Det bästa billiga Beats by Dre hörlurar erbjudanden i januari försäljning 2018

0
36

Plocka upp Dr. Dre: s hörlurar för de bästa priserna

Bästa Beats erbjudandena är här, och det är goda nyheter eftersom Beats by Dre är utan tvekan den mest framgångsrika varumärke hörlurar på planet. Efter allt, Apple spenderade $3 miljarder för att köpa företaget tillbaka sommaren 2014.

Så vart går du om du letar efter billiga Beats by Dre erbjudanden? Varför denna sida förstås! Som du ser har vi alla aktuella Slår modeller här och vårt system sökningar tusentals webbutiker varje dag för att se till att du kan hitta den billigaste Slår erbjudanden. Vi har rundade upp dem från topp till botten, och vi har tagit med Beats’ egna motton för varje produkt för att både informera och roa dig.

Om du har nyligen tog tag i en iPhone 8 eller iPhone X affären, detta är den perfekta platsen för att hitta ett par bra trådlösa hörlurar med tanke på Apples kontroversiella beslutet att ta bort standard 3,5 mm hörlursuttaget på telefoner eftersom iPhone-7. Vi har ordnat Beats hörlurar erbjudanden på den här sidan för att lägga alla trådlösa alternativ längst upp för din bekvämlighet.

Du kan hitta länkar till de senaste Studio 3 Trådlöst, Solo 3 Trådlöst, Powerbeats3 Trådlös och Beats X erbjudanden nedan tillsammans med ett urval av de bästa Beats erbjudanden för äldre hörlurar också.

Beats Studio3 Trådlöst erbjudanden

«Hör musiken. Inte buller»

Den nyaste inträde i beats by Dre hörlurar utbud är Beats Studio 3 Trådlöst. Den Studio3 är de bästa brusreducerande hörlurar Beats någonsin har gjort. Batteriet har massivly förbättras också, eftersom du kan njuta av musik i upp till 22 timmar, eller till och med 40 med aktivt brusreducerande teknik är avstängd.

Beats Studio3 Trådlösa hörlurar är bra match för iPhone-användare, särskilt iPhone 8 och iPhone 7, men du kan koppla ihop dem med någon smartphone tack vare bluetooth-tekniken. Studio 3 finns i sex färger, inklusive: röd, matt svart, vit, porslin ros, blå och grå skugga.

Beats by Dre Solo 3 Trådlösa erbjudanden

«Trådlöst så det ska vara»

Om du har en iPhone 7 eller windows 8, och vill ha en av de bästa par hörlurar i den verksamhet som är gjorda speciellt för Apples nya telefon, du borde verkligen ta en titt på Beats by Dre Solo 3 Trådlösa utbud. Nedan hittar du länkar till de senaste priserna, även om det vid lanseringen du kan ganska mycket förvänta sig att se Apple hog de flesta av beståndet. För OSS läsare, de flesta webbplatser inte har aktiva pre-order ännu, men du ser dem nedan när de går live.

Beats X-by Dre erbjudanden

«Den perfekta trådlösa följeslagare»

Långt efter att deras avslöja sidan iPhone 7, dessa efterlängtade Satsningar inre-ear hörlurar var slutligen släpptes i februari 2017. Dessa trådlösa hörlurar är en perfekt match för nya iPhone 7 ägare redan saknas 3,5 mm-port. Vi är särskilt imponerad av den snabba ladda-funktionen som ger dig två timmars uppspelning från en enda fem minuters laddning. Åtta timmar från en full laddning är inte så pjåkig heller. Apple har släppt lager i svart, vitt, grått och blått, och vi kommer att lägga till dem i vår jämförelse diagram nedan som de blir tillgängliga i olika områden.

Beats by Dre Powerbeats3 Trådlöst erbjudanden

«Power uppfyller uthållighet»

Som leder en aktiv livsstil som kräver lätt känsla av in-ear-hörlurar utan massiv burkar på ditt huvud? Sedan Beats by Dre utbud har du täckning för det också, eftersom de är inte alla om att den autentiska design studio. Med ett förbättrat 12-timmars batteritid, är du redo för flera pass fullpackad med timmar av adrenalin att pumpa låtar.

Beats by Dre Studio Trådlöst erbjudanden

«Känn Musiken, Inte Trådarna»

Återigen inte billiga, men de är minst kompatibel med den nya iPhone-7. Beats by Dre Studio Trådlöst över-öronen har alla samma funktioner som Beats Studio-modellen ovan men också komma med Bluetooth. Det innebär att de kan strömma musik trådlöst från din telefon, surfplatta eller bärbar dator. Den inbyggda mikrofonen kan du även svara på telefonen utan att behöva ta bort dem.

Beats by Dre Solo2 Trådlöst erbjudanden

«UTFORMAD FÖR LJUD. HÅLL ÖGONEN ÖPPNA FÖR KÄNSLOR. NU TRÅDLÖST»

Du kan göra en massiv besparing på dessa burkar tack vare den nyare Solo 3 modeller. Dessa är kompatibla med iPhone 7 också. Mottot för dessa Beats hörlurar kommer alla i caps så det måste vara sant. Om du letar efter erbjudanden på Beats Solo2 men du kanske funderar på att Studion Trådlöst, detta kan vara par för dig. De är som du skulle föreställa sig att de är — samma som Solo2 men med tillsats av batteridriven Bluetooth-kunskaper för att göra dem trådlöst.

Beats by Dre Powerbeats2 Trådlöst erbjudanden

«Performance. Makten. Frihet»

Skratt — vi ser vad du gjorde där, Läkare. Om du inte hade gissat, Powerbeats2 Trådlöst är samma hörlurar som Powerbeats2 regelbundet, men med Bluetooth och ja, Powerbeats2 Trådlös kommer att fungera med iPhone 7. De ansluter via en kabel bakom huvudet så kan du inte förlora dem, men annat än att de är kabel-gratis. Vi gillar särskilt denna beskrivning av Powerbeats2 Trådlöst från den officiella hemsidan: «Powerbeats Trådlöst var utformad för att trotsa det vanliga när catapulting idrottare mot oöverträffad prestanda». Hur kan du INTE köpa dem efter att du läst det?

Beats by Dre Pro erbjudanden

«Hörlurar Används Till Att Blanda I Varje Större Studio»

Ok, på den trådbundna alternativ nu. Vi kommer att börja med det dyraste Slår produkter och arbeta oss nedåt så om du tittar på dessa priser och tänker «cripes» — det är bara att scrolla ner. Att fras ovan är vad som Slår egen hemsida står det om produkten — vi är ganska säkra på att Dr. Dre har inte varit till varje större studio i världen för att kontrollera. Men oavsett vad, dessa är de over-ear-burkar som Slår säger är bäst.

Beats by Dre Studio 2.0 erbjudanden

«Hörlurar Ikon, Remastrad»

Med aktiv brusreducering, Beats Studio 2.0 over-ear-hörlurar som mål att skära ut ljud utifrån så att ljudet från dess drivrutiner är inte snedvrids (ANC är bra på att elektroniskt ta bort vitt brus på flygplan och tåg men förvänta dig inte alltför mycket annat). Dessa är de topp «konsument» — modeller, så om du letar efter billiga Beats by Dre är de förmodligen inte för dig. Om du vill ha high-end och kära, detta är för dig.

Beats by Dre Solo2 erbjudanden

«Utformad För Ljud. Håll Ögonen Öppna För Känslor»

De slogans bara bli dummare, människor. Solo 2 är förmodligen den mest populära Beats by Dre produkt, genom att erbjuda en balans av prestanda och bärbarhet. Koppar är på örat snarare än över-örat som kan påverka komfort och kommer definitivt att påverka isolering från ljud utanför. Men titta på priset, det är en hel del billigare än andra Beats by Dre hörlurar.

Beats by Dre Mixr erbjudanden

«Lätt Och Kraftfull. Byggd För DJs»

Som du kan se, Dr Dre vill att alla DJs att använda dessa hörlurar. Den öronkåpor rotera så att du kan göra din skickliga blandning ohämmade, eller så kan du låtsas att du inte är skicklig på att blanda i vetskapen om att du faktiskt spelar en CD-visste inte att den berusade människor guppade framför dig. Basen i dessa burkar är tänkt att vara särskilt «stor» och du kan dela det du lyssnar på med dual-port för seriekoppling.

Beats EP erbjudanden

«En perfekt introduktion till Beats för alla musik älskare»

Beats EP-hörlurar är den billigaste on-ear-hörlurar i Beats by Dre lineupen och är en bra plats att börja om du har haft koll på den färgglada stilar för ett tag. De är fast via en 3,5 mm jack, men åtminstone att du aldrig behöver oroa dig för dem som kör slut på batteri juice.

Beats by Dre Urbeats-erbjudanden

«UPPGRADERA DITT LJUD»

Mottot för dessa är särskilt oinspirerade och det är alla i caps igen som påminner oss om att klassisk säger: om du inte har något att säga, så det högt. Err, hur som helst — detta är den första in-ear-hörlurar/öronsnäckor på sidan. Om du vill ha billiga Beats by Dre, det är lika bra som det blir riktigt. Det är en standard par hörlurar som kommer med trasselfri platt-kablar samt en klicker och inbyggd mikrofon för att ta samtal.

Beats by Dre Powerbeats2 erbjudanden

«Performance. Makten. Styrka»

Tagline för Powerbeats2 är bättre samtidigt säger absolut ingenting om själva produkten. Dessa hörlurar är gjorda för att använda när du tränar. De är konstruerade för att inte falla ur öronen och de är svett-och vattenresistent. Under tiden, RemoteTalk kontroller gör att du enkelt kan ta emot samtal eller ändra din musik utan att behöva fippla.

Alla Slår erbjudanden på denna sida kontrolleras och uppdateras varje dag!

  • Kolla in dessa erbjudanden på de bästa telefoner under $200