Bästa skivspelare: de bästa skivspelare för varje budget 2017

0
884

Det bästa skivspelare för varje budget

Bästa Skivspelare köpguide: Välkommen till TechRadar är round-up av bästa skivspelare (även känd som post-spelare) som du kan köpa i 2017.

Vinyl är inte bara en modefluga för outsidebar hipster barn. Vinyl revival är här för att stanna och som ett resultat, audio utrustning som tillverkarna släpper nya skivspelare i olika prisklasser för att passa alla musik älskare budget. Med så många nya skivspelare som släpps varje dag, vad är det bästa skivspelare för dig?

Denna skivspelare köpa guide kommer att guida dig genom genom krångligheter att välja rätt däck för dina behov och din budget. Remdrift? Direct drive? Behöver jag en phono-förförstärkare? Vi kommer att besvara alla dessa frågor och kommer att få dig att lyssna på din favorit vax på nolltid.

Vad är det bästa skivspelare?

Skivspelare kommer i alla former och storlekar intensivt med olika konfigurationer. När du letar efter en skivspelare, måste du ta hänsyn till de material som används, motor konfiguration och andra alternativ som USB-inspelning.

Den mest viktig del av att välja en skivspelare är hur väl dämpade det är. Detta innebär att man tittar på hur tillverkare förhindra vibrationer, oavsett om dessa är interna eller externa, genom användning av material och motor konfigurationer. Typiskt, remdriven skivspelare ses som att vara tystare och därför erbjuder högre kvalitet men det är direct drive (där motorer är kopplade direkt till tallrik) som låter fantastiskt.

Glöm inte om, du kommer också att behöva tänka på dina egna personliga behov. Om du börjar bara ut, du förmodligen inte vill vara på och fixar med en komplex skivspelare med en justerbar vertikal spårning vinkel, anti-skate och azimut. Vill du rippa din skivsamling? Om så, leta efter en skivspelare med USB-utgång och fast programvara för att få jobbet gjort.

Här är våra val för bästa skivspelare:

1. Audio-Technica AT-LP120-USB
2. Audio-Technica AT-LP60
3. Denon DP-300F
4. Fluance RT81
5. Projektet Debut Carbon
6. Rega Planar 1
7. Marantz TT-15S1
8. Clear Audio Concept
9. Sony PS-HX500

1. Audio-Technica AT-LP120-USB

Det bästa starter skivspelare med alla funktioner du någonsin kommer att behöva

Mått: 450.0 mm (17.72″) W x 352.0 mm (13.86″) D x 157.0 mm (6.1″) H | Motor: direktdriven | Tallrik: pressgjuten aluminium | Phono-förförstärkare: ja | om Ja, USB: Ja | Hastigheter: 33¾, 45, 78 varv | Stylus: AT95E

Bra ljudkvalitet för priceGreat för nybörjare och proffs såväl Plast buildMediocre USB-utgång

Audio-Technica AT-LP120-USB är den bästa nybörjare skivspelare för blivande skivsamlare. Out of the box, det kommer med möjligheten att spela 33¾, 45 och 78 RPM, vilket innebär att det aldrig kommer att vara ett rekord du inte kan spela. Det finns också en inbyggd phono-förförstärkare, så du behöver inte oroa dig för att hitta en på egen hand.

Nybörjare kommer att älska de enkla inställningar och funktioner, medan mer engagerade användare kommer att älska förmåga att ringa in de vertikala spårning vinkel, spårning kraft och lätt utbytbara headshell. Visst, det ser ut som en Technics SL-1200 knockoff men till en bråkdel av priset, det är helt klart värt det.

AT-LP120-USB medföljer även en USB-utgång som gör att du kan rippa vinyl om du vill. Generellt, detta däck slår en perfekt balans mellan användarvänlighet för nybörjare och samtidigt ha mer nyanserad funktioner för dig att växa i.

2. Audio-Technica AT-LP60

Dummy-bevis automatisk skivspelare för nybörjare på en budget

Mått: 360.0 mm (14.17″) W x 97.5 mm (3.84″) (H x 356.0 mm (14.02″) D | Motor: remdrift | Tallrik: pressgjuten aluminium | Phono-förförstärkare: Ja | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: ATN3600

Fullt automaticExcellent valueCan inte byta patron Acceptabelt ljud

Om du inte har massor av pengar för att släppa och inte bryr sig om att utvinna varenda lite detalj från dina poster, Audio-Technica AT-LP60 är en perfekt utgångspunkt. Den är liten, kan spela de flesta register och är den i särklass mest prisvärd skivspelare vi har på denna lista. Det är också helt automatiskt, vilket betyder att det kommer att köa ett rekord och tillbaka armen för att vila position utan att behöva en manuell spak.

Den enda haken med en skivspelare denna låga är att det inte kommer att växa med dig som din skivsamling växer. Den inbyggda phono-förförstärkare betyder att du är fast med det, men du kan byta ut nålen när den slits.

Även om det finns billigare, dåligt konstruerad skivspelare ut det, riskerar du att skada din samling med dåligt samordnade och felaktigt vägt tonearms. Vinyl är för dyrt så vi rekommenderar AT-LP60 för nybörjare som bara vill komma igång.

3. Denon DP-300F

En vacker, helautomatisk skivspelare som inte kommer att bryta banken

Mått: 17-3/32 x 4-51/64 x 15″ (434 x 122 x 381 mm); (Bxhxd) | Motor: remdrift | Tallrik: pressgjuten aluminium | Phono-förförstärkare: Ja | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: DSN-85

Fullt automaticGreat ljud för pricePlastic buildButtons känner billiga

Denon DP-300F är en vacker skivspelare som låter lika bra som det ser ut. Den ingår DSN-85 patron är inte den mest exakta, men det lyckas för att göra din musik låter luftigt och ganska detaljerad. Dock, du behöver att spendera mycket mer pengar för att höra mer i detalj.

Medan DP-300F saknar USB-utgångar för några av skivspelare i denna guide, det är fortfarande en utmärkt utgångspunkt skivspelare för dem som inte vill att manuellt kö deras skivor eller har för vana att somna medan du lyssnar på musik. Denon: s automatiska start/stopp innebär att nålen kommer inte att vara sliten på slutet av posten som armen omedelbart returnerar när ett album är gjort.

Byggkvalitet är acceptabelt för en all-plast skivspelare, men knapparna känns billiga – ett mindre problem men bör inte vara en deal-breaker för dig. Om Audio-Technica AT-LP120-USB som inte passar din stil, tycker om Denon DP-300F istället.

4. Fluance RT81

Ett alternativ till AT-LP120-USB-för de som inte behöver USB

Mått: 16,5 och» x 5,5″ x-13.75″ | Motor: remdrift | Tallrik: Aluminium | Phono-förförstärkare: Ja | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: ATN95E

Bra ljud för priceDecent klingande phono preampPoor vibrationer dampingNo auto återvänder tonearm

Den Fluance RT81 är en utmärkt förrätt skivspelare för entusiasten. Det är enkelt att sätta upp och använda för nybörjare, men du kan byta ut kassetten för att pressa ut mer resultat senare. Nybörjare kommer inte heller oroa dig för att bli en separat phono-förförstärkare, som är byggd i. Men, du kan stänga av alternativet om du vill använda en bättre extern preamp.

Den enda nackdelen är att Fluance annonseras på «auto off»-funktion som helt enkelt stänger av fat, förhindra alltför stora nålen slitage men du har fortfarande att returnera arm till sin viloplats dig själv. Du kommer också att manuellt kö poster, som inte är en deal-breaker på något sätt men är något att tänka på för dem som söker en helautomatisk skivspelare. Denon DP-300F är ett utmärkt val för den som söker en helt automatiserad post lyssnande.

5. Projektet Debut Carbon

En utmärkt nybörjar-skivspelare för vinyl entusiaster

Mått: 415 x 118 x 320 mm (Bxhxd) | Motor: remdrift | Tallrik: Aluminium | Phono-förförstärkare: Nej | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: Ortofon 2M Red

Utmärkt värde för en hi-fi turntableEasy att setupManual hastighet changeRequires och en phono-förförstärkare

Nu är vi på den del av listan där det börjar bli lite mer allvarligt: Projektet Debut Carbon är en av de bästa, om inte den bästa nybörjar hi-fi skivspelare du kan få.

Medan vinyl nykomlingar kan försummar priset, Debut Carbon är faktiskt otroligt värde. För pengarna får du en mycket bra gjort skivspelare som är dämpade ordentligt för utmärkt ljudkvalitet. Kolfiber tonearm är lätt och styv, och är vanligtvis reserverad för skivspelare som kostar mycket mer.

Projektet Debut Carbon är för entusiasten som åtagit sig att posten samla hobby och som en följd av att det inte har petitesser som en auto-återvänder tonearm, knappar för att ändra hastighet eller ingår en phono-förförstärkare. Nybörjare kan stängas av manuellt byte av bältet position för att ändra hastigheten och avsaknaden av en ingår preamp. Men om du vill extrahera mer ingående och upplösning från din bokföring än de billigare alternativen på denna lista, Debut Carbon är ett utmärkt val.

6. Rega Planar 1

En av de bästa nybörjar hi-fi skivspelare för tinkerers

Mått: 17.5″ (450mm) W med 4,5″ (115mm) H med 15″ (385 mm) D | Motor: remdrift | Tallrik: fenolharts | Phono-förförstärkare: Nej | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: Rega Kol

Utmärkt ljud qualityEasy att ställa, även för newbiesManual hastighet changeNo phono-förförstärkare ingår

Det finns en hel del debatt om den Rega Planar 1 eller Projektet Debut Carbon är den bästa nybörjar hi-fi skivspelare. Det är en jämn match och det finns ingen tydlig vinnare, var och en ger en utmärkt startpunkt för audiofiler på en budget.

Medan Rega kan sakna den tjusiga kol tonarm av Projektet, Plan 1 låter fortfarande utmärkt och är väl dämpade med fenolharts tallrik. Och för nybörjare, Rega Planar 1 är fortfarande lätt att installera, men du måste ge din egen phono-förförstärkare.

I slutändan, Rega Planar 1 låter bara så bra att det är svårt att fel det för mycket. Sång är avslöjande och du kan höra textur från instrument som fiol. Den ingår Rega Kol patron inte är något speciellt men lyckas vara en bra match för skivspelaren. Det är ett tufft val mellan Plan 1 och Debut Carbon, men du kan inte gå fel med heller.

7. Marantz TT-15S1

Go pro med denna avancerade skivspelare

Mått: 440mm x 350 mm x 110mm; (b x D x H) | Motor: remdrift | Tallrik: Hög Densitet Akryl | Phono-förförstärkare: Nej | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: Clearaudio Virtuosa

Underbara designExcellent uppmärksamhet på detaljer Priset är en investering

Marantz TT-15S1 kostar en allvarlig lite förändringar, men du faktiskt få en mördare fynd. Den Clearaudio Virtuos ingår med skivspelare är $1000 när de köps separat. Dessutom får du en mördare tonearm och underbara skivspelare till ett pris som är definitivt en investering, men inte orimligt.

Så vad gör Marantz TT-15S1 får du under tävlingen? Uppmärksamhet på detaljer. Bara om varje del av skivspelare har varit hälls över att vara det bästa det kan vara för priset. Passform och finishen är utmärkt och det är ett nöje att hantera den höga-kvalitet komponenter. Detta är en skivspelare som du hittar dig själv beundrar dess visuella och akustiska egenskaper.

Nybörjare bör inte få denna skivspelare eftersom det kräver mer kunskap för att ställa in korrekt än nybörjar skivspelare på den här listan. Men om du är redo att ta din post insamling och lyssnar till nästa nivå, Marantz TT-15S1 är den perfekta platsen att börja.

8. Clear Audio Concept

En bedövande vacker mid-range hi-fi skivspelare

Mått: 16.54″ x 13,78, vilket» x 4.92″; (b x D x H) | Motor: remdrift | Tallrik: Polyoxymetylen | Phono-förförstärkare: Nej | USB: Nej | Hastigheter: 33¾, 45, 78 varv | Stylus: Clearaudio Concept MC

Utmärkt byggkvalitet Detaljerad, rik soundExpensive (men fortfarande ett fynd)

Om Clearaudio Concept och Marantz TT-15S1 verkar bekant, det beror på att Marantz byggdes av Clearaudio att Marantz specifikationer. Detta innebär att allt om den utmärkta kvaliteten på Marantz bär till Clearaudio Concept (detta är alltså en skivspelare som är så underbara som det låter).

En liten men märkbar skillnad mellan Marantz och Clearaudio är möjligheten att spela 78 varvs skivor. Medan de flesta människor kommer aldrig att komma över 78s, det är skönt att veta att Clearaudio Concept kan spela dem. Begreppet har också en praktisk snabbuppringning på sockeln, vilket innebär att du inte behöver byta bälte position manuellt.

Som för negativ, Clearaudio Concept har inga anmärkningsvärda brister. Ja, det är dyrt men du fortfarande får ett fynd i denna prisklass. Den ingår Clearaudio Concept flytta-spole patron kostar $1.000 med sig. Japp!

9. Sony PS-HX500

En väl avrundad nybörjare skivspelare med lite tjat brister

Mått: 16.54″ x 13,78, vilket» x 4.92″; (b x D x H) | Motor: remdrift | Tallrik: Pressgjuten Aluminium Legering | Phono-förförstärkare: ja | om Ja, USB: Ja 44,1 kHz / 48 khz / 96 khz / 192kHz (16bit / 24bit) | Hastigheter: 33¾, 45 varv | Stylus: Sony 9-885-210-05

Hi-Res-audio USB recordingGood ljudkvalitet för pricePlastic bygga känns cheapForgettable design

Sony PS-HX500 är en bra nybörjar-skivspelare för dem att bara komma igång med post insamling. Dess enastående egenskap är dess förmåga att spela in högupplöst ljud från dess USB-utgång i 96 khz/24-bits upplösning. Detta är en utmärkt funktion för dig som vill digitalisera sina poster.

När det gäller ljudkvalitet, Sony PS-HX500 ljud rymliga och erbjuder bra detalj. Dock ingår nål låter lite hårt och sibilant ibland och saknar upplösning av fler dyra bläckpatroner.

Även om vissa kanske gillar den minimalistiska designen av Sony, det är helt forgettable och plast bygga lämnar en hel del övrigt att önska. Hantering av skivspelare på en daglig basis lämnar oss att vilja ha mer premium-material som inte skramlar.

  • Vill du lyssna på digital musik i stället? Kolla in vår lista över de bästa MP3-spelarna.