DJI Tello

0
36

Vores Tidlige Bedømmelse

Selv fra vores korte tid med DJI Tello, kan vi fortælle, det kommer til at være en af de bedste droner i 2018 med et væld af kløgt og overraskende rigelig ydelse for sin lille størrelse.

For

  • Utrolig billig og sjov
  • Telefon-baseret POV-tilstand
  • Motion-kontrollerede flyvende stadig gør du føler dig som en Jedi

Mod

  • Let nok til at blive båret væk af en brise
  • Ikke beregnet til at blive fløjet uden

Der er aldrig mangel af droner på CES 2018 i disse dage, men hvis du kigger forbi alle de hexacopter og quadcoptors designet til ekstrem ydeevne, DJI afsløret noget unikt enkel med DJI Tello. I modsætning til selskabets tidligere produkter, $99 (£99, AU$169) DJI Tello er mere af en lille flyvende legetøj for at hjælpe børn og starter filers i luften.

På toppen af, at de Tello er at bringe nogle unikke funktioner, som ikke er set på en DJI drone, før mid-air vender, livestreaming og evnen til at programmere din leverandør. Desuden drone er ved at pakke nogle smart tech høflighed af Intel at gøre det sikkert at flyve sikkert og nemt indendørs.

Mens du vil finde denne drone, der er opført som en DJI Tello på B&H Photo, og selv DJI ‘ s egen butik, denne lille flyer er faktisk produktet af en Kinesisk start kaldet var ryze Tech. DJI er at hjælpe give flyvning stabilisering teknologi og sælge den lille flyer under sit brand og sin online-butik.

Design

Den DJI Tello virkelig er en lille dinky ting, når du første se, og hold den nede. Der henviser til, at vi kunne holde DJI Gnist i en fremstrakt hånd, DJI Trello pænt passer ind i netop den hule vores hænder. Måler kun 98 mm x 92.5 x41mm og vejer 80 gram, det er en utrolig lille drone i forhold til resten af DJI ‘ s lineup.

Tininess afsat, er der en klar forbindelse mellem det, Tello og Spark. Både droner deler en lignende to-tone look og kropsform. Når det er sagt, Tello får slippe af med overflødige landingsstel og i stedet udvider bunden af sin rotor arme til at optræde som sine fødder. Resultatet er en endnu kortere, mere kompakt luft-frame, der burde være nemmere at flyve indendørs.

Funktioner

Den Tello er hovedsageligt en mindre DJI Gnist i enhver måde. Det pakker den samme flyvning stabilisering teknologi og Intel Movidius Utal 2 VPU i selskabets sidste micro drone. Dette betyder, at du kan starte den drone fra din palm, og styre det med hånd bevægelser som en Jedi.

Desværre faldende tingene ned har ført til en række nedjusteringer. Drone ‘ s kamera bruger et 5MP sensor, der kan kun optage 720p videoer. Gnisten er et 12MP kamera i stand til at optage Full HD 1080p-optagelser.

Flyvetid også skærer på en højst 13 minutter i forhold til de Gnister, 16 minutters batterilevetid. Stadig, det er forbløffende en drone dette lille, kan flyve så lang tid. Du vil ikke være at gå overalt hurtig med denne drone. Dens max hastighed toppe ud på en 8 m/s, og du vil kun være i stand til at flyve det udenfor, når det ikke blæser på alle.

På plus side, er du den Tello trækker i et par tricks, du ikke finder på DJI ‘ s andre droner. For én ting kontrol interface indeholder en flip-knappen for at være smarte i luften eller dodging alle Nerf dart til en fest. Der er også flere fly tilstande, herunder at skyde en hurtig 360-graders video eller har drone flyver væk og opad i en jævn bevægelse.

DJI Tello ejere vil også være i stand til at programmere deres egne fly mønstre derhjemme ved hjælp af et medfølgende kodning værktøj kaldet Bunden. Vi har ikke haft en chance for at prøve det selv, men vi har fået at vide, at det vil være enkelt for alle at plotte deres antenne manøvrer.

Med en Google Dagdrømme VR-som telefonholder, Tello ejere vil også være i stand til at hoppe ind i en POV flyvende oplevelse. Tidligere, alle af DJI ‘ s andre droner, der kræves af en proprietær VR headset.

Tidligt bedømmelse

Det er let at afskrive Tello som et $99 (£99, AU$169) toy drone, men det bringer nogle alvorlige performance til en verden af små droner. Med 13 minutter flyvetid og al den bevægelse, der er baseret kontrol, er det en langt mere tilgængelig end bare at købe en anden billig toy drone du går ned land inden for få minutter af din første flyvning.

Den Tello er ikke bare DJI ‘ s mindste og billigste drone, det er også deres mest sjov flier endnu. De evner til at vende med et enkelt tryk og hurtigt pop i en POV-tilstand med telefonen, kan ikke udelukkes. Vi kan ikke vente med at give denne drone en fuld revision, når det ankommer her til Marts.

  • Nyt år, nye tech – tjek alle vores dækning af CES 2018 lige fra Las Vegas, den største gadget show på Jorden!

Hvad er en hands on gennemgang?

‘Hands on anmeldelser» er en journalist ‘ s første indtryk af et stykke kit, baseret på at tilbringe lidt tid med det. Det kan være bare et par øjeblikke, eller et par timer. Det vigtige er, at vi har været i stand til at lege med det selv, og kan give dig en følelse af, hvad det vil sige at bruge, selv om det kun er et spirende udsigt. For mere information, se TechRadar Anmeldelser Garanti.