General Motors har en bil uten ratt på vei

0
41

Cruise-kontroll

Det Nye Året har nettopp begynt, men General Motors er allerede ute mot 2019, da det vil ta neste skritt for sin selvkjørende biler. Det planer om å slippe Cruise AV, en selv-kjører bil uten ratt, pedaler eller noen av de standard driver kontroller.

Nyheten kommer fra en GM kunngjøring om sin sikkerhet begjæring til US Department of Transportation om tillatelse til å sette på Cruise-AV-på veier så tidlig som neste år.

GM kjøpt Cruise Automatisering i 2016, og siden da Cruise har jobbet på sin teknologi. Driverfri kjøretøy drevet av Cruise er allerede på veiene i California, Arizona og Michigan for testing, og disse bil kan snart være i New York City.

  • Hvordan stemme assistenter er å komme til din bil

Den store forskjellen mellom den eksisterende Cruise kjøretøy og kommende Cruise AV er det denne nye versjonen, er det i fjerde ledd, vil være den første produksjonen-klar modell spesialbygde for å drive seg selv.

GM ser Cruise AV å redusere trafikkulykker, noe som gir tilbake den tid ryttere tilbringe sittende fast i trafikken, og tilbyr større mobilitet for eldre eller fysisk handikappede passasjerer og gjør jakten for parkering en ting fra fortiden.

Forutsatt at DOT godkjenner GM sikkerhet begjæring, vi kunne kjøre sammen roboter neste år.

  • Våre biler blir stadig smartere, sikrere og mer underholdende