DJI Tello

0
48

TODO alt text

Onze Vroege Uitspraak

Zelfs onze korte tijd met de DJI Tello, kunnen we vertellen dat het gaat om een van de beste drones van 2018 met een ton van de smarts en verrassend voldoende prestaties voor zijn afmetingen.

Voor

  • Ongelooflijk betaalbaar en leuk
  • Telefoon-gebaseerde POV-modus
  • Motion-controlled vliegen nog steeds voel je je als een Jedi

Tegen

  • Licht genoeg om te worden meegesleept door een briesje
  • Niet ontworpen om te worden gevlogen buiten

Er is nooit een tekort van drones op de CES in 2018 deze dagen, maar als je kijkt voorbij de hexacopter en quadcoptors ontworpen voor extreme prestaties, DJI onthuld iets uniek eenvoudig met de DJI Tello. In tegenstelling tot de onderneming van de vorige producten, de $99 (99 pond, AU$169) DJI Tello is meer een kleine vliegende speelgoed om kinderen te helpen en te beginnen filers in de lucht.

Op de top van dat, de Tello brengt een aantal unieke kenmerken die niet zien op een DJI drone voordat de lucht salto ‘ s, livestreaming en de mogelijkheid voor het programmeren van uw toestel. Bovendien, de drone is het verpakken sommige smart-tech met dank aan Intel om het veilig is om te vliegen, veilig en gemakkelijk binnen.

Terwijl u vindt deze drone vermeld als een DJI Tello op B&H Photo en zelfs DJI eigen storefront, deze kleine vlieger is eigenlijk het product van een Chinese startup genaamd Ryze Tech. DJI is het helpen zorgen vlucht stabilisatie technologie en de verkoop van de kleine flier grond van haar merk en haar online winkel.

Ontwerp

De DJI Tello is echt een dinky ding wanneer u voor het eerst zien en vasthouden. Terwijl wij houden kon de DJI Vonk in een uitgestrekte hand, de DJI Trello netjes past in de palm van onze handen. Het meten van slechts 98mm x 92.5 x41mm en een gewicht van 80 gram, het is een ongelooflijk kleine drone in vergelijking met de rest van DJI line-up.

Tininess opzij, er is een duidelijke relatie tussen de Tello en de Spark. Zowel drones een vergelijkbare two-tone look en vorm van het lichaam. Dat gezegd hebbende, de Tello krijgt ontdoen van overbodige landingsgestel en in de plaats strekt zich uit van de onderkant van de rotor armen op te treden als de voeten. Het resultaat is een nog kortere, meer compact air frame dat moet makkelijker worden om te vliegen binnenshuis.

Kenmerken

De Tello is in wezen een kleinere DJI Vonk in elk opzicht. Het packs dezelfde vlucht stabilisatie technologie en Intel Movidius Talloze 2 VPU in de onderneming van de laatste micro drone. Dit betekent dat u kunt starten met de drone van uw palm en besturen met handbewegingen als een Jedi.

Helaas krimpt alles heeft geleid tot een aantal downgrades. De drone ‘s camera maakt gebruik van een 5MP sensor die alleen kan opnemen 720p-video’ s. De Spark heeft een 12MP camera geschikt voor het vastleggen van Full HD 1080p video-opnames.

Vlucht tijd ook de bezuinigingen uit op een maximum van 13 minuten vergeleken met de Vonken 16 minuten met de levensduur van de batterij. Het is toch verbazingwekkend dat een drone deze kleine kan vliegen zo lang. U zal niet gaan overal snel met deze drone. De maximum snelheid toppen uit op een 8m/s en u zult enkel in staat zijn om te vliegen buiten als het niet waait.

Aan de positieve kant, je de Tello trekt van een paar trucs die u niet terug kunt vinden op DJI andere drones. Voor een ding de controle-interface voorzien van een flip-knop voor fancy in de lucht of het ontwijken van een Nerf darts op een feestje. Er zijn ook verschillende modi vlucht met inbegrip van degenen om te schieten snel een 360-graden video of de drone vliegt weg en daarboven van u in één vloeiende beweging.

DJI Tello eigenaren zullen ook in staat zijn om hun eigen vlucht patronen thuis met behulp van een codering tool genaamd Scratch. We hebben nog niet de kans gehad om het te proberen onszelf, maar we hebben te horen gekregen dat het eenvoudig voor iedereen om hun perceel van luchtfoto manoeuvres.

Met een Google Daydream VR-achtige telefoon houder, Tello eigenaren zullen ook in staat zijn om te springen in een POV vliegen ervaring. Eerder, alle van DJI andere drones vereist een eigen VR-headset.

Begin uitspraak

Het is gemakkelijk af te schrijven van de Tello als een $99 (99 pond, AU$169) speelgoed drone, maar het brengt ook een aantal serieuze prestaties aan de wereld van kleine drones. Met een 13-minuten van de vlucht en de beweging gebaseerde controles, het is een veel meer bereiken dan alleen het kopen van een andere goedkope speelgoed drone je crash land binnen een paar minuten van uw eerste vlucht.

De Tello is niet alleen DJI de kleinste en goedkoopste drone, het is ook hun leukste flier nog. De mogelijkheden om te spiegelen met een enkele tik en snel de pop in een POV-modus met uw telefoon kan niet worden verdisconteerd. We kunnen niet wachten om deze drone een volledige review bij aankomst in Maart van dit jaar.

  • Nieuw jaar, nieuwe tech – bekijk al onze dekking van de CES 2018 rechtstreeks uit Las Vegas, de grootste gadget-show op Aarde!

Wat is een hands-on review?

‘Handen op reviews’ een journalist van de eerste indrukken van een stuk van de kit op basis van het doorbrengen van wat tijd met hem. Het kan slechts een paar seconden of een paar uur. Het belangrijkste is dat we in staat zijn geweest om te spelen met onszelf en geven u een gevoel van hoe het is om te gebruiken, zelfs als het slechts een embryonale bekijken. Voor meer informatie, zie TechRadar Beoordelingen Garantie.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяHP Omen X 65 BFGD
Следующая статьяMSI GE63 Raider RGB Edition