Senaste Samtal! Gör Dina Nomineringar till Föräldrarnas Sociala Media Award!

0
95

Är det en Pinterest wiz du är besatt av? En Twitter-feed som gör dig att skratta? Berätta för oss om det! Nomineringar till 2014 Föräldrar Social Media Awards nära idag, så får din nu. Förra årets tävling öppnade läsarnas ögon till några av de största röster i föräldraskap på sociala medier, och vi är glada att dela med sig av ännu mer. Så nominera dina favoriter i år i våra nya utökade tävling!

Vi har öppnat nomineringar upp för att inkludera dessa sociala medier kategorier:

-Bäst på Pinterest

-Bäst på Facebook

-Bästa Bloggen

-Bäst på Twitter

-Bäst på Instagram

-Bäst på Tumblr

-Bästa All-Around

Sedan komma tillbaka för att rösta på finalisterna December 30, 2013 — 13 januari, 2014. Du kan hjälpa till att välja en vinnare för att vara med i ett kommande nummer av Föräldrar. Så vad väntar du på? Få till det!