Bästa bärbara datorn för programmering 2017

0
999

Vi väljer de bästa bärbara datorer för kodning på

Om du letar efter den bästa bärbara datorn för programmering och kodning på, då du kommer att vara ute för bärbara datorer som uppfyller vissa kriterier.

Först av allt, du kommer att behöva massor av processorkraft i en bärbar dator för programmering, så att det kan kompilera och köra din kod så snabbt som möjligt. Den goda nyheten är att det moderna bärbara processorer kommer med massor av kärnor och höga klockfrekvenser, vilket gör säkert letar du efter de bästa bärbara datorn för programmering enklare.

Du kommer också ha massor av RAM — 8GB minst — om du kör komplex kod, och du behöver en stor hårddisk. Om en bärbar dator också kommer med en solid state drive (SSD), som är ännu bättre, eftersom det kommer att hjälpa till med den totala hastigheten på din programmering och kodning — speciellt om du regelbundet återskapa koden du skriver med smärre förändringar.

Att ha ett dedikerat grafikkort är inte viktig för en bärbar dator för programmering, såvida du inte är kodning grafiskt intensiva spel som du sedan vill testa. Moderna Intel-processorer kommer med integrerad grafik kapacitet som är kraftfull nog för ganska mycket alla programmeringsuppgifter.

Så, utan vidare, här är vår lista över de bästa bärbara datorer för programmering i och med 2017.

1. Toshiba Portege Z30-C-138

Den bästa bärbara datorn för programmering

CPU: 2,5 GHz Intel Core i7-6500U | Grafik: Intel HD-Grafik 520 | RAM-minne: 16GB | Skärm: 13,3-tums, 1920 x 1080 pixlar | Lagring: 512GB SSD

Exceptionella connectivityUp till 11 timmars batteritid lifeDoesn inte har den bästa ingången peripheralsNot mycket annat fel här

I vår mening, Toshiba Portege Z30-C-138 är den bästa bärbara datorn för programmering, eftersom den har en snabb processor, en stor SSD och rejäl 16GB RAM-minne. Det bästa av allt, det lyckas också 11 timmars batteritid, vilket är perfekt om du letar efter en bärbar dator för programmering och kodning på språng. Toshiba har även lyckats klämma in ett extra belopp på komponenter i enheten, inklusive en VGA-port, en fingeravtrycksläsare och även en 4G/LTE-modem och A-GPS!

2. Lenovo ThinkPad-E470

En lysande bärbar dator för programmering

CPU: 2.7 GHz Intel Core i7-7500U | Grafik: Intel HD-Grafik 620 | RAM-minne: 16GB | Bildskärm: 14 tum, 1920 x 1080 pixlar | Lagring: 256GB SSD

Enastående värde för moneyDiscrete grafik cardNo hög kapacitet batteri optionNo Displayport

Lenovo tog en befintlig formfaktor och raffinerade det att leverera den nya 2016-2017 ThinkPad-E470. Drivs av den 7: e generationens Intel Core-processorer, detta särskilt SKU har en 14-tums FHD anti-glare display, som drivs av en diskret Nvidia Geforce 940MX 2GB GPU.

Utrustad med ett spill resistenta tangentbord, TrackPoint och en 3+2-knappar styrplatta, E470 har mer än tillräckligt med portar och tillägg för att hålla den genomsnittliga användaren nöjd.

3. HP 255 G5

En stor mid-range bärbar dator för programmering

CPU: AMD A6-7310 | Grafik: AMD Radeon R4 | RAM: 4 GB | Skärm: 15.6 tum, 1366 x 768 pixlar | Lagring: 1TB HDD

3 år Nästa dag på plats warrantyVery prisvärda priceLow resolutionBloatware

255 G5 är HP: s nybörjar business laptop och är en god kandidat bör du vara ute efter en enkel, pålitlig, bärbar dator för programmering till förmånligt pris. RAM-minnet är lite i underkant, men det kan uppgraderas senare, och det finns ingen förneka att detta är en bra bärbar dator för kodning. Om du vill ha en liknande programmering bärbar dator med en Intel-processor, snarare än AMD, då HP 250 G5 är värt att titta in. Det finns olika konfigurationer av både HP 255 G5 och HP 250 G5, så det är värt att shoppa runt och hitta en med rätt komponenter för dina behov.

4. Apple Macbook Pro med touchbar

Det bästa Macbook Pro någonsin, nu med touchbar

PROCESSOR: Dual-core Intel Core i5 – och i7 | Grafik: Intel Iris Plus Grafik 640 – 650 | RAM: 8GB, 16GB | Skärm: 13,3-tums, (2560 x 1600) IPS | Lagring: 256 GB – 1 TB PCIe 3.0 SSD

Det bästa Macbook Pro everSuper snabbt performanceExpensiveDisappointing batteritid

Apples sortiment av Macbook bärbara datorer är utmärkta för programmering på, tack vare utmärkt byggkvalitet, snabb komponenter, bra batteritid och kraftfull programvara. 13-tums Macbook Pro med touchbar är den bästa laptop Apple har gjort någonsin, och bygger nya funktioner i klassisk design. Naturligtvis den överordnade funktionen är touchbar — det är en tunn OLED-skärm på toppen av tangentbordet som kan användas för en rad olika saker, oavsett om det är auto-föreslå ord som du skriver eller erbjuder Touch-ID så att du kan logga in med ditt fingeravtryck. Det är 13-tums skärm håller den bärbara datorn tunn och lätt nog att bära med dig om du reser mycket.

Läs hela recensionen: Apple Macbook med touchbar (2017)
Se fler som denna: De bästa Mac-datorer och Macbooks 2017

5. Microsoft Surface Pro

En stor hybrid för programmering

CPU: 2,5 GHz Intel Core i7-7660U | Grafik: Intel Iris Plus Grafik 640 | RAM-minne: 16GB | Tv: 12.3-tums, 2,736 x 1,824 PixelSense visa | Lagring: 512GB SSD | — Anslutning: 802.11 ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1 | Kamera: 8MP bak-vänt, 5MP på framsidan | Vikt: 1.73 pounds | Storlek: 11,5 x 7.93 x 0.33 tum (W x D x H)

Mycket bättre batteri lifeMuch bättre Yta PenSurface Pennan dras från packageOnly Core i7 kan utmana A10X

Trots den dämpade naming convention, detta är faktiskt den femte iteration av Surface Pro. Som en uppföljning till den vinnande Surface Pro med 4, det skulle ha varit varje bit som förtjänar ett nummer kopplat till, också. Det beror på att den senaste Surface Pro ser inte bara batteritiden förbättras genom att så mycket som 32%, men, naturligtvis, processorn har uppdaterats för att Kaby Sjön. Plus, även om det nu säljs separat, Ytan Pen har på 4 096 nivåer av tryckkänslighet. Det kan växla mellan surfplatta och laptop lägen, vilket gör det lätt att bära med dig, och det kör Windows 10, så att du kan få tillgång till dina favoritappar.

Läs hela recensionen: Microsoft Surface Pro

6. Asus Chromebook Flip

En premie, men prisvärda Chromebook

CPU: Intel Pentium 4405Y – Intel Core m3-6Y30 | Grafik: Intel HD-Grafik 515 | RAM: 4 GB | Skärm: 12,5-tums, FHD (1920 x 1080) LED-bakgrundsbelyst anti-bländning | Lagring: 32 GB – 64 GB eMMC

Underbara screenElegant tablett modeTactile keyboardChromeOS är inte lika utvecklade som Windows eller macOS

En Chromebook inte kör Windows, Android eller Apples macOS. Det är i stället drivs av Googles Chrome OS — ett super lätt operativsystem baserat på webbläsaren Chrome. Det är ett bra sätt att spara pengar på en bärbar dator (inte Windows licens att betala för och inget behov av top-end Intel chips etc) och ändå behålla alla produktivitet alternativ som du skulle få på en full-blown windows-eller Mac OS-dator. Chromebook Luckan är den bästa Chromebook ute just nu, och erbjuder verkligt premium bygga kvalitet, en fantastisk pekskärm och tangentbord och utmärkta prestanda. Samtidigt erbjuder bra värde för pengarna också. Medan Chrome OS har inte det utbud av program verktyg tillgängliga för Windows och macOS, har ett växande bibliotek, och Chromebook såsom Asus Chromebook Flip är utmärkta för att bygga webbplatser på.

Läs hela recensionen: Asus Chromebook Flip C302
Se fler som denna: De bästa Chromebook 2017

7. Apple MacBook Pro 15-tum 2016

En stor artist med en utmärkt skärm

CPU: 2,6 GHz Intel Core i7 quad-core — | Grafik: Radeon Pro 450 med 2GB RAM | RAM-minne: 16GB | Skärm: 15,4-tums, 2880 x 1800 pixlar | Lagring: 256GB SSD

Uppdaterad design är käken droppingGreat batteri lifeLimited överklagande av Touch BarNo-SD-kortplats

Om du gillar ljudet av en Apple MacBook som en bärbar dator för programmering, så du kan spara lite pengar genom att få en något äldre modell. MacBook Pro från och med 2016 kommer inte med banbrytande funktioner som touchbar eller USB-C-portar, men det är fortfarande en fantastisk bärbar dator som erbjuder massor av kraft för alla dina programmering behov. Plus, Apples toppen av olika modeller är säkerligen inte alltför dyra i förhållande till deras Windows-baserade motsvarigheter, särskilt om du köper dem från betrodda webbplatser från tredje part.

8. Lenovo ThinkPad Yoga 260

För den som söker ett konvertibelt för programmering

CPU: 2,5 GHz Intel Core i7-6500U | Grafik: Intel HD-Grafik 520 | RAM: 8GB | Skärm: 12,5-tums, 1920 x 1080 pixlar | Lagring: 512GB SSD

Beprövade och pålitliga form factorStylusCould vara en smula lättare

Om du är villig att offra portabilitet för ren makt, då denna laptop är värt att överväga. Konstigt nog, även om det är en del av Lenovo B-serien (i huvudsak syftar till SMB-marknaden), den kommer med Windows Hem snarare än Professionell. Annat än detta, B51 är en mycket bra allround-som träffar nästan alla rätt noteringar: från den kraftfulla PROCESSORN till full HD-skärm och diskreta GPU. Det är ett bra val om du letar efter en lätt och bärbar dator för programmering och kodning.

9. Dell Latitude E5480

En solid modellen stöds av Dells kvalitet aftersales

PROCESSOR: 2,8 GHz Intel Core i5-7440H | Grafik: Intel HD-Grafik 630 | RAM: 8GB | Bildskärm: 14 tum, 1920 x 1080 | Lagring: 256GB SSD

Imponerande prestanda levelsStrong på connectivityNot billiga för mer avancerade konfigurationer

Dell har lyckats leverera en magnifik bit av kit som man säger är den mest säkra, mest tillförlitliga och mest hanterbara business-class laptop. Att Latitud 5480 inte komma på en rejäl pris om och i förhållande till konkurrenterna, denna bärbara dator kan känna besvikelse. Men Dells forte ligger i dess tjänster och service. Som modell kommer med en 7: e generationens Intel CPU, som är en verklig fyra-core CPU. Samtidigt som det har en mycket högre TDP än de flesta av sina kamrater (45W vs 15W), är det sannolikt att vara mer kraftfull än en övre delen av intervallet Core i7-7600U.

10. Lenovo ThinkPad T560

Kraftfull men ändå snyggt slimmad och portabel

CPU: 2,6 GHz Intel Core i7-6600U | Grafik: Intel HD-Grafik 520 | RAM: 8GB | Skärm: 15.6 tum, 2880 x 1620 pixlar | Lagring: 256GB SSD

Tre år på-platsen garanti som standard3K displayTop spec modellerna inte cheapKeyboard kan använda en viss förbättring

Lenovo uppmanar den nyaste medlemmen i ThinkPad T-serien «ny standard för mycket mobila bärbara datorer». Vad som gör den så speciell är det faktum att det suddar ut gränsen mellan traditionell affärsverksamhet enheter och mer kraftfulla mobila arbetsstationer. Top-end spec lyfts fram här har några av de högsta konfiguration nivåer vi har sett på någon bärbar dator och ändå lyckas med att packa allt i en mycket portabel och elegant Ultrabook-liknande form.

  • Här är vår lista över de bästa bärbara 2017: Vårt val av de 15 bästa bärbara datorer kan du köpa årets