Cedar Falls passage arbejdet med at blokere vigtigste Nord Cedar adgang

0
35

CEDAR FALLS — Railroad crossing arbejde vil blokere en vigtig adgang til den Nordlige del af Cedertræ område af byen for de fleste af denne uge. Med mindre end en uges varsel, byens embedsmænd forsøger at forberede beboere og trafikanter for det.

Canadian National Railway planer om helt at rekonstruere passage på Center Street mellem Vest-First Street og Cedar-Floden, nær Ice House Museum, der begynder mandag og varer fem til syv dage. Center Street, der er det vigtige adgang til det Nordlige Cedar område fra hjertet af byen.

City Engineer Randy Lorenzen sagde, at byen har planer om at opføre en underskrevet omvej, dirigere trafik øst mod Vest First Street til US Highway 218 og Lone Tree Road, adgang Nord Cedertræ fra nord.

«Det er virkelig vigtigt for os at sikre, at vores borgere får besked, så vi tager denne opgave på,» City Engineer Randy Lorenzen sagde. «Der er interne korte stykker,» for de lokale bilister, der kender området, men der vil være underskrevet omvej.

«Forhåbentlig, vi vil få ordet ud. Det vil være svært for virksomhederne,» Lorenzen sagde, der har været meddelt ved brev. «Det er en svær omvej,» sagde han, men forbedringer er nødvendige for, at den aldrende passage, hvor toget biler mærkbart rock, når det passerer gennem.

Offentlig Sikkerhed Direktør Jeff Olson sagde politi og brand embedsmænd har planer om at besvare nødopkald i området i løbet af byggeriet. Han bemærkede et andet sæt af spor på tværs af Lone Tree Vejen så godt, og som potentielt kan blokere for hele området, men politi og brand personale vil være i North Cedar under den korte perioder, når der opstår.

«Vi har meddelt det (Sartori Memorial Hospital) paramedicinere også. Det meste af tiden, når vi går til opkald op der vi skyde fra Lone Tree alligevel» Olson sagde. «Så det eneste vi skal frygte er, hvis toget var ved at være der…Det nord-syd (line), der er to tog en dag…Og de kommer til at underrette os 20 minutter i forvejen. Så hvad vi tænker, når vi ved, der kommer et tog, vi vil bare sende en besætning op der, og når togene passerer vi behøver ikke nødvendigvis at forblive der.»

Olson bemærkes, brand og politi besætninger vil forsøge at udføre andre opgaver, som kontrol eller kode håndhævelse mens der i Nord Cedertræ. Han sagde, at byen ville ikke nødt til at re-personale den lukkede Lone Tree Road brandstation eller den relativt korte varighed et tog, der kan blokere vejen.

Han bemærkede også, at redningsfolk kan have en vis adgang via Center Street krydser under opførelsen.

«En del af tiden, vil der være en skidt adgang til vejen, der går nord på Centrum, til deres byggeri. Så vil der være tidspunkter, hvor der er til rådighed for,» Olson sagde. Han bemærkede, at bemærke, by og jernbane embedsmænd har samarbejdet før, under den årlige Sturgis Falder Fest med antallet af fodgængere i området nær spor.

«Vores procentdel af opkald, på den nordlige side af floden er virkelig små, fra ilden side,» Olson sagde. som du bliver bedt om lukning af Lone Tree Road brandstation for flere år siden. Han sagde i April, at der var 10 brand opkald og 83 politiet opfordrer til Nord Cedertræ, med 90 procent af opkald, der kommer fra andre områder af byen.

Redningsmandskab adgang og svar til North Cedertræ har været og fortsætter med at være «helt sikkert en bekymring i nabolaget,» sagde North Cedar bopæl og 1. City Ward medlem af Rådet Mark Miller. «Jeg er glad for at se dem reagere på det. Jeg er glad for, at vi erkender, at der stadig er et behov for at sikre, at alle vores borgere er tilgængelige» af alarmcentralen.

«Ideelt set ville vi personale, der (Lone Tree Road) station igen,» Miller sagde. «Men i betragtning af hvor vi er sammen med vores budget, kan jeg ikke se, at det sker.»

Mindst et par af North Cedar fødevarevirksomheder på Center Street tager passage lukning i perspektiv.

Chuck Benton af Benton ‘ s færdigblandet Beton sagde hans lastbiler bliver nødt til at gå nord på Center Street og ud af Lone Tree Road og 218. «Det vil tage lidt mere tid til at komme frem og tilbage fra (konstruktion ) job, men det er noget, som vi vil beskæftige sig med,» sagde han. «Der er intet vi kan gøre ved det. Forhåbentlig, det vil ikke vare hele ugen.» Han bemærkede, lastbiler bliver nødt til at gå videre med forsigtighed nord på Center Street gennem den Nordlige Cedar nabolag, når en elementary school ligger.

Jim Landau af Cedar Falls Brun Flaske restaurant enige om, at bemærke, tidligere arbejde ved passage har taget mindre tid end først forventet. Han bemærkede restaurant virksomhed var påvirket meget mere, når Center Street bridge blev erstattet flere år siden, der spænder over en hel sommer.

«Der er intet vi kan gøre ved det,» Landau har sagt. men han håbede, at ordet kommer ud af om den omvej, så kunderne kan og vil stadig komme til en restaurant.