Houzz tour: Appartement met veel licht en kunst (met 15 foto ‘ s)

0
35

Momenteel te zien in: NL

Klik op «toevoegen» in het artikel op uw website of blog.

«Het interieur bleek kalm, maar niet saai, zegt designer Maria Rubleva. Een derde project we bezig zijn met klanten.»

Ontwerpbureau Maria Roebel

Over het project
Plaats: Moscow, LCD — «Dubrovskaya Sloboda»
Grootte: 120 sq. m
Die woont hier: een echtpaar
Project auteur: Maria Rubleva
Foto: Sergey Krasyuk

Bij de keuze van een accommodatie klanten waren op zoek naar een appartement, daarom is de optie met panoramische Ramen was perfect voor hen. Voor meer ruimte keuken met woonkamer kwam, en nu, vooral op een Zonnige tijd van het jaar, de kamer baadt in het warme licht.

«Het interieur van de familie zag slechts in één stijl — klassiek, modern, zegt Maria Rubleva. — Deze stijl bij hen past en vanuit een esthetisch oogpunt, en emotioneel — ze zijn theaterbezoekers die hou van schilderen.»

Ontwerpbureau Maria Roebel

In dit appartement met moderne objecten, absoluut niet knock-out van de klassieke stijl, integendeel, een meer onthullen. Dus, in de woonkamer een bank, een salontafel en een Kast in moderne stijl accentueren de delicate gebeeldhouwd portaal en ingebouwde-in rekken in de geest van het Neoclassicisme.

In vele crystal onderdelen van kroonluchters en schansen, het zonlicht wordt gebroken prachtig, waardoor de ruimte helderder. In dit licht te gaan met functionele doelstelling — in het donker op een kroonluchter genoeg voor het verlichten van de hele woonkamer.

Ontwerpbureau Maria Roebel

Warme zand en beige geverfde muren, designer schaduw blauw — licht accent is aanwezig in de schilderijen, textiel, en zelfs in Kant, een catch-up gordijnen voor de Ramen. Op de vloer gelegd van de graniet. «Op verzoek van klanten, legden we de vloer met porseleinen tegels niet alleen in de hal, maar de keuken en de woonkamer, zegt Maria. — Om comfortabel te zijn in het koude seizoen, de vloeren overal is het warm.»

Ontwerpbureau Maria Roebel

Op de foto: bank Estetica; Woralny tabel Amerikaanse Caleidoscoop; tUmba (foto boven) — Amanda Creazioni, lampen Masiero, keramogranit Peronda

Ontwerpbureau Maria Roebel

Ontwerpbureau Maria Roebel

De gastvrouw houdt van moderne kunst, zodat het interieur van het appartement is een hoop van het schilderen.

Ontwerpbureau Maria Roebel

De keuken is bewust geschreven in een openbare ruimte, in combinatie met een eetkamer — elke week het huis gasten arriveren.

De keuken is ook een combinatie van klassieke en moderne elementen naast elkaar is er de donkere marmer op de mat, witte panelen van de fronten en de chrome-apparaten.

Ontwerpbureau Maria Roebel

Op de foto: een tafel met stoelen, Schnadig, Amerikaanse Interieurs; kuhonen kasten Scavolini, Baltimor

Ontwerpbureau Maria Roebel

Plattegrond met meubilair

De slaapkamer is relatief klein. Echter, de lichte kleuren van de muren, een grote spiegel en twee transparante muren visueel maken de ruimte groter.

Ontwerpbureau Maria Roebel

Ontwerpbureau Maria Roebel

«Als je door de panoramische Ramen, de indruk dat staat op de rand van het dak van hoge gebouwen», lacht Maria. Om dit effect te beperken gevoel van open hoogte, de ontwerper heeft speciale aandacht besteed aan de textiel ontwerp van de Ramen. Gordijnen op maat gemaakt van dichte stof.

Ontwerpbureau Maria Roebel

Panelen van spiegels werden gemonteerd op het terrein van prefab onderdelen en vervolgens ingelijst stokbrood, gemaakt volgens de sketch van de ontwerper. Dit gebied is geen toeval, lijkt de kleedkamer.

Let op: de Stoel, staand voor een spiegel, de laatste eeuw gehouden in één van de kleedkamers van het Moskouse theater. En toen hij naar de meesteres van het huis, werd het favoriete ding in het huis. Dit is het enige stuk van het meubilair te verplaatsen, samen met de eigenaren van de appartementen in de flat.

Ontwerpbureau Maria Roebel

De dame van het huis een grote collectie avondkleding, dus zorg ervoor dat de wens was een kleedkamer waar u op kunt slaan jurken en zakelijke pakken man. Een inloopkast geïsoleerd van de slaapkamer door middel van een sliding partitie.

Ontwerpbureau Maria Roebel

Foto: de granieten Travertino Romano Scanalato

Badkamer een ruime met een ingebouwde podium bad, douche en twee wastafels. De decoratie van de italiaanse porselein. In dezelfde kleuren gemaakt en een gastentoilet.

Ontwerpbureau Maria Roebel

ZIE OOK…
Andere projecten van dezelfde auteur in de portefeuille van Maria Roebel

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS…

Download enquête in uw profiel op Houzz, kunt u een link met een korte beschrijving op RuEditors@houzz.com

Voor de referentie: Wat zijn de objecten die we publiceren