Elektriske biler i Dubai få gratis registrering, Salik, parkering og opladning

0
42

At købe en EV i Dubai blev pludselig meget mere interessant

Hvis du er i markedet for at købe en ny bil i Dubai, er at vælge en elbil over en combustable motor blev meget mere indbringende.

RTA og DEWA har gået sammen for at tilbyde elbil-ejere en gratis Salik (vejafgift) tag , gratis parkering og gratis genopladning indtil udgangen af 2019. Registrering af køretøjer og fornyelsesgebyrer, vil også kunne undlades.

Ejere af elbiler vil få en særlig mærkat, der vil hjælpe embedsmænd genkende dem, og tillad brug af gratis parkering og opladning. RTA forventes at give gratis parkering facilitet på over 40 steder ved udgangen af året. Antallet af stationer, hvor din bil kan blive opkrævet betaling for gratis forventes også at stige til 100 ved udgangen af 2019.

Dubai er der sigter til elektriske køretøjer udgør 2% af alle biler på vejene inden 2020 samt 10% i 2030.

  • Evt forklarede: alt, hvad du behøver at vide om elbiler
  • Verdens bedste el-biler
  • Elbiler får endnu et løft til rækkevidde og effektivitet