ellen ‘ s office (hon kallar det ett «klubbhus»), och en annan (med bild) för kundservice medarbetare. Det är inte konstigt att Ellen främsta inspiration för utrymmet var Willy Wonka ‘ s Chocolate Factory: «jag såg filmerna för att få idéer om vad jag ville,» förklarade hon.

Ellen, har inget kul alls i hennes kontor.
Foto av Courtney Perkins

På en jättestor 14.000 kvadratmeter, denna lekplats är ingen sandlåda. Hotellet ligger i en stad som heter Vernon, byggnaden är separerade från Los Angeles korrekt av en motorväg, vilket innebär att världen whirs av lite mer lugnt än vad det gör på Ventura. «Jag har alltid velat ha en fabrik,» Ellen förklarar, som om det är varje litet barns liv dröm.

Hedley & Bennett Selvage Chambray Förkläde

Grädde Förkläde med Läder Verktyg Slida

Och trots alla uppenbara lekfullhet, en fabrik som det är. Vid undertecknandet av hyresavtalet och dyka huvudstupa in i återställa den (en sprint i en renovering, som varar ungefär två månader), Ellen delat utrymme upp i två separata halvor: den sida med bild, zipline, och showroom utrymme, och en otrolig lika stora arbetsrum för produktion team, som hanterar allt från design till att sy upp varje förkläde.

Där förkläde-gör magiska händer.
Foto: Maria Costa

Lekplatsen sida, naturligtvis, är där alla naturligt samlas. Men Ellen förstod inte exakt hur välkomnande det skulle visa sig vara.

«Jag definitivt kunnat tro att det skulle bli en mycket samhällsorienterade utrymme», förklarar hon, «men jag visste inte ens att det skulle komma till den plats det har fått till nu, att jag skulle kunna öppna mina dörrar och kasta en tusen-person som är part.» Hon hänvisar till en Shake Shack parti som hon kastade i rymden nyligen, med 1000 vänner på företag som visar upp för att delta.

Där arbete möter spela.
Foto: Maria Costa

Den färgstarka, öppen karaktär av fabriken (och deras 50-bil parkering som kan utnyttjas när vädret är bra och vädret är oftast bra i Los Angeles) gör det perfekt för värd: «Det är en grogrund för vänner, och så nu har vi mat lastbilar som kommer!»

Vad gör förkläden och parterna träffas? Mat, förstås. Vid en annan händelse förra året, Ellen tillsammans med 100 Layer Cake, ett bröllop blogg, och bjöd in alla kreativa i den lokala bröllop industrin över för middag. Så här gick det ner, i hennes ord:

Istället för att sitta ner till ett bord, vi bara smällde förkläden på alla och var som, «Vi kommer att göra gnocchi!» och hade en gigantisk matlagning klass och det var riktigt praktisk och vacker och som förenar människor så mycket mer än bara stod runt omkring.

Foto: Maria Costa

När Ellen talar, det är med förundran på hur företaget har vuxit, på hur väl den är älskad, på det faktum att hon får göra vad hon gör varje dag. Hon älskar nya från sin trädkoja för att stå i mitten av lagret, en nivå upp, med utsikt över både produktion och funsville, och förundras över hur det händer.

Foto: Maria Costa

«Förkläde Trupp är i huvudsak en familj, en vagn med musikkapell,» berättar hon, «och detta är homefront och hem som bas.»

Och det är på grund av henne, naturligtvis. Ellen började Hedley & Bennett eftersom hon var uttråkad med utseendet och kvaliteten på kockens uniformer, så hon gjorde bättre (Mario Batali’, April Bloomfield, och David Chang bära hennes förkläden, bland många andra på vad hon kallar «The Förkläde Squad»). I enlighet alla modeller i denna fabrik—som pärlplatta väggen och geometriska hyllor—var hennes idéer, som väckts till liv genom att hjälpa händer: («Min entreprenören var i princip en treehouse företaget», bekänner hon.)

Foton av Maria Costa

Och med en attityd som hennes, sprudlande och smittande, det bara kommer att bli mer spännande sätt att föra människor in i rummet så tiden går:

Jag älskar att hjälpa—bara världen «hjälp» som driver mig så mycket. Allt från att få någon som ett förkläde för att ansluta dem till någon som kan hjälpa till med bloggen de precis lanserat. Med detta utrymme där jag kan göra både och får mig verkligen att må bra.

Taggar:
hedley & bennett, office design, los angeles