Rens Din Fedtet Komfur Filter med Kogende Vand og Bagepulver

0
3203

Komfur emhætte filtre er en af de ting, som folk glemme alt om rengøring regelmæssigt, fordi de ikke plejer at se dem. Men de kan blive ret grimme, og endda farligt, hvis du ikke tager dig tid til at rense dem.

Hvis du husker at gøre det jævnligt, kan du bare holde fast i dit filter på din opvaskemaskine, og køre det med varmt vand. Det er forudsat det passer ind i din opvaskemaskine. Men hvis du har negelected din for et stykke tid, er det nok en greasier, grimier rod, end din opvaskemaskine kan håndtere. En God Ting ved Jillee tyder på, at snuppe dine dybeste pot kogende vand med en 1/2 kop bagepulver, og plopping i dit filter for ti minutter eller så. De fleste filtre er lang, så vil du sandsynligvis nødt til at gøre en halv side på et tidspunkt.

Hvordan At Rengøre En Fedtet Komfur Emhætte Filter | Én God Ting ved Jillee