Hur man Juice Utan en Juicepress

0
992

Om du vill juice för hälsan, eller om du bara gillar att börja dagen med färskpressade citrusfrukter, du behöver inte äga en juicepress för att få det att hända.

Annons

Kanske har du funderat på att skaffa en juicepress, men är inte säker på om sanering och förlust av köket kommer att vara värt det. Så innan du åta sig, lära sig hur man juice med leveranser som redan finns i ditt kök med denna oldie men goodie-post.

Du behöver en blender, en spatel, en finmaskig sil, och en skål, gärna en som din silen som sitter fint på toppen av. Nästa du behöver för att bestämma dig för vad du vill juice. Notera: det är inte tid att fullända en palsternacka, morot och ingefära i blandningen. Din mixer inte kommer att vara upp till utmaningen. Om du inte vill att vinge det, börja med en juice recept utformad för att fungera i en mixer, eller följa vårt exempel med en sockerbetor och citrus blandning. Var inte rädd för att leka med din smälter men, vi har fått snabba lösningar om din mix fastnar.

Annons

Tvätta dina ingredienser väl och skär dem i stora bitar. För citrusfrukter, skär bort skalet och märgen bort först, men det finns ingen anledning att gräva för att extrahera frön. Objekt som rödbetor, morötter och ingefära bara behöver en bra scrub—det finns ingen anledning att skala, bara lop av toppar och särskilt hårig ser bottnar. I själva verket, det finns ingen anledning att skala de flesta ingredienserna, om du är orolig för icke-ekologiska produkter, eller om du bara vill. (Det finns undantag. Vänligen dra dina ananas.)

Mer: Få ut det mesta av citrus med denna apparat-gratis pressning metod.

Placera din hackad producera i mixern, och ja, för frågor. Lägga ut föremål på botten (som citrus, päron, tomater eller gurka) innan du lägger i gröna och kraftigare material.

Nu, blandning! Det är okej om din mixer behöver lite smickrade. Ibland, en snabb rör (medan mixern är avstängd!) är allt som det tar för att få saker att röra på sig igen. Andra gånger du behöver för att tillsätt mer vätska för att få det att blanda: ett stänk av vatten, juice eller annan bit eller två av riktigt saftig producera. Pep samtal hjälpa också.

När allt är blandat häller du blandningen i mesh-filter (som ligger över en skål), tryck på den med en spatel för att extrahera juice, och låt det sitta i några minuter för att uppmuntra lite mer att droppa ut. Vid denna punkt, du kan hälla det i ett glas, eller gå tillbaka för en sista aggressiv press med spateln—om du inte är anti-massa-i din juice.

Nu är det dags att rengöra din mesh sil. Ja, just nu. Innan alla köttiga bitar fastnar på och omöjliga att ta bort. Skrapa ut massa, och antingen lägga till det till din kompostbehållare, eller reservera det för annan användning (beroende på din blandning, massan kan användas för lager, vegetabiliska pastejer, bröd, eller blandat med cream cheese till en spridning). Rinnande vatten över färgare i motsatt riktning som du hällde saft i kommer att bidra till att ta bort små bitar. I trängande fall, använd en hård borste.

Återgå till din juice och njuta av. Vår citrus-betor blandning är bra rakt upp eller skära med kolsyrat vatten—men det är egentligen tänkt att leva i en margarita. Gör att besegra de hälsomässiga fördelarna av pressning? Vi hoppas inte det. (Och om du inte har en mixer eller en juicepress, allt är inte förlorat. Skaparna av Mason Jar Shaker bevisa att du kan även juice med en muddler.)

Berätta för oss: Vad är din favorit juice blandning?

Bilder av James Lösen

Taggar:
hur-till & diy, juice, saft