Apple AR briller udgivelsesdato, nyheder og rygter

0
43

‘Siri, hvad er det på min næse?’

Opdatering: Apple ‘ s seneste erhvervelse er tilsat brændstof til AR headset rygter. Ifølge en nylig rapport fra TechCrunch, Apple har købt en starter op, at marroquin (men ikke skibet) et headset, der bruger vender udad, kameraer og en vender indad, og OLED-display til at skabe «sømløs» overgangen mellem AR og VR.

Original historie fortsættes nedenfor…

Apple ARKit, en AR initiativ Apple, har potentiale til at bringe augmented reality til at spidsen for forbruger-teknologi. Det vil gøre det muligt for udviklere at skabe augmented reality-apps i minutter og timer i forhold til uger og måneder. Men, men cool, det kan være, ARKit er blot en platform. Så, hvis du ønsker at se, hvad den virkelige fremtiden for Apple ‘ s augmented reality køreplan, der ligner det, du har brug for at tale om den længe rygter om, men endnu-ikke-annoncerede Apple AR Briller.

For nylig, Financial Times løb en sonderende stykke om status for Apple ‘s Augmented Reality køreplan, der indeholdt nogle af de vigtigste detaljer om Apple’ s Google Glass-klon, herunder en meget vigtig detalje, vi havde endnu ikke hørt.

Essensen af, hvad der sker, er, at mens Apple ser flere potentielle muligheder for augmented reality i hjemmet, er det endnu ikke besluttet, hvor man i sidste ende at forfølge. Nogle ingeniører ønsker at bruge iPhone som en hovedskærmen for AR Briller, andre ønsker at bygge et display i brillerne for sig selv. Den dårlige nyhed? Apple AR Briller ikke vil være klar i et stykke tid.

De interne diskussioner, plus de historiske data, der siger, at Apple kommer i en lidt senere på de fleste nye typer af enheder, hvilket har fået nogle analytikere til at forvente et 2018 meddelelse og udgivelsesdato for briller. Ja, der er rygter om, at Apple mødtes med dele leverandører på CES 2018 i starten af året.

«Jeg tror ikke, vi kan stole på, en ‘next big thing’ er i de næste 12 måneder,» Geoff Blaber, en analytiker ved CCS Insight, fortalte FT. «For nu at Apples næste store ting er stadig iPhone.»

Så hvad ved vi om de rygter om Apple augmented reality-briller, så langt? Hvornår vil Apple AR-briller blive frigivet, og hvad kunne et par af Apple AR briller tilbyder, at verdens nuværende smartphone skærme og VR headset som Oculus Rift og HTC Vive ikke kan?

Læs videre for at finde ud af!

Skære ind til chase

Hvad er det? En ny Apple bærbar, et par briller, der gør brug af augmented reality-tech.

Hvornår er det? Ingen fast dato, men rygter peger på at 2019 afsløre, med enheder, der rammer butikkerne i 2020.

Hvad vil det koste? Baseret på Snap Briller priser, alt fra $130/ £105/ AU$170 og opad — men noget, der ti gange så dyrt, kunne blive muligt, afhængigt af Apple ‘ s endelige konfiguration.

Hvad er augmented reality?

Du er bekendt med begrebet virtual reality, højre? Affyret på et headset og software der transportere dig til en interaktiv 360-graders, venstre, højre, op, ned, altomfattende virtuelle verden?

Augmented reality virker en smule som om, at men med en stor forskel. Snarere end at give et vindue ind i en opfundet verden, det bruger enten skærme eller gennemsigtig optik til at placere digitale elementer på toppen af den virkelige verden omkring dig.

Pokemon Gå gør pocket monster vises i din verden ved hjælp af AR

De mest populære eksempler på dette i aktion i dag ville være Snapchat er klistermærker (dem at sætte savlende hund tunger og kat ører på din flytning videoer på en intelligent måde), eller Pokemon Gå, som sætter Pikachu og co ind i din verden gennem en kombination af telefonens kamera og skærm.

Både se din virkelige verden «augmented» af software på din smart-enhed. I det væsentlige, AR lader dig få forbindelse følsomme digitale oplysninger, overlejret på din virkelige verden omgivelser – kig på en subway-station og få togtider automatisk vises, for eksempel, eller gå en tur ned ad gangene af en fødevare butik, og har de specs anbefale en opskrift.

Apple ‘ s iPhone 8 menes at læne sig tungt på AR-teknologi, men dedikeret AR wearables, der allerede findes fra rivaler, også. Af det store navn spillere, Snapchat s spirende bestræbelser se det snyder lidt, med Snap Briller svarende til lidt mere end et hoved monteret kamera i en frame briller, indføring i de centrale Snapchat-app ‘ en.

Google Glass var et ambitiøst AR headset, men simpelthen ikke god nok til at gå mainstream

Microsofts HoloLens er mere ambitiøs, idet en Windows-PC kapaciteter i et headset, der giver dig adgang til alt fra en web-browser til Minecraft i din virkelige verden.

Og så selvfølgelig, at der er Google Glass – som så sit buzz brænde ud temmelig hurtigt, takket være en skærm, der sad ubehageligt foran dit øje, der tilbyder hårdt at læse oplysninger overlejringer.

Hvad er Apple ARKit?

ARKit er Apple ‘ s måde at stikke sine flag ned i augmented reality landskab, et forsøg på at hævde den plads, som sin egen.

Afsløret på WWDC 2017, ARKit er et nyt sæt af Api ‘ er til at lade udviklere bygge augmented reality applikationer til Apple-enheder. Det er specielt bliver sat i øjeblikket til iPad-og iPhone-enheder (gør det «den største AR platform i verden», ifølge Craig Federighi, Apples Senior Vice President of Software Engineering), men helt sikkert baner vejen for en AR-briller enhed i fremtiden.

Apple fremviste en række imponerende demoer, fra blot at placere genstande som en digital kop kaffe, lys stå og planten på en bordplade (som set gennem en iPad, kamera linse og skærm). Men det udvidet til at omfatte en mind-blowing sci-fi-kamp scene, komplet med små, minutiøst detaljerede mennesker og swooping rumskibe, venligst udlånt af instruktør Peter Jackson ‘ s virksomhed pol med vingemøtrik. Det er en oplevelse at komme til eksisterende enheder inden udgangen af 2017.

Så hvordan er det muligt? ARKit gør det muligt for «hurtig, stabil» motion tracking, og præcis plan, omgivende lys og omfang skøn.

Så hvis der var nogen tvivl om, at alle det vil kræve kamera, CPU, GPU og motion sensor hardware, der arbejder i tandem. Så uanset om at udnytte et i nærheden mobile enhed, eller der ses gennem linser, Apple er ARKit har de samme grundlæggende krav til hardware som alle andre AR gear, vi har set hidtil. Specifikke krav spec, men bliver nødt til at vente til nu.

Men udviklerne vil være glade for – med støtte til Enhed, Uvirkeligt, og SceneKit motorer, Apple ønsker at gøre sine AR platform, tilgængelig for udviklere, der allerede arbejder i rummet.

Hvorfor skulle Apple gøre AR-briller?

KAPITALISMEN. De aktionærer,’ appetit for boliger og swimmingpools vil ikke blive mætte!

Men på en alvorlig bemærk, Apple er brug for en ny produktkategori. Sidste gang Apple lancerede utvivlsomt udgør en vellykket ny produkt linje blev iPad – og selv det har vist sig vanskeligt at opretholde momentum i. AR er et spændende nyt område, og Apple (i det mindste i hardware vilkår), ville de ikke have enorm konkurrence i, i det mindste på nuværende tidspunkt.

Ja, der er Microsoft HoloLens – men det er primært blive faktureret i øjeblikket som en business-orienteret enhed. Google ‘ s Glas fiasko har set det sætter mere gang i sin VR baseret Dagdrømme Udsigt og Pap projekter, mens Samsung ligeledes fortsætter med sine Gear VR indsats.

Det er en mulighed for Apple at sætte sig selv til side fra flokken og, for Tim Cook, til at lancere et produkt, der ikke har skyggen af den afdøde Steve Jobs truende over det.

Apple-chef Tim Cook, der ser et stort potentiale i augmented reality

Tim Cook har sunget lovprisninger af AR tech, der går så vidt som til at sige, augmented reality brug vil blive lige så almindeligt som «at spise tre måltider om dagen».

«En betydelig del af befolkningen i de udviklede lande, og i sidste ende alle lande, vil have AR oplevelser hver dag,» sagde han i løbet af 2016 Utah Tech tour, før støbning skygge på VR.

«Jeg kan ikke forestille mig, alle i her får i en lukket VR-oplevelse, mens du sidder her med mig,» sagde Cook, at disse samlet for Utah tale.

«AR kommer til at tage tid, fordi der er nogle virkelig hårde teknologiske udfordringer er der,» tilføjede han.

«Men det vil ske, vil det ske i en stor måde, og vi vil undre sig, når den gør, hvordan vi nogensinde har levet uden det. Ligesom vi undrer os over, hvordan vi levede, uden at vores telefon er i dag.»

Apple AR briller hardware: de beviser, patenter og specs

Så, vi har etableret, Apple er helt sikkert at arbejde på AR-software. Kilder hævder at iPhone 8 vil blive den store start for Apple ‘ s AR enhed ambitioner, med iPhone i spidsen for dedikerede AR hardware til følge.

Men det bevæger sig hurtigt, og med store hold. Apple siges at have 1.000 ingeniører, der arbejder på en AR-projektet i Israel, og har købt flere AR virksomheder, herunder i Tel Aviv PrimeSense (med fokus på 3D-sensing tech) og RealFace (facial anerkendelse cyber-sikkerhed eksperter).

Et glimt af digitale elementer, der er placeret i den virkelige verden

Det er også lavet en række centrale AR talent ansætter. Ifølge en rapport fra Bloomberg, at Apple har stjålet en ledende medarbejder af Nasa for projektet, leje Jeff Norris, medstifter af Mission Operationer Innovation Kontor af Nasa ‘ s Jet Propulsion Lab. Han siges at være arbejde som en del af en augmented reality-hold, der bliver trukket op af en anden pocheret talent, Dolby Labs executive Mike Rockwell.

Apple har også fået en række patenter vedrørende AR og VR-teknologier, herunder et headset med hovedtelefoner er bygget i og en fjernbetjening. Måske mest sigende, for alle er et lækket skade rapport ud af Apples hovedkvarter i Cupertino, hvilket antyder, at Apple arbejder på en «prototype enhed», som har resulteret i øjet kvæstelser for to brugere. Det er usandsynligt, at en iPhone eller MacBook prototype ville medføre øjenskader på dette gamle scene i deres løbende udvikling – men et potentielt nyt produkt, som stadig bliver hamret ud, som sandsynligvis vil sidde lige foran dine øjne? Vi har vores synder, synes det.

Apple ‘ s patenterede AR kortlægning idé

Et patent på en Apple AR 3D-dybde sensor kamera også dukkede op i juni. Det detaljerede et system, der ville bruge en lys stråle for optisk 3D-kortlægning, og foreslog, at det kunne bruges til sporing af håndbevægelser. Det er interessant, patent-og specielt kaldt ud fordelene ved at bruge et sådant system, mens du spiller augmented reality-spil, hvilket tyder på, at der kan være et stort fokus for Apples fremtidige AR planer.

Software patenter har sivet gennem for – et indlæg fra februar 2010 var Apple forsøger at beskytte en idé havde om «augmented reality kort», viser, hvordan den digitale kortlægning af data kan være belagt på real-time video fra en iPhone kamera. Nogen succes med iPhone ville sandsynligvis være let kan oversættes til den dedikerede briller enheder.

Der er også et forslag om, at vi efter at have brudt bånd med GPU-chipset designer Fantasi Teknologier, Apple ønsker at udvikle sine egne chipsæt med AR-teknologi som en vigtig udvikling mål.

Apple har også for nylig meddelte, at det ville være at pumpe $200 millioner på investeringer i Gorilla Glas producenter Corning. Selvom det er så tilbøjelige til at være næring til en gå til trådløs opladning til iPhones som noget andet, Corning ‘ s arbejde på let, holdbart glas ville gøre dem til et perfekt match for et par AR specs.

Corning har allerede dabbled i augmented reality projekter – tjek dette koncept af selskabets AR bilens forrude.

Hvad vil Apple AR briller koste?

Det er et svært spørgsmål, da der ikke er nogen reel præcedens for denne slags ting endnu.
På den ene side, du har fået den utroligt grundlæggende Snap-Briller, der er prissat omkring $130/ £105/ AU$170. Men vi forventer, at Apple ‘ s AR briller til at være langt mere funktionsrige end dette.

På den anden side, du har HoloLens. Det er egentlig ikke en forbruger enhed, og er kun tilgængelige på et begrænset grundlag for at udviklere til en pris af $3.000 (£2,719, AU$4,369). Men Apple ‘ s briller vil sandsynligvis være bygget til at masse-marked skala, og med forbrugerne (og tilhørende pris tags) i tankerne.

Så det er en gætteleg virkelig. Holde i tankerne, at Apple har en tendens til at smække en præmie på sit udstyr, et bredt skøn over et sted mellem $500/$AU670/£400 og $1.000/£800/AU$1,300 kunne være ballpark. Men du behøver ikke holde os til det.

  • 5 augmented reality-apps til glæde for dine børn