De bedste billige Chromebook tilbud i juni 2017

0
184

Få de billigste bærbare computere til endnu billigere

Update: Disse tilbud er blevet kontrolleret for juni måned, så gem væk!

Hvis du ikke ønsker at shell ud i hundredvis for en Ultrabook eller en MacBook og en under-drevet, billige Windows-bærbar er ikke en mulighed, en Chromebook er den billigste måde at købe en bærbar computer. At sagde, at han scorede tilbud på allerede sparsommelige bærbare computere kan være helt udfordring.

Selv så, graver dybt nok, og du vil finde Chromebooks fra Acer, Asus, Dell og andre store navn enheden beslutningstagere nedsat drastisk for Maj måned. Nedenfor har vi opført de bedste tilbud på vores favorit Chromebooks over hele linjen. Bare husk på, at nogle af disse tilbud kan udløbe før vores næste opdatering, så betale opmærksomhed til dato offentliggjort.

HP Chromebook 14

En fint balanceret Chromebook

CPU: Intel Celeron N2840 – N2940 | Grafik: Intel HD Grafik | RAM: 2 GB – 4 GB | Skærm: 14 tommer, HD (1.366 x 768) BrightView | Lager: 16 GB – 32 GB eMMC

Fremragende tastatur, trackpadCrisp, levende screenSlower end nogle rivalsAverage batteriets levetid

Dette er, hvor du skal begynde din søgen efter en Chromebook. På 14 tommer i skærmstørrelse, og inde i en sød ramme, HP Chromebook 14 tilbyder en anstændig mellemvej for ubeslutsom shopper. Med standardiserede dele indeni, denne Chromebook kan gøre stort set alt for sine nærmeste rivaler kan og lidt til, med dens microSD-kortlæser og dræbte havne – i modsætning til tilsvarende pris, tinier Chromebooks.

Læs vor fulde anmeldelse: HP Chromebook 14

Dell Chromebook 11

Hvis du skal gå små, gå med en Dell

CPU: Intel Celeron N2840 | Grafik: Intel HD Grafik | RAM: 2 GB – 4 GB | Skærm: 11,6-tommer HD (1366 x 768) touchscreen | Opbevaring: 16GB SSD

Robust design180-grad tønde hingeTouchscreen ikke standardSmall tastatur

Det er næsten som om Dell hånd-udformet denne Chromebook til at arbejde i klasseværelset. Det fik en indikator på låget, som lærere kan bruge som hvis den studerende rejste hans eller hendes hånd for at svare på et spørgsmål. Og, det er gummibelagt i mange steder for bedre at overleve falder og buler. Det er en frygtelig mobile laptop, også, hvilket gør den ideel til arbejde på næsten alle klasse-niveau, eller hvis du bare vil have en letvægts internetbrowser og e-mail-maskine.

Læs vor fulde anmeldelse: Dell Chromebook 11

Acer Chromebook 15

Den billigste 15-tommer bærbare computer, du vil finde

CPU: Intel Celeron Core i5 | Grafik: Intel HD Grafik – HD-Grafik 5500 | RAM: 2 GB – 4 GB | Skærm: 15.6 » HD (1.366 x 768) – FHD (1.920 x 1.080) | Opbevaring: 16GB 32GB SSD

Store, FHD screenLots af RAMRoomy keyboardCould passe flere havne

Hvis du søger en stor bærbar, men ønsker ikke at betale præmien, Chromebook tilbud, er de rigtige til at gå på jagt. Acer er fremstillet af en kraftig, svarende til 15,6-tommer Krom maskine, der kan rumme masser af stærkere komponenter end de fleste andre bærbare computere i sin prisklasse. Det er der ikke meget, der er enestående til den større størrelse så meget, at det simpelthen betyder disse ting mere. For mange, det er en value proposition, der er værd at forsøge at finde de bedste tilbud over, og det bare så sker det, at være den bedste.

Læs vor fulde anmeldelse: Acer Chromebook 15

Acer Chromebook R11

En af billigste hybrid Chromebooks

CPU: Intel Celeron N3150 | Grafik: Intel HD Grafik | RAM: 2 GB – 4 GB | Skærm: 11,6-tommer, HD (1.366 x 768) | Opbevaring: 16GB 32GB SSD

ConvertibleGood batteri lifeHD-kun displayTerrible pegefeltet

Den R11 subtile design kan ikke vinde nogen priser, men bag det hvide shell er en overraskende passer til notebook, der er bestemt til at vare en hel dags arbejde. Det er endda blandt de første Chromebooks til at støtte Android-apps via Google Play Store. Så, hvis du nogensinde har ønsket at bruge Firefox på en Chromebook, kan du nu. Den R11 packs dag-lang levetid, snappy ydeevne og en 360-graders hængsel med touchscreen. Det vil ikke brænde din tegnebog, og dermed gøre ulemper, som en usikker pegefeltet og knap-HD-skærm, en lidt lettere at tage.

Læs den fulde anmeldelse: Acer Chromebook R11

Acer Chromebook 14

De bedste billige MacBook Air penge kan købe

CPU: Intel Celeron N3160 | Grafik: Intel HD Grafik 400 | RAM: 4GB | Skærm: 14 » FHD (1.920 x 1.080) IPS | Opbevaring: 32GB SSD

Smukke looksSolid tastatur og touchpadFlaky HD video-afspilning

Acer har tendens til at køre roost af vores Chromebook roundups, og med god grund: det gør en stor Chromebooks. Hvis du ønsker at se og nær-fornemmelsen af en MacBook Air, på trods af at det bliver praktisk talt skåret af, Acer gør en Chromebook for det. Sin Chromebook 14 ser ud og føles som Apple ‘ s berømte bærbare pc på ydersiden, men kan naturligvis ikke føle, at du bruger en med, hvor lidt det koster. Stadig, en fuld HD-skærm er en ting i denne super-billige bærbare er og MacBook Air ikke, så der er der.

Læs vor fulde anmeldelse: Acer Chromebook 14

  • Nu, her er de bedste Chromebooks, vi har gennemgået – bar ingen