Beste Mac-apper: et av de beste macOS apps for din Apple-datamaskin

0
30

Den beste Mac-programvare for både gratis og betalt


Innledning

Den beste Mac-apper er her for å gjøre ditt macOS High Sierra oppleve bedre enn noen bruker Windows eller Linux. Tross alt, det er Mac-programvare som holder oss helt lojalister kommer tilbake til Jony Ive-catalog designet av dyre godbiter. Mens Apple pakker massevis av nyttige programmer som er forhåndsinstallert på alle Mac-er, det er en mye mer ut enn det som umiddelbart møter øyet.

Den beste Mac-apper spenner over en rekke forskjellige kategorier, så riktignok ikke alt på denne listen kommer til å kiler din fancy. Det er Atom, en tekst editor, laget for programmerere, som er åpenbart kommer til å appellere til et begrenset publikum i forhold til noe som Evernote – det beste å ta notater-appen, hendene ned.

De er ikke alle tilgjengelig på Mac App Store, men de er alle verdt din vurdering. Uten videre, holde lesing til neste side for de beste Mac-apper du kan laste ned i dag. Fra freebies å costlies, dette er programmer som vil puste nytt liv inn i din MacBook-en eller Mac-skrivebordet i 2018.

Gabe Carey har også bidratt til denne artikkelen

Prev (forrige)
Side 1 av 12
Neste Forrige
Side 1 av 12
Neste

1. Amfetamin

 • Få det fra: App Store
 • Pris: Gratis

Ingen merkevare av datamaskinen er uten irritasjonsmomenter. Så lenge nå, at det er blitt umulig å bruke vår Macbook – ubundet av kjeder av en strøm – adapter, mens video-utganger for en ekstern skjerm. Som vi alle vet her på TechRadar, Apples bærbare datamaskiner automatisk gå i hvilemodus når lokket er lukket. For mange av oss, kan dette være en stor ulempe dersom du foretrekker selve omfanget av en skjerm, i motsetning til en 12 — eller 13 — eller 15-tommers bærbar pc-skjermen.

Heldigvis, Amfetamin gjør det mulig å fortsette å bruke MacBook mens lukket. Tidligere du kan oppnå dette ved hjelp av et lignende program som heter Koffein, men vi foretrekker UI funksjonene du får med denne freebie. I tillegg til montering i naturlig sammen med resten av menylinjen elementer, Amfetamin også støtter hurtigtaster kommandoer samt deaktivering påminnelser, for ikke å nevne det er ingen irriterende reklame i sikte.

Prev (forrige)
Side 2 av 12
Neste Forrige
Side 2 av 12
Neste

2. HyperDock

 • Få det fra: App Store
 • Pris: $9.99 (£7.99 eller rundt AUS$14)

Mens Windows har vært i stand til å feste programmer til kanten av skjermen siden versjon 7, som er Apples løsning ikke kommer til OS X El Capitan. Hva er mer, selv da det manglet noen av omfanget av Microsofts alternativ. Heldigvis, HyperDock gir oss en fullverdig funksjonalitet vi så desperat ønsker, slik at alle med en Mac til å forrette til Dock app og windows alle det samme.

For windows, kan du dra en app til venstre eller høyre kantene av skjermen (eller hjørnene) og den vil automatisk fylle denne plassen. Dette gjør det mye lettere å være produktiv på skrivebordet uten å kaste bort tid på å dra windows fra hjørnene. For Dock, som svever over apps aktiverer noe som ligner på Windows 7 er miniatyrbilder, og gir oversikter over vinduer som kan åpnes ved et klikk eller lukket direkte fra forhåndsvisningen. Hendig.

Prev (forrige)
Side 3 av 12
Neste Forrige
Side 3 av 12
Neste

3. Parallels Desktop 13

 • Få det fra: Parallels
 • Pris: $79.99/år (Home & Student) Rundt £60 eller AUS$100)

Hvis du har kjøpt en Mac og gå glipp av noen av dine gamle Windows-programmer, trenger du ikke å bekymre deg — Parallels Desktop 13 kan bringe dem tilbake. I stedet for å måtte dual-boot Mac-en til en Windows-partisjon, Parallels Desktop 13 lar Windows og macOS Sierra til co-eksistere side-ved-side, og du kan til og med kjøre Microsoft-bare programmer som Visual Studio 2015, eller Windows versjoner av selskapets Office 365 apps, sammen med ditt eget macOS seg.

Alt du trenger er en Windows-10 lisens – så forbered deg på å kjøpe en hvis du ikke allerede har gjort det. Eller, alternativt, kan du bruke Paralleller til å prøve en håndfull av gratis operativsystemer, inkludert Krom (en gratis distribusjon av Chrome OS) eller Linux Debian. Den nyeste versjonen av Paralleller i særdeleshet har sett forbedringer, slik som Berøring, Bar støtte, bedre oppløsning skalering for Retina-skjermer og bilde-i-bilde for bruker andre operativsystemer i forbindelse med macOS.

Prev (forrige)
Side 4 av 12
Neste Forrige
Side 4 av 12
Neste

4. Duett

 • Få det fra: App Store
 • Pris: gbp 14.99 (rundt $20 eller AUS$25)

Hvis du er noe, som oss, vil du hater å jobbe med en monitor eller skjerm. Bærbare skjermer er fortsatt ganske dyrt (og for ikke å nevne klumpete), og heldigvis kan du bruke en iPad i stedet ved hjelp av en kjekk liten app som heter Duett. Utviklet av ex-Apple-ingeniører, det fungerer ved deling din iPad til Mac-en ved hjelp av en av Apples Lightning-kabler og fyre opp appen på begge enheter.

Du kan deretter dra windows og apper på iPad-skjermen, akkurat som du kan med et ekstra skjerm, og hvis du har en nyere iPad med Retina-skjerm så vil du få full nytte av alle de punkter. Bare vet at båndbredden er ikke helt hva du ville komme med en skikkelig skjerm, så det kan være litt laggy når du notch kvaliteten opp. Men det er fortsatt mer enn brukbar for å lese nettsider, skrive opp dokumenter og ser på videoer.

Prev (forrige)
Side 5 av 12
Neste Forrige
Side 5 av 12
Neste

5. Atom

 • Få det fra: Atom
 • Pris: Gratis

Atom er en tekst editor, som hovedsakelig er laget for programmerere, men dens fleksibilitet og tilpasningsmuligheter gjør det til et levedyktig alternativ for mange ulike typer brukere. Det er på grunn av to grunner: for det første, du kan laste ned en rekke forskjellige Pakker — effektivt plugins for å gjøre det bøye seg for din vilje. Det kan bli forvandlet til en Markdown editor for å skrive blogginnlegg, for eksempel, eller du kan koble den opp til Evernote for å lagre notater i skyen.

Det er minst 10 forskjellige ord tellere der ute, og du kan selv legge til skrivemaskin lydeffekter som du hamrer ut den deilige prosa. Atom er også uendelig tilpasses på den visuelle siden, takket være en redigerbar back-end, slik at du kan gjøre alt fra å endre skriftstørrelsen, linje høyde og farger for å gi innskuddet Word-2016-som elastisitet.

Prev (forrige)
Side 6 av 12
Neste Forrige
Side 6 av 12
Neste

6. Logic Pro X

 • Få det fra: App Store
 • Pris: £149.99 (rundt $195 eller AUS$255)

Enten du er en fremadstormende rockstar eller superstjerne DJ, Logic Pro X er en av de beste musikk-etablering appene på Mac-en. Utviklet av Apple selv,76 sin lett tilgjengelig grensesnitt skjuler massevis av avanserte funksjoner. Den nyeste versjonen kommer med en elegant ny design, 64-bit arkitektur og ny økt trommeslager som vil spare deg for å måtte skallet ut for en trommemaskin.

Det fungerer også i naturlig harmoni med ipad, som gir en touch-basert alternativ metode for å lage sang strukturer til å dra og slippe blokker i den viktigste visuelle editor. Enten du er en erfaren produsent som allerede er (Sia brukt appen til å spille inn hennes hit låt «Lysekrone»), eller er ute etter å oppgradere fra Garageband, Logic Pro X sannsynlig har det du trenger.

Prev (forrige)
Side 7 av 12
Neste Forrige
Side 7 av 12
Neste

7. Wunderlist

 • Få det fra: App Store
 • Pris: Gratis

En enkel app, men viktig, å-gjøre-appen Wunderlist ‘ s styrke ligger i dens cross-funksjonaliteten. Det er tilgjengelig på Mac, PC og Android og iOS, slik at du kan plukke opp der du slapp, uansett hvor du er med macOS er Avlevering funksjonen.

Når du har opprettet en liste du kan planlegge påminnelser, legge til notater og legge det inn i macOS Varsling Sentrum ved hjelp av en widget. Team-baserte funksjoner er låst opp ved å registrere deg for å Wunderlist er Pro alternativ for en årlig avgift, og du kan legge til filer i alle størrelser uten å kjøre inn i grenser.

Prev (forrige)
Side 8 av 12
Neste Forrige
Side 8 av 12
Neste

8. Evernote

 • Få det fra: App Store
 • Pris: Gratis

Evernote har blitt omformet til et mektig å ta notater-appen i løpet av årene. Mens noen mennesker vil si at det er for stort, er det store antallet av ting du kan gjøre med det fortsatt gjør det best-i-klassen. Du kan skrive opp notater, åpenbart, organisere dem ved hjelp av en kombinasjon av mapper og koder. Du kan selv legge inn Google Disk-dokumenter, som er tilgjengelig i et klikk.

Det er også muligheten til å angi påminnelser, dele notater med venner, finne informasjon som er relatert til notater ved hjelp av Evernote ‘ s ‘Sammenheng’ — funksjonen, kan opprette lister, og favoritt notater som du ofte gå tilbake til. Bedre ennå, alle notatene dine er synkronisert ved hjelp av bedriftens servere, noe som gjør dem tilgjengelig på nesten alle PC (via en nettleser eller en innfødt Evernote app) eller mobil enhet i verden. Den betalte versjonen lar deg bruke Evernote med mer enn to enheter samtidig mens upping mengden data du kan synkroniseres hver måned.

Prev (forrige)
Side 9 av 12
Neste Forrige
Side 9 av 12
Neste

9. GIMP

 • Få det fra: Nettside
 • Pris: Gratis

GIMP (som står for GNU Image Manipulation) er en av de beste gratis bilderedigeringsprogram apps der ute. Det er et flott alternativ til Adobe Photoshop og kommer med et stort utvalg av profesjonell kvalitet funksjoner som lar deg justere eksisterende bilder som er lagret i en rekke formater, eller lage friske de fra bunnen av. Funksjoner inkluderer lag, svært lett å tilpasse, børster, automatisk bilde-styrking av verktøy og filtre. Du kan gjøre enda mer med den ved hjelp av plugins, som er tilgjengelig for nedlasting fra GIMP Plugin Registry.

Prev (forrige)
Side 10 av 12
Neste Forrige
Side 10 av 12
Neste

10. Ulysses

 • Få det fra: App Store
 • Pris: £34.99 (rundt $45/AUS$60)

Ulysses er en av de beste «distraksjon-fri» markdown redaktører der ute i dag, balansering funksjoner med enkelhet og vakker design. I motsetning til Word-2016, eller til og med Apples egne Sider, Ulysses knapt har et grensesnitt i det hele tatt. Dette kan du få på med å skrive uten å bli distrahert av overflødige knapper og menyer. Appen bruker sin egen merkevare av Markdown — en type tekst formatering motor — som lar deg fremheve din å skrive på en måte som gjør organisere det enklere, og et stort antall av eksport stiler og formater det på en attraktiv måte når du er ferdig.

Det er en hendig vedlegg bar på høyre side som har en attraktiv word counter og lar deg skrive notater for å hjelpe deg i å skrive. Notater kan nås hvor som helst takket være iCloud-støtte, slik at du kan plukke opp din iPad og fortsette der du slapp å bruke macOS er Avlevering funksjonen.

Prev (forrige)
Side 11 av 12
Neste Forrige
Side 11 av 12
Neste

11. Nvidia GeForce Nå

 • Få det fra: Nettside
 • Pris: Gratis

Hvis du er en spiller som tar stolthet i det faktum at du bruker en Mac-en, enten det er for arbeid, skole eller fritid, Nvidia GeForce Nå vil slå dine største kritikere. Siden begynnelsen av tid i seg selv, det virket som om PC-spillere har stengt mulighetene for å bruke en Mac for å spille trippel-A-spill. Grafikken var ikke der, og heller ikke var biblioteket.

I dag lever vi i den æra av streaming. Du trenger ikke å laste ned Tv-er og filmer du kan streame dem på Netflix eller Amazon Prime. Hvorfor skal spill være annerledes? Vel, med GeForce Nå, det er de ikke. Du kan streame PlayerUnknown er Slagmarker, Overwatch og mer på den høyeste innstillingen fra komforten av din MacBook-en eller Mac-datamaskin.

Prev (forrige)
Side 12 av 12
Neste Forrige
Side 12 av 12
Neste