De desktop-Pc ‘ s die ons enthousiast op de CES 2018

0
36

Is er leven in de PC nog


CES 2018 is een grote gebeurtenis voor nieuwe en innovatieve technologieën, maar er zijn ook een aantal schitterende voorbeelden van traditionele Pc ‘ s op de beurs dit jaar.

Hoewel sommigen beweren dat de desktop-Pc ‘ s zijn uit te gaan van de mode, de machines die we hebben gezien op de CES in 2018 er is genoeg van het leven gelaten in de vorm factor, met een tekort van desktops aanbieden van de kracht en prestaties van mobiele apparaten alleen maar van kan dromen.

En, terwijl de traditionele PC is al tientallen jaren, we zijn nog steeds te zien hoe ver sommige fabrikanten zijn bereid om de envelop te maken enkele echt indrukwekkend en wenselijk machines – hier zijn de beste die we hebben gezien op de CES in 2018.

Vorig
Pagina 1 van 6
Volgende Vorige
Pagina 1 van 6
Volgende

Origin Millennium

Oorsprong Millennium

Oorsprong PC bleek uit een innovatief herontwerp van de Millennium mid-tower gaming PC, met een nieuwe functie die snel verandert het in een grotere Genesis full-tower gaming machine. Dit wordt gedaan door het toevoegen van de Super Toren Onder expansie kit, waarmee gebruikers de ruimte om dubbele 360mm radiatoren te houden van de PC waarop de koeler, evenals het toevoegen van maximaal 12 3,5-inch drives, of 24 2,5-inch drives!

Dit niveau van maatwerk is vrij netjes, en de nieuwe behuizingen zijn voorzien van Oorsprong PC ‘ s Variabele Montage-Technologie, die het mogelijk maakt om het moederbord te monteren in vier verschillende richtingen. Oorsprong PC zal dan vullen de PC met de nieuwste PC-onderdelen van uw keuze, het creëren van een flexibel en uitbreidbaar setup.

Vorig
Pagina 2 van 6
Volgende Vorige
Pagina 2 van 6
Volgende

Digital Storm Spark

Digital Storm Vonk

We houden een kleine vorm-factor desktop PC hier bij TechRadar en Digitale Storm zeker indruk gemaakt op de CES in 2018 met de Spark, een Micro STX gaming desktop die maatregelen slechts 6 x 4 x 12 centimeter de kleinste desktop van de PC-builder heeft gemaakt-to-date.

Ondanks zijn kleine formaat, kan deze functie tot een GTX 1080 grafische kaart en Intel Core i7 8700K processor, waardoor het een zeer geschikt gaming PC inderdaad. Deze high-end componenten worden gekoeld met een aangepaste hardline vloeistof-koelsysteem.

Digital Storm heeft ook antwoordde een van onze zorgen over de kleine vorm-factor Pc ‘s met de Spark, door ervoor te zorgen dat het gemakkelijk is om te upgraden en uit te breiden in de toekomst, waardoor dit een kleine PC die veel toekomst-proof, en één van de beste Pc’ s die we hebben gezien op de CES in 2018.

Vorig
Pagina 3 van 6
Volgende Vorige
Pagina 3 van 6
Volgende

Asus ROG Strix GL12

De Asus ROG Strix GL12

De Asus ROG Strix GL12 is een gaming PC gebouwd rondom Intel ‘ s nieuwste 8e generatie processors, met een keuze uit een Core-i7-8700/8700K (zes-core met Turbo tot 4,8 GHz) of een Core i5-8400 CPU.

Dat is een back-up met één van de Nvidia GeForce GTX 1080 grafische kaart en 8GB van DDR4 systeem-RAM (uitgevoerd op 2666MHz). Opslag bevat opties tot een 512-GB PCIe SSD, en een 2TB harde schijf.

Het ontwerp – die Asus beschrijft als ‘onconventioneel’ en ‘agressief’ – zeker buiten stond op de CES beursvloer, bedankt niet alleen haar hoekige ontwerp, maar ook het gebruik van Aura-Sync aanpasbare verlichting. Deze kan worden gesynchroniseerd met andere Asus gaming randapparatuur die ook gebruik maken van de Aura Sync-verlichting systeem.

Vorig
Pagina 4 van 6
Volgende Vorige
Pagina 4 van 6
Volgende

Zotac Magnus

Zotac Magnus

Zotac bleek uit zijn vernieuwd line-up van de mini-Pc ‘ s, met inbegrip van de Magnus-gaming mini PC, die voor de eerste keer voorzien van een 6-core 8e generatie Intel processor.

Zotac is nog niet geopenbaard veel meer over de specs van de nieuwe Magnus gaming mini PC, maar de gedachte van het hebben van een krachtige nieuwe 8ste generatie processor in zo ‘ n kleine desktop PC heeft ons zeer geboeid, en we kijken ernaar uit om het geven van een volledige review zodra deze beschikbaar is, later dit jaar.

Vorig
Pagina 5 van 6
Volgende Vorige
Pagina 5 van 6
Volgende

MSI Infinite X

MSI Oneindig X

De MSI Oneindig X is een ander indrukwekkend ogende desktop-PC, die een combinatie van in het oog springende vormgeving met een aantal zeer krachtige componenten, waaronder een 8-generatie Intel Core i7-8700K, 16GB RAM en een Nvidia GeForce GTX 1080Ti grafische kaart.

Dit zijn alle koel bewaard dankzij een Stille Storm Koeling 3 Pro koelsysteem. Het chassis zelf is verlicht door MSI ‘ s Mystic Lichte RGB LED-verlichting systeem, en de voorkant is voorzien van een geborsteld aluminium afwerking.

  • Beste computer 2018: de beste Pc ‘ s die we hebben getest

Vorig
Pagina 6 van 6
Volgende Vorige
Pagina 6 van 6
Volgende