Top 10 Måder at Puste Nyt Liv I en Gammel spillekonsol

0
305

Hvis du har spillet videospil for nogen tid, odds er temmelig højt, at du har mindst én konsol i din underholdning center at gøre noget, og det stinker. Lad ikke din gamle ven sidde der og samle en grov film af støv og snavs, skal du give det et nyt liv—eller finde nogen, der vil. Her er hvordan.

10. Sørg for, at Du Har Indstillet den Bedst Mulige Måde

For det første, tage lidt tid til at rense og ordne dine controllere. De gamle sticky knapper og snavset thumbsticks er ikke sjovt, selv om alt, hvad der ellers er sat ordentligt op. Ud over at overveje dit TV. Display tech er kommet en lang vej, og mens de fleste i denne vejledning er rettet mod lidt gamle konsoller som PlayStation 2s, 3s, OG Xboxes, og 360’erne, selv hvis du har en ældre konsol, det hjælper til at forbinde dem til din moderne HDTV den bedst mulige måde.

http://lifehacker.com/how-to-connect…

Hvordan til at Tilslutte Din Gamle Skole Spillekonsoller til et Nyt TV

Hvordan til at Tilslutte Din Gamle Skole Spillekonsoller til et Nyt TV

Hvordan til at Tilslutte Din Gamle Skole, Video Game Konsoller

Hvis du lige har genopdaget en gammel konsol på bagsiden af dit skab, eller du har fået…

Læs mere Læs mere

Tilbring lidt tid i din konsol s video-indstillinger for at sikre, at de passer sammen med dit TV pænt, og du undgår ting som overscan. Så kan du gå et par skridt videre, og sørg for, at billedet er så skarpt, som muligt. At træde op fra en gammel composite tilslutning til HDMI, hvis det er tilgængeligt, vil gøre en enorm forskel. Åh, og hvis du ikke allerede har, det hjælper også til korrekt at kalibrere dit tv. Det tager kun et par minutter, og det er helt værd.

http://lifehacker.com/5858625/how-to…

Sponsoreret

Hvordan til at Kalibrere Dit HDTV for Bedre Video Kvalitet i 30 Minutter

Hvordan til at Kalibrere Dit HDTV for Bedre Video Kvalitet i 30 Minutter

Hvordan til at Kalibrere Dit HDTV for Bedre Video-L

De fleste Hdtv leveres med standardindstillinger, der er beregnet til at se godt ud i store showrooms, men…

Læs mere Læs mere

9. Drop den Nye udgave af Tog og Klart Ud, at Sidste-Gen Puklen

Se, nye udgivelser er stor, men mange af disse ældre Xbox 360, PlayStation 2 eller 3 eller Nintendo Wii-titler er lige så god nu, som de var, da de var nye. Deres historier er lige så overbevisende, og deres gameplay lige så godt. Sikker, nogle ikke holder sig over tid, og vi siger ikke du skal gå helt retro, men harddisk opgraderinger til de gamle konsoller er billige i disse dage, og disse spil er billige, også.

Nu er et godt tidspunkt at gå tilbage til Xbox-360 og afhente de titler, du aldrig kom til at spille, eller fyre op for din PS2 og spille gennem en best of-listen fra en person, du har tillid til. Desuden, vil du sandsynligvis vind op med at spille de store spil, der inspirerer til dette år (og næste års) nye udgivelser alligevel.

8. Brug Det Som en Dedikeret mediecenter eller en Set-Top Boks

En af de bedste måder at give en konsol som en PS3, Wii eller Xbox 360 en ny leasingkontrakt om liv—især hvis det er med forbindelse til internettet—er at gøre det til en ultimativ, gør-alt set-top-boks. Efter at alle, der er apps til næsten alle streaming video og musik-tjeneste til Xbox 360 og PlayStation 3, og endda nogle, der stadig er arbejde til den originale Xbox eller PlayStation 2 (selv om de er meget sværere at komme med), og de er alle i stand til at spille film og musik, du har downloadet nemt. I stedet for at bruge penge på en ny streaming boks eller holde bare til at se Netflix eller Hulu, grib din sidste-gen konsol, skal du flytte det til soveværelset, eller i børneværelset, og lade det blive ved det.

http://lifehacker.com/5989126/the-co…

Reklame

Den Komplette Guide til at Dreje Din spillekonsol Ind i en Stue Media Center

Den Komplette Guide til at Dreje Din spillekonsol Ind i en Stue Media Center

Den Komplette Guide til at Dreje Din Video Spil Ulemper

Din spillekonsol er fantastisk til at spille spil, men du kan ikke indse det er også en af …

Læs mere Læs mere

Hvis du har en meget ældre konsol, alt er ikke tabt. Hvis der er on-board storage, eller du kan tilslutte et USB-drev til det, læg det op med film eller musik, og sæt stikket lige i. Endnu bedre, hvis der drev er knyttet netværk, så du kan flytte medier til det trådløse netværk. Du kan blive overrasket over, hvor perfekt en PS2, for eksempel, kan være lige som en musik-afspiller, eller hvordan en PS3 kan streame og afspille Blu-rays som en champ, selv om du ikke bruger den til spil længere.

7. At installere den Nye Firmware og Udforske Mulighederne

Skønheden i ældre-men-ikke-for-gamle konsoller er, at hacking og homebrew fællesskabet elsker dem. De er populære, let at få fat i til tweaking, og der er masser af ting, du kan gøre med dem. Fra at hacke din Wii homebrew til installation af custom firmware til din PS3 eller homebrew på din Xbox 360, mulighederne er uendelige. Du kan vind op med en konsol-turned-PC, en frisk hacket, og moddable linux-boks, eller bare åbnede døren til en verden af brugerdefinerede software, homebrew-spil, emulering, eller nemme måder at gøre tingene på en standard firmware vil ikke lade dig gøre, som at tilføje mere lagerplads eller restere controller knapper.

6. Gøre Det Til en Arcade Kabinet

I stedet for at tilslutte den gamle konsol i en ny HDTV og risikere forfærdelig billedkvalitet, kan du overveje at snuppe en gammel CRT, en wired controller eller kontrol stick, og sætte dit tømrerarbejde færdigheder på prøve. Vi har vist dig, hvordan at gøre dette med en PC, men det ville være endnu lettere med en konsol, og de spil du ønsker at spille, der allerede er hentet til sin indre (eller ydre) opbevaring.

http://lifehacker.com/convert-an-old…

Konvertere en Gammel PC Til en Bartop Arcade Maskine

Konvertere en Gammel PC Til en Bartop Arcade Maskine

Konvertere en Gammel PC Til en Bartop Arcade Maskine

Hvis du har en gammel PC, der sidder rundt omkring og samle støv, Gøre viser, hvordan til at konvertere det til en…

Læs mere Læs mere

Du kan også bruge denne MAME cabinet tutorial som en skabelon—igen, det er designet til folk, der ønsker at sætte en PC i for-emulering formål, men du behøver ikke at gøre det, hvis du allerede har den konsol, du gerne vil til magten kabinettet med. Resten af gear—fra TV til kontrol—er legit, selv om. Hvis du er virkelig seriøs omkring det, du kan bare købe og hule ud af en eksisterende arcade kabinet, men, ja, så ville du være en rensning arcade kabinet. Hvis du går denne rute, kan du prøve at få en aftale om en, der er busted i stedet for en arbejdsdag, du kan bare spille.

5. Oprette en spillehal med Stationer for Din Gamle Konsoller

Ah, den ultimative spil—værelse-en, hvor du har, i stedet for at alt dit grej er tilsluttet en stor skærm, forskellige spil-stationer rundt omkring i rummet med deres egen mini-biblioteker og steder at sidde og slappe af. Sikker på, du er nødt til at have plads til at gøre det arbejde, men du selv kan have redskaber liggende rundt for at få det til at fungere lige nu. Et par af monitorer, måske en billig CRT fra en genbrugsforretning, og et par af beanbag stole, og så er du allerede det meste af vejen til dit hjem arcade. Du kan selv sætte dine konsoller i dit sofabord med lidt arbejde.

http://lifehacker.com/how-to-create-…

Hvordan til at Skabe den Ultimative Tech-Infunderes Retro Arcade sofabord

Hvordan til at Skabe den Ultimative Tech-Infunderes Retro Arcade sofabord

Hvordan til at Skabe den Ultimative Tech-Infunderes Retro Arca

Nogle gange sofaborde hold kaffe, men de fleste af den tid, de sidder bare der og ser ud som en…

Læs mere Læs mere

4. Bruge Dele til Andre Projekter

Tale af konfliktfyldte projekter, du kunne, hvis din samvittighed ville lade dig, gut de fattige konsol og bruge dens komponenter for andre projekter. Hvis det ikke er for gamle og udskiftelig, du kan snag-controllere og-harddiske og bruge dem med din PC, dine mobile enheder, eller knække controllere, åbne og gøre dem til konsoller sig selv.

http://lifehacker.com/5991266/how-to…

Hvordan at Bruge en Gamepad til Alle iOS-Spil (Ikke Bare Emulatorer)

Hvordan at Bruge en Gamepad til Alle iOS-Spil (Ikke Bare Emulatorer)

Hvordan at Bruge en Gamepad til Alle iOS-Spil (Ikke Bare Em

IPhone og iPad er fantastisk gaming udstyr, men desværre en masse af spil, der stadig forsøger at…

Læs mere Læs mere

Hvis du hellere vil gut selve konsollen, kan du ting en Raspberry Pi, eller en Pi Nul for at spare endnu mere plads, og drej din gamle en-bemærk konsol i en multi-platform, eller en emulering kraftcenter. Må ikke få os forkert, er vi bange for, når et stykke klassisk hardware bliver dekoration, men hvis det er og samle støv, og ikke gøre noget med det, bedre til at sætte pris på det, end at lade det sidde i en kasse et eller andet sted. Hvis du har brug for flere ideer, så tjek denne roundup.

http://lifehacker.com/repurpose-old-…

Genbruge Gamle Spillekonsoller og temperaturregulatorer

Genbruge Gamle Spillekonsoller og temperaturregulatorer

Genbruge Gamle Spillekonsoller og temperaturregulatorer

Nu, at du kan opbygge en alt-i-én spillekonsol til $35, eller bare bruge din smartphone eller…

Læs mere Læs mere

3. Gøre Det Til Bærbare

Xbox eller PlayStation «bærbare computere» er temmelig almindelige, og i mange tilfælde ikke selv har brug for meget modding. Denne Xbox 360 kabinettet er en god start, så er dette robuste PlayStation 3. Selvfølgelig, for de fleste af os, dette er sandsynligvis, hvad vi havde vind op at gøre på vores første prøve, men du ikke nødt til at gå all-in på et skab eller noget, hvis du ikke vil have. En enkelt kuffert eller rygsæk, der er lige stort nok til, at selve konsollen, sin strømforsyning, og en lille LCD-at du kan oprette forbindelse direkte til, at det ville være nok.

http://lifehacker.com/5945540/hacked…

Hacket Bærbar xBox 360 «Laptop» Kabinet

Hacket Bærbar xBox 360 «Laptop» Kabinet

Hacket Bærbar xBox 360 «Laptop» Enclos

Det er fredag aften. Du er splittet mellem at ville gå på pub og hænge ud derhjemme…

Læs mere Læs mere

Du kunne gå ud og hente et bærbart kabinet som dette til din konsol, der kommer med en skærm og et sted at lægge til selve konsollen. Men et nærmere kig på noget, der vil få dig ivrig efter at finde et pænt størrelse taske på egen hånd, nogle velcro stropper og padding kan du købe dig selv, og en bærbar LCD-fra eBay som disse og samle din egen. Det er ikke svært, og en fantastisk måde at pakke en gammel konsol og tage det med dig på ferie eller til en vens sted.

2. Få de Fleste Penge Tilbage, Hvis Du Sælger Det

Måske decluttering er mere din stil, og du hellere give din konsol nogle sprucing op, så du kan sælge det, og tjene nogle ordentlige bunden ud af det. Det er også fint! Den første ting du skal gøre, er at rydde op og rense ud controllere, og sørg for at de er i god form til at blive brugt af en anden. Derefter behandle det hele som en PC og sørg for, at fans og chassis er klart af gunk, støv og snavs—du ved, noget du gerne vil have til at se, hvis du har købt en.

http://lifehacker.com/clean-repair-o…

Ren, Reparation, eller Tilpas Dit Spil med en Lille Demontering

Ren, Reparation, eller Tilpas Dit Spil med en Lille Demontering

Ren, Reparation, eller Tilpas Din Spil-Controllere

Intet ødelægger en killing spree lide at spilde din Diet Mountain Dew alle over din controller, og…

Læs mere Læs mere

Derefter, finde de bedste steder at handle i—eller købe brugte konsoller. De fleste af de steder med det største følgende også give dig anstændigt penge tilbage til din gamle gear, og er altid på udkig efter flere at bestanden deres hylder. På samme måde, find de bedste steder at handle i dine spil, så du kan losse den samling, du har bygget op til den konsol, du sælger. Forhåbentlig vil du gøre penge nok til at betale for din nye besættelse…eller måske bare nogle nyere spil for uanset hvad du har opgraderet til i mellemtiden.

http://lifehacker.com/five-best-plac…

De fem Bedste Steder at Købe Brugte Spil og Konsoller

De fem Bedste Steder at Købe Brugte Spil og Konsoller

De fem Bedste Steder at Købe Brugte Spil og Konsoller

Hvis du ønsker at spare nogle penge på at video spil, har du masser af muligheder, fra det lokale…

Læs mere Læs mere

1. Give Det et Nyt Liv på en god Velgørenhed

Endelig, hvis du ønsker at virkelig at give din gamle konsol, et nyt liv, give det til en, der er værd og donere det til en velgørende organisation, der kan bruge det, og sætte det i hænderne på en som vil elske det så meget som du har—eller mere. Overveje at donere dine redskaber til at Komme Godt Gamere eller Game Changer, som vil tage din forsigtigt elskede konsol og spil og give dem til børn, hospitaler, herberger eller andre vel fortjent velgørende organisationer.

Fotos af Clive Darra, Katherine Macadoo, Matthew Beckler, Michael Ngilen, Ben Jeffrey, Masaru Kimakura, frankieleon, og Ryan Basilio.