De beste goedkope Beats door Dre hoofdtelefoon aanbiedingen in de January sales 2018

0
33

Pick-up van de Dr. Dre hoofdtelefoon voor de beste prijzen

De beste Beats aanbiedingen zijn hier, en dat is goed nieuws, want de Beats by Dre is misschien wel het meest succesvolle merk van een koptelefoon op de planeet. Immers, Apple besteed $3 miljard voor de aankoop van de onderneming weer in de zomer van 2014.

Dus waar ga je heen als je op zoek bent naar goedkope Beats door Dre deals? Waarom deze pagina natuurlijk! Zoals u zult zien hebben we alle van de huidige Beats modellen hier en ons systeem zoekt duizenden retail sites elke dag om ervoor te zorgen kunt u de goedkoopste Beats deals. We hebben afgeronde ze van boven naar beneden, en we hebben begrepen Beats’ eigen slogans voor elk product zowel informeren en te amuseren.

Als u onlangs pakte een iPhone 8 of iPhone X deal, dit is de perfecte plaats om een paar uitstekende draadloze hoofdtelefoon gegeven van Apple ‘ s controversiële beslissing om het verwijderen van het standaard 3,5 mm koptelefoonaansluiting op de telefoons omdat de iPhone 7. We hebben bijbesteld de Beats headphone aanbiedingen op deze pagina om alle draadloze opties aan de bovenkant voor uw gemak.

U vindt de links naar de nieuwste Studio 3 Draadloze, Solo-3 Draadloze, Powerbeats3 Draadloos en Beats X deals hieronder, samen met een selectie van de beste Beats aanbiedingen voor de oudere hoofdtelefoon.

Beats Studio3 Draadloze aanbiedingen

«De muziek horen. Niet de ruis»

Het nieuwste item in de beats by Dre koptelefoon serie is de Beats Studio 3 Draadloos. De Studio3 is de beste noise cancelling hoofdtelefoon Beats ooit heeft gemaakt. De batterij heeft massivly verbeterde ook, als je kunt genieten van muziek tot 22 uur, of zelfs 40 met de actieve noise cancelling tech uitgeschakeld.

De Beats Studio3 Draadloze hoofdtelefoons zijn geweldige match voor iPhone-gebruikers, met name de iPhone 8 en iPhone 7, maar je kan koppelen met elke smartphone dankzij de bluetooth-technologie. De Studio 3 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: rood, mat zwart, wit, porselein rose, blauw en shadow grijs.

cheap beat solo 3 wireless deals

Beats by Dre Solo 3 Draadloze aanbiedingen

«Draadloos de manier waarop het zou moeten zijn»

Als je een iPhone 7 of een iPhone 8, en wil een van de beste koptelefoon in de zakelijke speciaal gemaakt voor Apple ‘ s nieuwe telefoon, moet je zeker een kijkje nemen op de Beats by Dre Solo 3 Draadloos bereik. Hieronder vindt u links naar de meest recente prijzen, hoewel het bij de lancering kan je heel veel verwachten om te zien dat Apple hog de meeste van de voorraad. ONS lezers, de meeste sites niet actief pre-orders nog niet, maar je ziet ze hieronder wanneer ze live gaan.

Beats X door Dre aanbiedingen

«De perfecte draadloze metgezel»

Lang na hun onthullen naast de iPhone 7, deze langverwachte Inzetten inner-ear hoofdtelefoon werden uiteindelijk uitgebracht in februari 2017. Deze draadloze hoofdtelefoon zijn een perfecte match voor nieuwe iPhone-7 eigenaars al ontbreken de 3,5 mm poort. We zijn vooral onder de indruk van de quick charge-functie waarmee u twee uur afspeeltijd van een enkele vijf minuten opladen. Acht uur van een volledige lading is niet te shabby. Apple heeft vrijgegeven voorraad in zwart, wit, grijs en blauw, en wij zullen deze toevoegen aan onze vergelijkingstabel hieronder zodra ze beschikbaar zijn in verschillende gebieden.

Beats by Dre Powerbeats3 Draadloze aanbiedingen

«De macht aan endurance»

Het leiden van een actieve levensstijl vereist dat het lichtgewicht gevoel van in-ear hoofdtelefoon zonder de enorme blikken op je hoofd? Dan is de Beats by Dre assortiment heeft u gedekt voor dat te zijn, omdat ze niet allemaal over authentieke studio design. Met een verbeterde 12-uur batterij leven, je bent er helemaal klaar voor meerdere workouts verpakt met uren van adrenaline pompende muziek.

beats by dre studio wireless

Beats by Dre Studio Draadloze aanbiedingen

«Voel De Muziek, Niet De Draden»

Weer niet goedkoop, maar ze zijn in ieder geval compatibel met de nieuwe iPhone 7. De Beats by Dre Studio met Draadloze oren hebben alle dezelfde functies als de Beats Studio model hierboven, maar ook uitgerust met Bluetooth. Dat betekent dat ze kan draadloos muziek streamen vanaf uw telefoon, tablet of laptop. De ingebouwde microfoon zal je ook toestaan om je telefoon zonder dat ze af.

beats by dre solo 2 wireless

Beats by Dre Solo2 Draadloze aanbiedingen

«ONTWORPEN VOOR HET GELUID. TUNED VOOR EMOTIE. NU DRAADLOZE»

U kan een enorme besparing op deze blikjes dankzij de nieuwere Solo 3 modellen. Deze zijn compatibel met de iPhone 7. De slogan voor deze Beats koptelefoon komt alles in caps, dus het moet wel waar zijn. Als u op zoek bent naar aanbiedingen op de Beats Solo2 maar misschien bent u het denken over de Studio, Draadloos, dit kan een paar voor je. Ze zijn als je zou denken zijn ze hetzelfde als de Solo2 maar met extra accu-aangedreven Bluetooth vaardigheden om ze draadloos.

powerbeats 2 wireless deals

Beats by Dre Powerbeats2 Draadloze aanbiedingen

«De prestaties. Power. De vrijheid»

Grinnik — we zien wat je daar deed, Arts. Als je het nog niet had geraden, de Powerbeats2 Draadloze dezelfde koptelefoon als de Powerbeats2 regelmatig, maar met Bluetooth en ja, de Powerbeats2 Draadloze zal werken met de iPhone 7. Ze verbinden via een kabel achter je hoofd zodat je niet kunt verliezen ze, maar andere dan dat ze de kabel gratis. We zijn vooral tevreden met deze beschrijving van de Powerbeats2 Draadloos van de officiële website: «Powerbeats Draadloze werd ontworpen om het trotseren van de gewone terwijl katapulten atleten naar ongeëvenaarde prestaties». Hoe kun je NIET kopen na het lezen van de?

beats by dre pro deals

Beats by Dre Pro aanbiedingen

«De Hoofdtelefoon Gebruikt Om Te Mengen In Elke Grote Studio»

Ok, op de vast-opties nu. We beginnen met de meest dure Beats producten en werken ons een weg naar beneden, dus als u op zoek bent op deze prijzen en denken «cripes’ — scroll naar beneden. Die tag lijn boven is wat Beats’ eigen website zegt over het product — we zijn vrij zeker dat Dr. Dre nog niet op elke grote studio in de wereld te controleren. Maar wat, dit zijn de over-ear blikken die Beats zegt zijn de beste.

beats by dre studio deals

Beats by Dre Studio 2.0 aanbiedingen

«Een Pictogram Van Een Hoofdtelefoon, Remastered»

Met actieve noise cancelling, Beats Studio 2.0 is een over-ear koptelefoon gericht op het verminderen van geluid van buiten, zodat het geluid van de stuurprogramma ‘ s niet zijn vervormd (ANC is groot bij het elektronisch verwijderen van witte ruis op vliegtuigen en treinen, maar verwacht er niet te veel anders). Dit zijn de top ‘consument’ — modellen, dus als u op zoek bent naar goedkope Beats by Dre ze waarschijnlijk niet voor jou. Als u wilt de high-end degenen, deze zijn voor u.

beats by dre solo 2 deals

Beats by Dre Solo2 aanbiedingen

«Ontworpen Voor Het Geluid. Tuned Voor Emotie»

De slogans alleen maar dommer, mensen. De Solo 2 is waarschijnlijk de meest populaire Beats by Dre product, het aanbieden van een balans van prestaties en draagbaarheid. De cups worden over-ear, in plaats van via-oor die invloed kunnen hebben op het comfort en het zal zeker invloed hebben op de isolatie van geluiden van buitenaf. Maar kijk eens naar de prijs, het is een stuk goedkoper dan andere Beats by Dre hoofdtelefoon.

beats by dre mixr deals

De Beats by Dre Mixr aanbiedingen

«Lichtgewicht En Krachtig. Gebouwd Voor Dj ‘S»

Zoals u kunt zien, Dr. Dre wil alle Dj ‘ s worden met behulp van deze hoofdtelefoon. De oorschelpen draaien, zodat u kunt uw bekwame mengen ongeremd, of inderdaad dus je kunt net doen alsof te doen bekwame mengen in de wetenschap dat je eigenlijk bent u een CD afspeelt buiten het medeweten van de dronken mensen dobberen in de voorkant van je. De bas in deze blikjes is de bedoeling om met name de ‘grote’ en u kunt delen wat je aan het luisteren bent met dual-port daisy-chaining.

Beats EP aanbiedingen

«Een ideale introductie om te Slagen voor elke muziekliefhebber»

De Beats EP hoofdtelefoons zijn de goedkoopste on-ear hoofdtelefoon in de Beats by Dre line-up en een fijne plek om te beginnen heb je je ogen op de kleurrijke stijlen voor een tijdje. Ze zijn vast via een 3.5 mm jack, maar in ieder geval zul je nooit zorgen te maken over hun opraken van de batterij sap.

beats by dre urbeats deals

Beats by Dre Urbeats aanbiedingen

«UPGRADE VAN UW GELUID»

De slogan voor deze is bijzonder inspirerend en het is allemaal in caps weer dat ons herinnert aan die klassieke gezegde: als je hebt niets te zeggen, zo luid. Uhm, hoe dan ook — dit zijn de eerste in-ear-koptelefoon/oortelefoon op de pagina. Als u wilt goedkope Beats by Dre, deze is zo goed als het wordt echt. Het is een standaard koptelefoon die komen met een wirwar-vrij platte kabels evenals een clicker en een ingebouwde microfoon voor het nemen van gesprekken.

powerbeats deals

Beats by Dre Powerbeats2 aanbiedingen

«De prestaties. Power. Sterkte»

De slogan voor de Powerbeats2 is beter, terwijl het nog steeds zeggen absoluut niets over het product zelf. Deze oortelefoon is gemaakt voor gebruik tijdens het sporten. Ze zijn ontworpen om niet te vallen uit je oren en ze zijn zweet-en waterbestendig. Ondertussen RemoteTalk besturingselementen kunt u gemakkelijk bellen of het wijzigen van uw muziek zonder te knoeien.

Alle Beats aanbiedingen op deze pagina zijn gecontroleerd en elke dag bijgewerkt!

  • Bekijk deze aanbiedingen op de beste telefoons van onder de $200