Ville Du Vide, Hvordan man kan Hjælpe et Bortkommet Barn?

0
46

Would You Know To Help a Lost Child

For et par år siden var jeg i zoo med en ven, da en lille dreng (sandsynligvis omkring 3 år gammel) løb op og forsøgte at gå med os rundt i forhallen. Det var søde ved første, ham, der forsøger at holde i hånd med min ven, men vi indså hurtigt, at ingen forældre eller babysitteren var fangst op for at tage ham tilbage.

Vi blev ved med at spørge ham: «Hvor er din mor?» og «har du en babysitter?», men han var så ung, at han bare gik på at smile og grine, ikke at give nogen spor til hvem han tilhørte. Ud af de ideer, vi i sidste ende tog ham med til et info-kontor og forklarede, at den zoologiske have medarbejdere, hvor vi fandt ham. De tog kontrol over situationen.

Jeg troede, at denne hændelse igen for nylig, mens du læser om et «socialt eksperiment», at Rossen Rapporter segment sat sammen til i Dag, Viser tidligere i denne måned. Vis, at et hold, der spændes en ung dreng med skjulte kameraer og sæt ham løs for at gå rundt Coney Island i New York uden opsyn (hans mor så ham på afstand hele tiden). Han kørte ture og købte billetter til forlystelsespark og endda tilbudt at tage to kvinder er billeder,—og ingen har nogensinde spurgte, hvorfor han var alene.

Mens min veninde og jeg var i stand til at tage barnet i zoo til en sikker plads, og dette segment fik mig til at spørge: Hvor mange gange har jeg været på et offentligt sted og set et mistet barn ubevidst? Men de mennesker, der blev interviewet, at de så den lille dreng sagde, at fordi han virkede sikker og tryg ved, at de ikke tror at spørge, om alt var okay.

«De kommer ikke til at græde eller hysterisk,» børns sikkerhed advokat John Walsh fortalte i Dag. «Og børnene er så sårbar i den alder, især. De er så tillidsfulde, de er så uskyldig, og du ikke ønsker den dårlige fyr til at komme op og sige, » jeg kan hjælpe dig.'»

Mens det er usandsynligt, at dit barn bliver kidnappet, Dr. Adam Strauss, en børnelæge og far til fire, fortalte Amerikanske Baby, at det kun tager et par sekunder for at stoppe, hvad du gør, hvis du ser et barn, der ser ud som om de er alene i et indkøbscenter, eller en park, eller et andet offentligt rum, og spørge, om de har brug for hjælp—bare for at være sikker.

Uanset om de er tabt eller har muligvis løbe væk, er det segment er en vigtig påmindelse om, at som voksne, ofte kan vi blive fanget i vores eget liv, og helt gå glip af noget fishy, at ‘ lige under vores næser.

Det er vigtigt at lære dine børn, hvad de skal gøre, hvis de nogensinde blevet skilt fra dig, også. Følg disse tips for at børn så unge som førskole-alderen kan bruge, hvis de nogensinde finde sig selv i denne situation. Og også se på disse fem regler for fremmede sikkerhed.

Foto af en lille pige, venligst udlånt af Shutterstock.