HP Omen X 65 BFGD

0
35

Vår Tidlige Dommen

HP Omen X 65 BFGD er ikke bare en stor effing-skjermen, er det gaming skjerm av dine drømmer, som oppfyller alle dine fantasier av HDR 120fps gameplay.

For

  • Massive størrelse, oppløsning og HDR-bilde kvalitet
  • Silkemyk 120Hz spill med G-Sync-støtte

Mot

  • Trolig bli veldig dyrt

Etter å ha sett så mye kit som vi gjør, er det vanskelig å være imponerte med mye disse dagene, men når Nvidia annonsert Store Format Gaming Viser (BFGDs), vi ble helt overveldet. Selv ser på denne 65-tommers skjerm er spec ark, som inkluderer 4K, høy dynamisk rekkevidde, 1000-nit lysstyrke, quantum dots og 120Hz, hadde oss skum i munnen. Det er bokstavelig talt gaming skjerm av våre drømmer.

Mens Nvidia introdusert flere BFGD modeller fra Acer og Asus på CES 2018 vi fikk spille rundt med HP Omen X 65 mest, så vi bruker den til hensikt av våre hands-on gjennomgang. For det meste, kan du forvente våre inntrykk av HP Omen X 65 til å gjelde for alle BFGD skjermer.

Design

I form av design, er det ikke mye å merke seg om HP Omen X 65 annet enn at det er en virkelig stor 65-tommers skjerm med små, mindre enn en halv tomme tykk innfatning. Mens det har et par elegante fin-formet ben, kan det være bedre å veggfeste en skjerm som denne store.

HP Omen X 65 er også på ingen måte en av de tynneste skjermer, spesielt i forhold til LG rollable 4K OLED-TV. Den nesten to cm tykt vise så vi bak lukke dører er bare en prototype på demo, men med en full-array bakgrunnsbelysning og innebygd Nvidia Shield komponenter, forventer vi at den endelige produksjon-modeller vil ikke bli forvekslet med bakgrunn Tv helst snart.

Ytelse

Bildekvaliteten er så fantastisk det puster nytt liv inn i noe så monotont som omlasting en pistol. På denne massive Ultra-HD-skjerm, kan du se alle kutt på bladet og den akkumulerte riper på pistolen seg selv. Hele tiden, hver ramme av animasjon jevnt overganger til neste takk til skjermen er 120Hz oppdateringsfrekvens.

Det vanskelige ting om å finne den perfekte TV-en til spilling har vært input lag, ellers kjent som forsinkelse fra du trykke på en knapp og se reaksjonen vises på skjermen. For det meste, Tv-er har bare gjort en rettferdig middelmådig jobb med å redusere input lag til 12-20milliseconds (ms), i mellomtiden, alle BFGDs tar sikte på å redusere input lag ned til bare 1ms.

Utover det, HP Omen X 65 er en av de beste faen ser gaming skjermene vi noen gang har sett. Å spille Destiny 2 i 4K HDR på 120fps er et skue å se. Det Gryr arrangementet var fortsatt aktive i Bungie siste skytter, og så fikk vi til å kjøre rundt i en snørik gården som bidro til å vise frem det nesten brennende lys hvit snø mot den beksvarte skogen i det fjerne.

Det er ikke en TV, det er den ultimate enheten streaming

Det betyr at du vil være i stand til å nyte 4K HDR innhold streaming av Netflix og Hulu. Siden Google Assistent gjort sin vei inn på Nvidia Shield siste året, vil du også være i stand til å lede det med bare stemmen din.

Den BFGD er ikke en TV. Det kan være så stor som en TV, og tilbyr bildekvalitet som setter mange tv-er i deres sted, men det er teknisk sett ikke kan være en TV uten tuner. Selv om det ikke vil være i stand til å koble den til en satellitt eller kabel-oppsett, hva denne skjermen har en innebygd Nvidia Shield.

Tidlig dommen

Vi er blåst bort av Nvidia BFGD konsept,og HP Omen X 65 har helt solgt oss på bildekvalitet og ytelse som vi vil se senere denne høsten. Mellom skjermens oppløsning, farge produksjon, oppdateringsfrekvens og ekstra funksjoner, dette er gaming skjerm av dine drømmer realisert i en gigantisk 65-tommers skjerm.

Når det er sagt, uten å vite priser vi kan ikke si at det er en umiddelbar kjøp – og det er svært sannsynlig at denne skjermen vil være exorbitantly dyrt. Inntil da, vil vi være nøye følge utviklingen av alle Nvidia ‘ s BFGD programmet, og forventer å se en full gjennomgang av HP Omen X 65 snart.

  • Nytt år, nye tech – sjekk ut alle våre dekning av CES 2018

Hva er en hands on anmeldelse?

‘Hender på vurderinger» er en journalists første inntrykk av et stykke kit basert på å tilbringe litt tid med det. Det kan være bare noen få øyeblikk, eller et par timer. Det viktigste er at vi har vært i stand til å leke med det selv og kan gi deg noen følelse av hvordan det er å bruke, selv om det er bare en embryonale vise. For mer informasjon, se TechRadar er Anmeldelser Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSamsung Gear Sport anmeldelse
Следующая статьяDJI Tello