General Motors har en bil uden rat på vej

0
21

Cruise control

Det Nye År er lige begyndt, men General Motors er allerede ser frem mod 2019, hvor det vil tage næste skridt for sin selvkørende biler. Det har planer om at frigive Cruise AV, en selvkørende bil uden rat, pedaler eller nogen af de standard-driver kontrol.

Nyheden kommer fra en GM-meddelelse om dets sikkerhed andragende til USA ‘ s Department of Transportation om tilladelse til at sætte Cruise AV på veje så tidligt som næste år.

GM erhvervet Cruise Automatisering i 2016, og siden da Cruise har arbejdet på sin teknologi. Førerløse køretøjer, der drives af Cruise er allerede på vejene i Californien, Arizona og Michigan, til test, og disse bil kan snart være i New York City.

  • Hvordan voice-assistenter, der kommer til din bil

Den store forskel mellem de eksisterende Krydstogt køretøjer og den kommende Cruise AV er, at denne nye version, den fjerde generation, vil være den første produktion, der er klar model bygget til formålet at drive selv.

GM forestiller sig Krydstogt AV reducere antallet af trafikulykker, der giver tiden tilbage ryttere tilbringer fast i trafikken, der tilbyder større mobilitet for ældre eller fysisk handicappede passagerer og gøre jagten til parkering, en ting af fortiden.

Forudsat, at DOT godkender GM ‘ s sikkerhed andragende, vi kunne alle være kørsel ved siden af robotter til næste år.

  • Vores biler bliver smartere, sikrere og mere underholdende