DJI Tello

0
28

Vår Tidlige Dommen

Selv fra vår korte tid med DJI Tello, kan vi fortelle det kommer til å bli en av de beste droner av 2018 med massevis av smarte og overraskende god ytelse for sin lille størrelse.

For

  • Utrolig rimelig og morsomt
  • Telefon-basert POV-modus
  • Motion-kontrollerte flyr fortsatt gjør du føler deg som en Jedi

Mot

  • Lett nok til å bæres bort av en bris
  • Ikke beregnet til å bli fløyet utenfor

Det er aldri mangel av droner på CES 2018 i disse dager, men hvis du ser forbi alle hexacopter og quadcoptors designet for ekstrem ytelse, DJI avduket noe unikt enkelt med DJI Tello. I motsetning til selskapets tidligere produkter, $99 (kr 99, AU$169) DJI Tello er mer av en liten flygende leketøy for å hjelpe barn og starter filers i luften.

På toppen av det, Tello er å bringe noen unike funksjoner som ikke har sett på en DJI drone før herunder mid-air, knipser, live streaming og muligheten til å programmere dine krigen. Videre drone er pakking noen smart tech gjengitt med tillatelse fra Intel for å gjøre det trygt å fly trygt og enkelt innendørs.

Mens du vil finne denne drone oppført som en DJI Tello på B&H Photo, og selv DJI egen butikk, denne lille flyver er faktisk et produkt av en Kinesisk oppstart kalt Ryze Tech. DJI bidrar til å gi flight stabilisering teknologi og selge den lille flyver under sin merkevare og på sin nettbutikk.

Design

Den DJI Tello egentlig er litt puslete ting når du først se og holde den. Mens vi kunne holde DJI Gnist i en utstrakt hånd, DJI Trello pent passer i håndflaten av våre hender. Måler bare 98mm x 92.5 x41mm og veier 80 gram, og det er en utrolig liten drone i forhold til resten av DJI s utvalg.

Tininess til side, det er en klar relasjon mellom Tello og Gnist. Både droner dele en tilsvarende to-tone utseende og kroppsfasong. Når det er sagt, Tello blir kvitt overflødige understell og i stedet strekker seg til bunnen av sin rotoren armer til å opptre som sine føtter. Resultatet er en enda kortere, mer kompakt luft ramme som burde være lettere å fly innendørs.

Funksjoner

Den Tello er i hovedsak en mindre DJI Gnist i hver vei. Det gir samme fly stabilisering teknologi og Intel Movidius Myriade 2 VPU i selskapets siste micro drone. Dette betyr at du kan starte drone fra håndflaten din og styre den med hånden bevegelser som en Jedi.

Dessverre krymper ned ting har ført til noen nedgradert. Drone er kameraet bruker et 5MP sensor som kan bare ta opp 720p-videoer. Gnisten har et 12MP kamera i stand til å fange 1080p Full-HD videoopptak.

Flytiden også kutter på maksimalt 13 minutter i forhold til Gnister 16 minutters batterilevetid. Likevel, det er forbausende en drone dette lille kan fly så lenge. Du vil ikke gå hvor som helst raske med dette drone. Dens maks hastighet topper ut på en 8m/s, og du vil bare være i stand til å fly det utenfor når det ikke er vind i det hele tatt.

På pluss-siden, du Tello trekker av noen triks som du ikke finner på DJI andre droner. For én ting kontroll-grensesnittet inkluderer en flip-knappen for å bli lyst i luften eller unnvike alle Nerf dart på en fest. Det er også flere fly modi, inkludert de å skyte en rask 360-graders video eller har drone fly bort og oppover fra deg i én jevn bevegelse.

DJI Tello eiere vil også være i stand til å programmere sine egne fly mønstre hjemme ved hjelp av en inkludert koding verktøy kalt Bunnen av. Vi har ikke hatt en sjanse til å prøve det selv, men vi har blitt fortalt at det vil være enkelt for alle å tomten deres antenne manøvrer.

Med en Google-Daydream VR-som telefonholder, Tello eiere vil også være i stand til å hoppe inn i en POV flygetid. Tidligere, alle DJI andre droner kreves en egen VR-headsettet.

Tidlig dommen

Det er lett å avskrive det Tello som en $99 (kr 99, AU$169) toy drone, men det gir oss noen alvorlige resultater til en verden av små droner. Med 13-minutters flytid og alle motion-baserte kontroller, er det en mye mer tilgjengelig enn bare å kjøpe en annen billige leketøy drone du vil krasje land i løpet av minutter av din første flytur.

Den Tello er ikke bare DJI minste og billigste drone, det er også deres mest morsomme flyger ennå. Evner til å snu med et enkelt pek og raskt pop i en POV-modus med telefonen kan ikke justeres. Vi kan ikke vente med å gi denne drone en full gjennomgang når det kommer i Mars.

  • Nytt år, nye tech – sjekk ut alle våre dekning av CES 2018 rett fra Las Vegas, er den største gadget show på Jorden!

Hva er en hands on anmeldelse?

‘Hender på vurderinger» er en journalists første inntrykk av et stykke kit basert på å tilbringe litt tid med det. Det kan være bare noen få øyeblikk, eller et par timer. Det viktigste er at vi har vært i stand til å leke med det selv og kan gi deg noen følelse av hvordan det er å bruke, selv om det er bare en embryonale vise. For mer informasjon, se TechRadar er Anmeldelser Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяHP Omen X 65 BFGD
Следующая статьяMSI GE63 Raider RGB Edition