MediaMonkey

0
16

Vores Dom

Hvis du er seriøs omkring dine medier – især musik – tag et kig på MediaMonkey. Det er utroligt kraftfuldt, og vil få selv de største, untidiest bibliotek i form med et minimum af besvær.

For

  • Fuldt tilpasselig
  • Fremragende fil support
  • Automatisk fil-tagging

Mod

  • Kun tilgængelig til Windows

Gratis media player MediaMonkey kan håndtere enhver fil-format, du kan kaste sin måde. Det er et tungt værktøj, der er designet til at håndtere samlinger, der indeholder hundredvis af tusindvis af videoer og lyd spor uden besvær.

MediaMonkey

Hvor man kan hente: http://www.mediamonkey.com/

Type: Media player

Udvikler: Ventis Medier

Operativsystem: Windows

Version: 4

MediaMoney kan få fat i filer fra stort set en hvilken som helst kilde, uanset om de er gemt lokalt på en netværksforbundet enhed, på en disk, eller som er streamet fra en online-kilde.

Hvis din samling er en rod, MediaMonkey kan tag filer automatisk, skal du hente albumbilleder, og selv finde ekstramateriale som sangtekster.

Det kan også fungere som en home media server for UPnP/DLNA-enheder, synkronisere og sikkerhedskopiere audio-og video-filer fra iOS-og Android-enheder, og tilbyder endda rapporter og statistikker om din mediesamling.

De eneste ulemper er, at det ikke er så attraktive som rivaliserende spiller MusicBee, og den er kun tilgængelig for Windows. Der er ingen versioner af macOS eller Linux, men Linux-brugere kan blive i stand til at køre det gennem Vin.

Brugeroplevelsen

Første gang du bruger MediaMonkey, vil du blive bedt om at konfigurere et par indstillinger, herunder filtilknytninger og automatisk afspilning, søgning efter mediefiler, og deling af dit medie bibliotek med andre enheder på netværket.

Registrering mulighed for her er kun nødvendige, hvis du ønsker at opgradere til MediaMonkey Guld, som tilbyder ekstra services som bit-perfekt CD-ripping og automatisk filkonvertering.

Hvis du flytter til MediaMonkey fra iTunes eller Windows Media Player, kan du importere dine afspilningslister, ratings og afspilning historie med et klik.

MediaMonkey er standard udseendet er funktionel, men en lidt skarp med enkle lister over numre, genrer, kunstnere og album i centrum, medier kilder til venstre og oplysninger om den aktuelle afspilningsliste til højre. Heldigvis, det er alle fuldt tilpasselig.

Hvis du klikker på en kategori overskrift vil lad du erstatte det med andre metadata område, herunder bedømmelse, år, original kunstner og mange flere. Menuen giver dig et stort udvalg af andre har set på muligheder, herunder en handy party-mode, som forhindrer nogen ændring af spillelisten eller andre indstillinger, hvis MediaMonkey er at levere musikken til en komsammen. En anden smart funktion for parterne er Auto-DJ, som automatisk tilføjer nye filer til afspilningslisten, så den aldrig løber tør.

MediaMonkey er party mode forhindrer gæster manipulation med din omhyggeligt kurateret afspilningslister

Stort set hver indstilling kan finjusteres og tilpasses til din smag, og der er automatisk tagging ved hjælp af data fra Amazon.

Hvis alt dette ikke er nok, er der endda støtte til plugins, som kan downloades gratis fra MediaMonkey ‘s add-on-repository’ et.

Der er en masse at tage i, men svæver over en option eller en kontrol vil afsløre en hjælpsom værktøjstip, som forklarer, hvad det betyder. Lidt tid på at udforske de mange valg og tilpasning af MediaMonkey vil udbetale udbytte, så du kan lytte til præcis, hvad du vil, hvordan du ønsker.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяKrystal CDN
Следующая статьяSamsung Galaxy Note 8