Apple AR briller utgivelsesdato, nyheter og rykter

0
31

‘Siri, hva er dette på nesen min?’

Oppdatering: Apples siste oppkjøpet har lagt drivstoff til AR headsettet rykter. Ifølge en fersk rapport fra TechCrunch, Apple har kjøpt en start-up som crowdfunded (men ikke skip) en hodetelefon som bruker vender utover, kameraer og en innover-mot OLED-skjerm for å skape «sømløs» overgang mellom AR og VR.

Historien fortsetter nedenfor…

Apple ARKit, en AR initiativ Apple, har potensial til å bringe med utvidet virkelighet til forkant av forbruker-teknologi. Den vil gjøre det mulig for utviklere å opprette augmented reality-programmer i løpet av minutter og timer i forhold til uker og måneder. Men, men kjølig det kan være, ARKit er bare en plattform. Så, hvis du ønsker å se hva den virkelige fremtiden for Apples augmented reality veien kartet ser ut som du trenger å snakke om lenge-det går rykter om, men ikke-ennå-annonserte Apple AR Briller.

Nylig, Financial Times kjørte en utforskende stykke på status av Apples Augmented Reality veikart som inkluderte noen viktige detaljer på Apples Google Glass klone, inkludert en viktig detalj vi hadde ennå til gode å høre.

Hovedpunkt av det som skjer er at mens Apple ser flere potensielle muligheter for utvidet virkelighet i hjemmet, er det ennå ikke er besluttet som en til slutt å forfølge. Noen ingeniører ønsker å bruke iPhone som en hovedskjermen for AR Briller, andre ønsker å bygge en skjerm i glass selv. Den dårlige nyheten? Apple AR Briller vil ikke være klar for en stund.

De interne diskusjoner, pluss historiske data som sier at Apple kommer litt senere på de fleste nye typer enheter, er ledende enkelte analytikere til å forvente en 2018 kunngjøring og utgivelsesdato for briller. Faktisk, det er rykter om at Apple møtt med deler leverandører på CES 2018 ved starten av året.

«Jeg tror ikke vi kan stole på en ‘neste store tingen» i de neste 12 månedene,» Geoff Blaber, en analytiker ved CCS Insight, fortalte FT. «For nå er Apples neste store tingen er fortsatt iPhone.»

Så hva vet vi om det går rykter om Apple augmented reality briller så langt? Da vil Apple AR briller bli utgitt, og hva kunne et par av Apple AR briller tilbud som verdens gjeldende smarttelefonen har skjermer og VR hodetelefoner som Oculus Rift og HTC Vive ikke kan?

Les videre for å finne ut!

Klippe til forfølgelse

Hva er det? En ny Apple-bærbare, et par briller som gjør bruk av augmented reality-tech.

Da er det ut? Ingen fast dato, men rykter peker til 2019 avsløre, med enheter som treffer butikkene i 2020.

Hva vil det koste? Basert på Snap Briller priser, alt fra $130/ £105/ AU$170 og oppover — men noe som er ti ganger så kostbart kunne være mulig, avhengig av Apple ‘ s endelige konfigurasjon.

Hva er utvidet virkelighet?

Du er kjent med konseptet av virtuell virkelighet, ikke sant? Dukker på en hodetelefon, og etter å ha programvare transportere deg til et interaktivt 360-graders, venstre, høyre, opp, ned, altomfattende virtuelle verden?

Augmented reality fungerer litt som det, men med en stor forskjell. Snarere enn å gi et vindu inn i en oppdiktet verden, det bruker enten skjermer eller gjennomsiktig linser for å plassere digitale elementer på toppen av den virkelige verden rundt deg.

Pokemon Gå gjør lommen monster vises i din verden ved hjelp av AR

De mest populære eksempler på dette i aksjon i dag, ville være Snapchat er klistremerker (de som satt siklende hund tunger og katt ørene på å flytte videoer på en intelligent måte), eller Pokemon Gå som setter Pikachu og co inn i din verden gjennom en kombinasjon av telefonens kamera og skjerm.

Både du se din virkelige verden «utvidet» av programvaren på din smart enhet. I hovedsak, AR lar deg få kontekst sensitive digital informasjon kledde på din virkelige verden omgivelser – se på en t-banestasjon og få tog tider vises automatisk, for eksempel, eller gå ned midtgangen for en mat butikk og har spesifikasjoner anbefale en oppskrift.

Apple iPhone 8 er tenkt å lene seg tungt på AR-teknologi, men dedikert AR wearables allerede eksisterer fra rivaler, også. Av de store navn spillere, Snapchat er begynnende arbeid ser det jukse litt, med Snap Briller som beløper seg til litt mer enn et hode montert kamera i en ramme briller, mates inn i kjernen Snapchat app.

Google Glass ble en ambisiøs AR headset, men rett og slett ikke god nok til å gå mainstream

Microsoft er HoloLens er mer ambisiøs, sette Windows-PC evner til en hodetelefon som gir deg tilgang til alt fra en nettleser til å Minecraft i din virkelige verden.

Og så er det selvfølgelig Google Glass – som så sitt buzz brenne ut ganske raskt, takket være en skjerm som sat ubehagelig foran øyet, og tilbyr vanskelig å lese informasjon overlegg.

Hva er Apple ARKit?

ARKit er Apple sin måte å stikke sitt flagg ned i augmented reality landskap, et forsøk på å kreve plass som sin egen.

Avslørt på WWDC 2017, ARKit er et nytt sett med Api-er for å la utviklere bygge augmented reality-programmer på Apple-enheter. Det er spesielt å være lægra seg foreløpig for iPhone-og iPad-enheter (som gjør den «største AR-plattformen i verden», ifølge Craig Federighi, Apples Senior Vice President of Software Engineering), men absolutt baner vei for en AR-briller-enheten i fremtiden.

Apple viste frem en rekke imponerende demoer, fra bare å plassere objekter som en digital kaffe kopp, lett stativ og et anlegg på en bordplate (som sett gjennom en iPad kameralinse og skjermen). Men det utvidet til å omfatte en mind-blowing sci-fi-kamp scene, komplett med små, minuttbasis detaljert folk og stupe romskip, gjengitt med tillatelse av regissør Peter Jacksons selskap Vingemutter. Det er en opplevelse som kommer til eksisterende enheter før utgangen av 2017.

Så hvordan er dette mulig? ARKit kan «rask, stabil» motion-tracking, og nøyaktig fly, ambient lys og skala estimering.

Så hvis det var noen tvil, alt dette vil kreve kameraet, CPU, GPU og bevegelsessensor maskin som arbeider i tandem. Så, om å hanke inn en nærliggende mobile enheten, eller sett gjennom linser, Apples ARKit har de samme grunnleggende krav til maskinvare som alle andre AR utstyr vi har sett så langt. Spesifikke spec krav, vil imidlertid måtte vente til nå.

Men utviklere vil være glad for – med støtte for Enhet, Uvirkelig, og SceneKit motorer, Apple er ute etter å gjøre sin AR-plattformen, tilgjengelig for utviklere som allerede arbeider i verdensrommet.

Hvorfor skulle Apple gjør AR briller?

KAPITALISMEN. De aksjonærer’ appetitt for boliger og svømmebassenger vil ikke bli tilfredsstilt!

Men på en alvorlig oppmerksom på at Apple er i behov av en ny produktkategori. Den siste tiden har Apple lansert en inarguably vellykket nytt produkt linje var iPad – og selv det har vist seg vanskelig å opprettholde fremdriften i. AR er et spennende nytt område, og en som Apple (i hvert fall i maskinvare vilkår) ville ikke ha stor konkurranse i, i hvert fall i dag.

Ja, det er Microsoft HoloLens – men det er først og fremst å bli fakturert for tiden som en business-orientert enheten. Google Glass feil har sett det satt mer tid til sin VR basert Daydream Vise og Papp prosjekter, mens Samsung likeledes fortsetter med sitt Utstyr VR innsats.

Det er en mulighet for Apple å sette seg vekk fra flokken, og for Tim Cook, til å lansere et produkt som ikke har skyggen av den avdøde Steve Jobs truende over det.

Apple-sjef Tim Cook ser store potensialet i augmented reality

Tim Cook har sunget lovsanger AR-tech, går så langt som å si augmented reality bruk vil bli like vanlig som å «spise tre måltider om dagen».

«En betydelig del av befolkningen i utviklede land, og til slutt alle land, vil ha AR opplevelser hver dag,» sa han i løpet av 2016 Utah Tech tour, før du kaster skygge på VR.

«Jeg kan ikke forestille meg at alle i her komme i en lukket VR erfaring mens du sitter her sammen med meg,» sa Cook til de samlet for Utah snakke.

«AR kommer til å ta en stund, fordi det er noen virkelig hardt teknologi utfordringer det,» la han til.

«Men det vil skje, det vil skje på en stor vei, og vi lurer på når den gjør det, hvordan vi noensinne har levd uten det. Som vi lurer på hvordan vi har levd uten vår telefonen i dag.»

Apple AR briller maskinvare: bevis, patenter og spesifikasjoner

Så, vi har etablert Apple er definitivt jobbe på AR software. Kilder hevder at iPhone 8 vil være store start for Apple ‘ s AR enheten ambisjoner, med iPhone leder kostnader for dedikert AR maskinvare for å følge.

Men det går fort, og med store lagene. Apple er sagt å ha i 1 000 ingeniører arbeider på en AR-prosjektet i Israel, og har kjøpt flere AR bedrifter inkludert i Tel Aviv PrimeSense (fokusert på 3D-sensing tech) og RealFace (ansiktsgjenkjenning cyber-sikkerhet eksperter).

Et glimt på digitale elementer som er plassert i den virkelige verden

Det er også gjort en rekke viktige AR talent ansetter. Ifølge en rapport fra Bloomberg, Apple har kokt en ledende ansatt i Nasa for prosjektet, ansette Jeff Norris, grunnlegger av Oppdraget Operasjoner Innovasjon Office av nasas Jet Propulsion Lab. Han sies å arbeide som en del av en utvidet virkelighet-team som ledet opp av en annen posjert talent, Dolby Labs executive Mike Rockwell.

Apple har også fått en rekke patenter knyttet til AR og VR-teknologier, inkludert et headset med hodetelefoner innebygd og ekstern kontroll. Kanskje mest fortelle alle er en lekket skade rapport ut av Apples Cupertino-hovedkvarteret, som antyder at Apple jobber med en «prototype enhet» som har resultert i øyet skader for to brukere. Det er usannsynlig at en iPhone eller MacBook prototypen ville resultere i skader på øynene i denne modne fasen i deres pågående utvikling – men et mulig nytt produkt, detaljene som fortsatt blir hamret ut, noe som sannsynligvis sitte rett foran øynene på deg? Vi har våre skyldige, det virker.

Apples patenterte AR kartlegging idé

Et patent for en Apple-AR 3D-dybde sensing kameraet har også dukket opp i juni. Det detaljerte et system som ville bruke en lysstråle for optisk 3D-mapping, og antydet at det kunne bli brukt til tracking hånd bevegelser. Interessant, patent spesielt kalt ut fordelene av å bruke et slikt system mens du spiller spill med utvidet virkelighet, noe som tyder på at det kan være et stort fokus for Apples fremtidige AR planer.

Patenter på programvare har sildret gjennom for – et bidrag fra februar 2010, ble Apple prøver å beskytte en ide det hadde angående «augmented reality maps», viser hvordan digitale kartdata kan overlappes på video i sanntid fra en iPhone-kameraet. Noen suksess med iPhone vil sannsynligvis være lett oversettes til dedikert briller enheter.

Det er også et forslag som, etter å ha kuttet bånd med GPU og chipset designer Imagination Technologies, Apple er ute etter å utvikle sin egen brikkesett med AR-teknologi som en viktig utvikling som er målet.

Apple har også nylig annonsert at det ville bli pumping $200 millioner kroner på investeringer i Gorilla Glass produsenter Corning. Selv om det er like sannsynlig å være drivkraften bak en overgang til trådløs lading for iphone, som alt annet, Corning ‘ s arbeid på lett, slitesterkt glass ville gjøre dem til en perfekt match for et par AR spesifikasjoner.

Corning allerede har dabbled i augmented reality-prosjekter – sjekk ut dette konseptet av selskapets AR bil frontruten.

Hva vil Apple AR briller koste?

Det er et vanskelig spørsmål, som det er ingen reell presedens for denne typen ting ennå.
På den ene siden, du har fått utrolig grunnleggende Snap Briller som er priset rundt $130/ £105/ AU$170. Men vi regner med Apples AR briller for å være langt mer funksjonsrik enn dette.

På den annen, har du HoloLens. Det er egentlig ikke en forbruker enhet, og er bare tilgjengelig på et begrenset grunnlag for utviklere til en kostnad på $3000, — (nok 2,719, AU$4,369). Men Apples briller vil trolig bli bygget for å masse-markedet skala, og med forbrukere (og tilhørende prislapper) i tankene.

Så det er en gjetteleken virkelig. Husk at Apple har en tendens til å klapse en premie på sine enheter, en bred estimat på et sted mellom $500/$AU670/£400 og $1,000/£800/AU$1,300 kan være ballpark. Men ikke hold oss til det.

  • 5 augmented reality apps for å glede barna