Den Liv i en Læder Stol

0
40

Læder stole kommer i alle former og personligheder: Massiv og krøllede fra år curling op i dem til movie night. Elegant bænke og barstole, læder spændt stramt. Og moderne iterationer, som slynge-style liggestole og safari stole. De føler alle, så i sagens natur er hyggeligt, mens der stadig er poleret.

Men hvad der rent faktisk går ind sourcing læder og design med det? Her er 3 overraskende ting, jeg lærte om, at processen fra Eric Trine, Californien-baserede designer møbler, der bruger det materiale, (hånd-)gør denne stol.

Reklame

Eric's Rod & Weave Chair, in progress.

Eric ‘ s Rod & Væver Stol, i gang.
Foto af David Tosti (via WorkOf)

Sourcing sker i person.

Materialet er i hjertet af taktile design, og finde en seriøs leverandør har til at ske i starten af processen. Som Erik udtrykker det, «kan Du ikke overføre fornemmelsen af læder via en online butik.» Efter at have udforsket mange forskellige muligheder for at leverandører i person, han slog sig ned på to af de ældste garverier i USA, Herman Eg, Læder og Wickett & Craig. Hvad det betyder er, at det ikke kun er alle de læder han bruger Amerikansk-made, men der «i det væsentlige et produkt af kødindustrien, at» det er ikke spild at skaffe.

Effektivitet fører ofte design.

Selvfølgelig, det er op til designeren at beslutte, hvad et stykke ligner, men omkostninger og materielle begrænsninger kan faktisk hjælpe som kreativitet-næring vejspærringer. «Jeg har konstateret, at vævet læder behandling, jeg anvender, er en af de mest økonomiske måder at bruge læder,» forklarer Eric. «Jeg skærer hele den side af læder i strimler og så skære disse strimler til den korrekte længde for min stol stropper. Ud af 25 kvadratmeter skjule, at jeg kun har omkring en kvadratmeter af affald. I modsætning til hvis jeg var at gøre en kæmpe læder slynge, kunne jeg kun bruge den største del af en side [af læder], hvilket efterlader en stor mængde affald.» Den resulterende basketweave er grafikken, men stadig masser indbydende.

Du kan spray maling læder.

Ombre effekt sker på sædet af stolen er ikke blot naturligt slid—det er læder farve. «Jeg sætter farvestof i en spray flaske og bare sprøjte det på,» forklarer han. Effekten er dramatiske, spiller den måde, materiale, farver, naturligvis, hvor du bruger det, over tid.

Reklame

Køb dette læder stol og mere af Eric ‘ s designs på WorkOf, og dele historier af dine foretrukne læder stole i kommentarerne.

Tags:
workof, stol design, fabrikation, læder

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяWysoka wartość perskich dywanów
Следующая статьяEn 50-Årig Kogebog