DJI Tello

0
40

Våra Tidiga Dom

Även från vår korta tid med DJI Tello, kan vi berätta att det kommer att vara en av de bästa drönare 2018 med massor av smarta och överraskande gott om prestanda för sin storlek.

För

  • Otroligt prisvärd och rolig
  • Telefon-baserade POV-läge
  • Närvarostyrd flyger fortfarande gör att du känner dig som en Jedi

Mot

  • Lätt nog att bäras bort av en vind
  • Inte avsedd att hissas utanför

Det finns aldrig en brist av drönare på CES 2018 dessa dagar, men om man ser förbi alla färdigbyggd hexacopter och quadcoptors konstruerade för extrema prestanda, DJI presenterade något som är unikt enkel med DJI Tello. Till skillnad från företagets tidigare produkter, $99 (£99, AU$169) DJI Tello är mer av en liten flygande leksak för att hjälpa barn och börjar filers i luften.

På toppen av det, Tello är att några unika funktioner som inte sett på ett DJI drone innan luften vänder, livestreaming och möjligheten att programmera ditt skrov. Dessutom, drone är packning vissa smart tech artighet av Intel för att göra det säkert att flyga säkert och enkelt inomhus.

Medan du kommer att finna denna drone anges som en DJI Tello på B&H Photo och även DJI egna skyltfönster, denna lilla flygare är faktiskt en produkt av en Kinesisk start kallas Ris Tech. DJI är att hjälpa flyg stabilisering och sälja små flygare under sitt varumärke och sin online-butik.

Design

Den DJI Tello verkligen är en liten liten sak när du för första gången se och hålla i det. Medan vi kunde hålla DJI Gnista i en utsträckt hand, DJI Trello prydligt passar i handflatan våra händer. Att mäta bara 98mm x 92.5 x41mm och väger 80 gram, det är en otroligt liten drone jämfört med resten av DJI lineupen.

Tininess undan, det finns ett klart samband mellan Tello och Gnista. Både drönare delar en liknande två-tonen utseende och kroppsform. Som sagt, Tello gör sig av med överflödig landningsställ och istället sträcker sig ned i sin rotor armar för att fungera som dess fötter. Resultatet är en ännu kortare, mer kompakt luft ram som borde vara enklare att flyga inomhus.

Funktioner

Tello är i huvudsak en mindre DJI Gnista på alla sätt. Den innehåller samma flyg stabilisering technology och Intel Movidius Myriad 2 VPU i bolagets senaste micro drone. Detta innebär att du kan starta drone från din palm och styra den med hand rörelser som en Jedi.

Tyvärr krymper ner saker har lett till att vissa nedgraderingar. Drone-kamera använder en 5MP-sensor som bara kan spela in 720p-video. Gnistan har en 12MP-kamera som kan fånga Full HD 1080p-film.

Flygtid skär också av vid högst 13 minuter jämfört med Gnistor 16 minuters batteritid. Fortfarande, det är häpnadsväckande, för en drönare detta lilla kan flyga så länge. Du kommer inte vara på väg någonstans snabba med detta drone heller. Max hastighet toppar på en 8 m/s och du kommer bara att kunna flyga utanför när det inte blåser alls.

På plus-sidan, du Tello drar av ett par knep som du inte hittar på DJI andra drönare. För en sak kontroll gränssnittet innehåller en flip-knappen för att vara fint i luften eller ducka alla Nerf dart på en fest. Det finns också flera flyg lägen, inklusive de att skjuta en snabb 360-graders video eller har drönare flyger iväg och uppåt, från dig i en jämn rörelse.

DJI Tello ägare kommer också att kunna programmera sina egna flygning mönster hemma med hjälp av en medföljande kodning verktyg som kallas Scratch. Vi har inte haft en chans att prova på det själva, men vi har fått höra att det kommer att vara enkelt för alla att rita sina antenn manövrar.

Med ett Google Dagdrömma VR-som telefonhållare, Tello ägare kommer också att kunna hoppa in i en POV erfarenhet. Tidigare, alla DJI andra drönare krävs en egen VR headsetet.

Tidigt dom

Det är lätt att skriva av Tello som en $99 (£99, AU$169) toy drone, men det ger vissa allvarliga resultat till världen av små drönare. Med 13 minuter flygtid och alla förslag baserade kontroller, det är en mycket mer tillgänglig än att bara köpa en annan billig leksak drone du kommer att krascha mark inom några minuter av din första flygning.

Tello är inte bara DJI minsta och billigaste drone, det är också deras mest kul flygare ännu. Förmågan att vända med ett enda tryck och snabbt dyka in i en POV-läge med din telefon kan inte uteslutas. Vi kan inte vänta med att ge denna drone en full recension när den anländer i Mars.

  • Nytt år, nya tech – kolla in alla våra täckning av CES 2018 direkt från Las Vegas, den största gadget show på Jorden!

Vad är en händerna på granskning?

«Händerna på recensioner» är en journalist första intryck av en bit av kit som bygger på att spendera lite tid med det. Det kan vara bara en liten stund, eller några timmar. Det viktiga är att vi har kunnat spela med det själva och kan ge dig en känsla av hur det är att använda, även om det är bara ett embryo och läser. För mer information, se TechRadar: s Recensioner Garanti.