De Tv-apparater på CES-2018: de finaste skärmar från LG, Samsung, Sony och TCL

0
57

Vila ögonen på dessa

Las Vegas blev påkörd av CES feber denna vecka, och det betyder oftast ett bucketload av nya Tv-apparater få meddelas. CES 2018 har varit något olika till det normala, med en mängd nya apparater från de vanliga misstänkta som förekommer i montrar och presentationer under veckan.

För att hjälpa dig att välja det bästa av de TV-apparater som visades på CES, har vi sammanställt våra plockar från de visa, de som verkligen sticker ut från also-rans. I ingen särskild ordning de är som följer. Pris och tillgänglighet detaljer är fortfarande på väg, innan du frågar…

LG OLED-W8

Den helt nya LG W8 OLED är inte så olika från LG W7 vi såg förra året – men det är fortfarande en fantastisk panel att titta på, och ett antal förbättringar på mjukvarusidan (hej Google Assistent!) gör detta till en av våra val av CES-mässan i veckan.

Slim-65-tummare levereras komplett med en Dolby Atmos-utrustade soundbar, medan en liten uppgradering till interna delar innebär bättre bildbehandling för både rörelse och kontrast. Du har också fått inte mindre än fyra olika typer av HDR att välja mellan.

Samsungs Väggen

Nej, det är inte en Game of Thrones landmärke – det är den nyaste tv-koncept från Samsung, en jättestor 146 tum skärm som har varit imponerad folkmassorna i Vegas denna vecka, och med goda skäl. Det är en underbar snygg och massiv TV.

Den använder sig av MicroLED teknik – det är något som vi inte vet mycket om, men den använder mindre Lysdioder och är avsedda för att överbrygga klyftan med OLED så långt som mörka blacks gå. Det är också ganska imponerande, 100% bezel-gratis. Bättre att börja spara (och att ta bort den öppna spisen).

Sony A8F OLED

Sony A8F OLED är väldigt, väldigt lik förra årets A1E modell, men vi tyckte att TV en hel del, och så denna variant får en plats i våra bästa val för CES 2018. Den enda skillnaden är tillägget av en extra subwoofer out back och en omdesignad stå för det att sitta på.

Bortsett från att du får en fantastisk snygg bild, som hölls i en monolitisk konstruktion som kommer att dominera alla levande rum, med en topp storlek 65 cm. Plus, Android TV är ombord, så att du får ett bättre utbud av appar och smart TV-funktioner än vad du gör från de flesta apparater.

LG Super SK9500

Det här är LG: s allra bästa Super UHD-TV på 2018 och att det kommer att vara tillgängliga i 65 och 55-tums storlekar. Det sysselsätter Nano Cell display-teknik med full uppsättning local dimming, för perfekt och jämn svart ljusreglering och drivs tillsammans av den bitande kall Alpha 7 processor.

Ljudet är inte försummade heller, och TV: n är inställd på att komma med Dolby Atmos (även om du inte får en soundbar ingår som du gör med W8 vi nämnde ovan). Gillar den nya OLED-apparater, Google Assistent kommer att finnas på plats för alla dina behov och frågor.

Samsung Q9S 8K

Är världen redo för 8K? Samsung är säkert, och Samsung Q9S 8K TV var verkligen en syn att skåda när vi såg den på mässan i Las Vegas. Det är party trick är att kunna konvertera allt, även skräp SD, i mer än 33 miljoner pixlar.

Utöver att Samsung är att hålla sina kort ganska nära till bröstet när det gäller resten av specifikationer av Q9S, men med en panel som ser ut så här bra, att vi inte har något emot att vänta. En skärm storlek har lanserats hittills, som kommer in på en jättestor 85 cm.

Sony X900F

Sony X900F var på mässa i Las Vegas för att påminna oss om att LCD fortfarande har mycket att erbjuda i den pågående kampen med OLED – komplett utbud local dimming optimerar kvaliteten på HDR, och det är en av de mest lyhörda Tv-apparater på marknaden, såväl som helt enkelt ser bra ut.

Du får Google Assistant inbyggd i denna uppsättning, liksom stöd för Dolby Vision, även om vi fortfarande väntar på att få höra på några av de praktiska detaljer som gäller specifikationer gå. Vi vet att uppsättningen kommer att vara tillgänglig i en mängd storlekar, från 49 tum hela vägen upp till 85 cm.

Medan vi är här vi bör också nämna X1 Ultimate-drivna prototyp 8K TV Sony visade upp i Vegas – förutom att super-hög upplösning på skärmen, det ger en maximal ljusstyrka på 10 000 nits, men inga ord ännu om när det kommer att vara fullt avtäcka eller när det kan slå marknaden.

LG OLED-Rullbara

Alla älskar en CES-party trick, och LG säkert lett till en till Las Vegas med sin 65-tums rullbara OLED-skärm, en större och förbättrad version av en 18-tums modell som företaget demonstrerade på CES sätt tillbaka 2014. Du kan fortfarande inte köpa det, dock.

På ditt kommando, TV-skärmen rullar ner i basen, vilket är ett sätt att begränsa den mängd tid för skärmen barnen får eller transport av din tv i ett annat rum. Det har en 4K-upplösning, men när det kommer till slut att gå på försäljning återstår att se.

TCL 6-Serien

Ner på budgeten slutet av marknaden, TCL har varit att göra ett namn för sig själv för lite tid nu (med hjälp av Roku), och 6-Serien och Tv det presenterades på CES 2018 ser ut att vara fortsatt TCL tradition av fab-ser paneler till mycket rimliga priser.

Finns i 55 eller 66 cm, så ställer kommer med inbyggt stöd för Dolby Vision, liksom en del smarta teknik för att förbättra kontrast, balans och färgskala. Det finns också en borstad metall-finish, att sätta dessa modeller ett steg över den sedvanliga TCL mat.

  • Jämför våra CES plockar med våra favorit-Tv för alla plånböcker