Er Trampoliner Sikker?

0
44

Trampoliner er en gå-til baghaven børne-favorit. Her er hvordan man kan minimere risikoen for sjov hoppepude, og lad børnene holde på at hoppe.

 • Facebook
 • Tekst

Martin Novak/Shutterstock

Baggård trampoliner er mere populære end nogensinde, og børnene elsker dem. Men både den Amerikanske Academy of Pediatrics og American Academy of Ortopædiske Kirurger det kraftigste fraråde brugen af hjem trampoliner, især for børn yngre end 6. Hvert år fra 2010 til 2014, E. R. læger behandlet mere end 91,000 trampolin skader, herunder skader i hovedet, knoglebrud og forstuvninger. I worst-case-scenarier, børn kan ende med lammet, hjernen er beskadiget, eller endda dræbt. De yngre og mindre et barn er, jo mere sandsynligt, at han er for at komme til skade.

 • RELATERET: Mere Indendørs Trampolin Parker = Flere Besøg på SKADESTUEN

«Desværre, skader opstår af de samme grunde, trampoliner er sjove,» siger Lori DeBold, M. D., vice formand for pædiatri på Orange Coast Memorial Medical Center, i Fountain Valley, Californien. «Et barn, der har nogle, men ikke fuldstændig kontrol over, hvor højt hun hopper, og hvor hun lander.» Næsten to-tredjedele af trampolin ulykker, der er forårsaget af børn hoppe på samme tid, og bryder ind i en anden. Hvis du mener, at fordelene ved en baggård trampolin opvejer risiciene, skal du følge disse regler fra sikkerhed eksperter.

 • Kun tillade, at en person på et tidspunkt.
 • Ingen somersaulting, selv for erfarne ældre børn!
 • Holde trampolin på jorden, væk fra andre bygninger og træer.
 • Køb stødabsorberende puder, der helt dækker den trampolin, metal-ramme, fjedre, og kroge.
 • Hvis du kan se, tårer, flosser, eller andre tegn på slid i den polstring, skal du udskifte det med det samme.
 • Sat op i et net kabinet, og læs omhyggeligt brugervejledningen for at sørge for, at du har installeret det korrekt.
 • Tillad ikke børn at klatre eller hænge fra netting.
 • Regelmæssigt søg saferproducts.gov for mærke og model af din trampolin at holde sig up-to-date på et produkt, tilbagekaldelser og klager.