Det bästa Bluetooth headset 2017

0
980

Gå fria händer med dessa stora Bluetooth-headset

Som våra smartphones fortsätter att få laddas fullt av nya funktioner, som augmented reality och nästan PC-nivå processorer, kan de fortfarande vara en smärta för att ringa med. Det bästa Bluetooth headset helt enkelt alla som genom att låta oss hantera samtal med mycket litet behov av att faktiskt hantera våra telefoner.

När vi är ute och kör, gå runt eller bara försöker göra en miljon saker på en gång, det är obekvämt att behöva gräva ut en telefon och offra en arm för att hålla upp den till vårt öra för vem vet hur länge. Det finns trådlösa hörlurar som kan göra jobbet, och vi har en lista över de bästa hörlurarna för löpning om du verkligen vill ringa samtal och lyssna på musik medan du är på språng, men ett Bluetooth-headset är ett enkelt sätt att frigöra händerna för telefonsamtal.

Så enkelt som Bluetooth-headset för att ringa telefonsamtal, det är inte alls så enkelt att plocka ut ett bra headset. Marknaden är full av Bluetooth-headset, och medan många kan se likadana ut, egenskaper och funktioner som kan vara väldigt olika. Medan de flesta Bluetooth-headset ska fungera med den senaste och bästa telefoner, kan det vara svårt att veta hur bra de erfarenheter som kommer att vara.

Men frukta inte, för att spara tid och risken för att fastna med oanvändbara överdimensionerade öron tillbehör vi har bearbetat en lista över nio av de bästa.

(Redaktörens anmärkning: Om du letar efter en hands-free-lösning OCH vill ha bättre ljud från din mobila enhet, kolla in vår lista över de Bästa Bluetooth-hörlurar, varav många har en inbyggd mikrofon för telefonsamtal på toppen av högre kvalitet audio-komponenter).

1. Jabra Motion

Klassisk design

Vikt: 1,75 kg | batteritid: 7 timmar | Trådlös räckvidd: 100m | NFC: Ja | Bluetooth version: Bluetooth 4.0

Trevlig designGood batteri lifeExpensiveNot den bästa ljudkvalitet

Jabra Motion har ganska stora krav på kvalitet, som bortsett från att faktiskt sätta på är nog det enskilt viktigaste för ett Bluetooth-headset. Ljudet är inte perfekt, men med motion och miljö-känsliga brusreducerande det håller sig väl även i högljudda miljöer. Det är också enkelt att synkronisera, ställa in och använda och med ett batteri som kan hålla i upp till sju timmar av samtal det är inte benägna att låta dig ner. Alla som gör det väl värt brant begärt pris, se bara till att prova på innan du köper, som trots att den är justerbar i storlek och kan bäras på höger eller vänster öra det kommer inte att vara en perfekt passform för alla.

2. Plantronics Voyager Legend

Gammal, men bra

Vikt: 1,8 kg | batteritid: 7 timmar | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 3.0

Bekväm att wearCaller IDShowing sin ålder

Plantronics Voyager Legend är att komma på en bit men det är fortfarande en av de allra bästa Bluetooth headset runt. Den är utformad med komfort i åtanke, så du kan bära den under längre perioder utan att det stör dig och det sitter säkert på plats också, så det kommer inte att falla av. Det är också helt fria händer, nummerpresentation kommer att meddela namnet på den som ringer dig och du kan helt enkelt säga att «svara» för att ta samtalet. Dess brusreducerande är effektiv även i livliga miljöer och flera mikrofoner säkerställa en stark röst kvalitet, för en bra all-round Bluetooth-headset.

3. Plantronics Voyager Kanten

Kompakt och diskret

Vikt: 9.07 g | batteritid: 6 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Ja | Bluetooth version: Bluetooth 4.0

Mycket lightVoice commandsNot det bästa batteriet lifeShort avstånd

Detta var inte den första Plantronics headset för att göra det bästa Bluetooth headsetet listan och det kommer inte att vara den sista, som är ett bevis på hur bra Plantronics är att göra Bluetooth-headset. Plantronics Voyager Kanten är utformad för att vara kompakt och diskret, men trots sin lilla storlek finns det en hel del av tech förpackade i, inklusive tre mikrofoner och en boom arm för tydlig röst kvalitet. Som Voyager Legend Kanten också stöd för röstkommandon (med stöd för flera språk) och det är smart nog att veta när du bär den, så om du sätter på den när du får ett samtal kommer det automatiskt att gå igenom på det. NFC gör att du kan koppla ihop den snabbt och enkelt och det gör ett bra jobb med att radera ut bakgrundsljud. Sin ringa storlek innebär att dess batteritid är inte riktigt så bra som vissa konkurrenter, men på sex timmars taltid det är fortfarande inte dåligt.

4. Jawbone Era

Otroligt liten

Vikt: 10.3 g | batteritid: 5.5 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 2.1

Otroligt smallVery lightBattery livet är shortShowing sin ålder

Plantronics Voyager Kanten kan vara små, men Jawbone Era är liten, så om du verkligen inte vill att det ska vara uppenbart att du bär en Bluetooth-headset med det här är att gå för. Inte bara är det litet, men det passar också perfekt i örat och är ingen risk att falla ut. Du kan även använda det medan jogging. Sedan finns NoiseAssassin, som skickligt känner av vibrationer i din hud, så det kan skilja mellan det du talar och bakgrundsljud gör det möjligt att helt stänga av ljudet på allt runt omkring dig. Det är smart stuff, även om det ibland har problem kan vistas i kontakt med din hud, och som Voyager Kanten batteritiden är inte den bästa.

5. Plantronics Marque 2

En bra budget Bluetooth-headset

Vikt: 7.08 g | batteritid: 7 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 3.0

Bra priceGood har setSound kvaliteten inte bestStruggles med brusreducering

Plantronics Marque 2 är inte så har packat som en del headset på våra bästa Bluetooth headsetet lista, men det får grunderna rätt och gör lite mer än så. Det är små, bekväma att bära och kan pågå i upp till sju timmar av samtal, vilket är en bra start. Det kan också användas för att leverera röstmeddelanden från GPS-program, kan anslutas till två enheter samtidigt och funktioner noise-cancelling teknik, men det är inte riktigt lika bra på detta som vissa konkurrenter. Det är inte alltför snygg och ljudkvaliteten är bra, men inte stor, men med en överkomlig prislapp det är en mycket solid köpa.

6. Plantronics M55

Lågt pris, stor funktioner

Vikt: 8g | batteritid: 11 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 3.0

Låg priceLong batteri lifeNot de mest eleganta designSome social media-funktioner fungerar endast i USA

Plantronics M55 är en riktigt budget headset, men du får mycket för dina pengar. Även om det inte har ett premium bygga det helt bekväm att bära, den stöder röstkommandon för att verkligen få fria händer och ljudkvaliteten är bra, speciellt när man med hjälp av den inbyggda brusreducerande teknik. Den M55 har också en DeepSleep läge som aktiveras när det separeras från en hopkopplad smartphone för 90 minuter och lämnar den med upp till fem månaders batteritid, men helt enkelt ta med telefonen inom räckhåll och det snabbt kommer att vakna upp igen.

7. Jabra Wave

Ett bra Bluetooth-headset för chatterboxes

Vikt: 13.3 g | batteritid: 8 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 3.0

Bra batteri lifeComfortableLargeShowing sin ålder

Med en samtalstid på över åtta timmar Jabra Wave Bluetooth-headset som bara fortsätter att gå och gå, vilket gör det till ett utmärkt val om du ska vara borta från laddaren under en längre period. Dess ganska stor storlek innebär att det inte är den mest diskreta av headset, men det är en bra trade-off för alla att batteritiden. Det finns också starka ljud kvalitet och är bra på att undertrycka brus, särskilt vindkraft. Lägg till så lätt parning och möjlighet att ansluta det till två enheter på samma gång och Jabra Wave är ett bra alternativ.

8. Jabra Supreme UC

En dual-purpose Bluetooth-headset

Vikt: 18g | batteritid: 6 timmar | Trådlös räckvidd: 10m | NFC: Nej | Bluetooth version: Bluetooth 3.0

Utmärkt samtal qualityVersatileNot bra för musicPricey

Med utmärkt ljudkvalitet och möjligheten att koppla ihop det med både en smartphone och en PC samtidigt Jabra Supreme UC är ett effektivt och mångsidigt headset. Du kan växla mellan olika källor genom att hålla ned knappen avsluta samtal för två sekunder och som gör att du nästan sömlöst växla mellan att använda det för ett telefonsamtal eller andra tjänster som Skype och Google Hangouts. Faux-läder ear pad gör den bekväm att bära, men är inte riktigt lika säkra som in-ear headset och har det bra ljudkvalitet och effektiv bullerdämpande, tillsammans med röst-kontroller för nästan allt, så det är verkligen ett komplett paket.

  • Mer på marknaden för trådlösa hörlurar? Vi har fick du det också.