Småbørn i Boston Drikker HVAD?!

0
61

Amerika kan køre på Dunkin’ Donuts, men tilsyneladende så gøre nogle småbørn i Boston. En ny undersøgelse fra Boston Medical Center (BMC), der opdagede, at en chokerende 15 procent af de 2-årige, der bælle op til 4 ounces af kaffe en dag, CBS rapporter. Og dem, der er mere tilbøjelige til at have en kop joe var piger og børn af Spansktalende mødre.

Forskere kridt nogle af disse op til kultur. Børn, der er rejst i Cambodja, Australien, Etiopien, og i den Spansktalende kultur er almindeligt serveres kaffe, og den praksis, der naturligvis fortsætter, selv om forældrene ikke bor i USA, Hvilket betyder, at det er muligt, at småbørn får deres buzz på andre steder end Beantown, siger Anne Merewood, Ph.d., MPH, direktør for Amning Center på BMC, og undersøgelsen er principal investigator.

Selvom ingen officielle retningslinjer eksisterer endnu, American Academy of Pediatrics rådgiver forældre mod serverer babyer koffeinholdige drikkevarer. Udover de åbenlyse skade det forvolder på søvn, koffein kan føre til vægtproblemer, når børnene starter i skole. Ifølge en undersøgelse, som 2-årige, der drak kaffe eller te mellem måltiderne eller før sengetid var tre gange mere tilbøjelige til at være overvægtige i børnehaven. Andre undersøgelser antyder en sammenhæng mellem koffein forbrug i børn og problemer som depression, type 1 diabetes, og stof misbrug.

Ikke et kønt billede. Stadig, Merewood siger mere arbejde der skal gøres for at finde ud af præcis begyndelsen af koffein forbrug betyder for pint-størrelse og drikker. «I betragtning af, hvad de nuværende data viser om effekten af kaffe forbrug blandt børn og unge, der er behov for yderligere forskning til bedre at bestemme de potentielle kortsigtede og langsigtede sundhedsmæssige konsekvenser af kaffe forbrug blandt det yngre aldersgruppe i Spansktalende og andre befolkningsgrupper,» forklarer hun.

Kultur og sundhed bekymringer til side til en anden, jeg kan ikke forestille mig at give mit barn noget, der vil give ham endnu mere energi, især før sengetid. At holde op med ham er nok på sin egen, uden at tilføje en koffein bump. Plus, han er temmelig tilfreds med de prøvede-og-sand, mælk og vand regiment lige nu. Den måde jeg ser det, vil han have hele sit voksne liv til at svælge i glæden over en god kop kaffe brummer eller en dampende kop te. Hvad er rush?

Nu er det din tur: Hvad er dit take på koffein og babyer? Har du nogensinde givet dit barn kaffe eller te?

Bonnie Gibbs Vengrow er en New York-baseret forfatter og redaktør, der handles på hendes Blackberry og Metro-kort til playdates og PB&J sandwich—og once-in-a-lifetime chance for at se hendes iltre, sjove søn vokse op. Følg hende på Twitter, Pinterest og Google+

Hvordan til at Begynde at Faste stoffer

Billede af baby drikke høflighed af Shutterstock