HP Omen X 65 BFGD

0
58

Våra Tidiga Dom

HP Omen X 65 BFGD är inte bara en stor effing skärmen, det är gaming följa dina drömmar, att uppfylla alla dina fantasier för HDR 120fps gameplay.

För

  • Massiva storlek, upplösning och HDR-bild kvalitet
  • Silkeslen 120Hz spel med G-Sync stöd

Mot

  • Sannolikt är mycket dyr

Efter att ha sett så mycket kit som vi gör, det är svårt att bli bländade av mycket dessa dagar, men när Nvidia tillkännagav Stora Format Gaming Visar (BFGDs), vi var helt omtumlad. Att ens titta på denna 65-tums display spec sheet, som har 4K, high-dynamic range, 1000-nit ljusstyrka, kvantprickar och 120Hz, hade oss skumbildning i munnen. Det är bokstavligen gaming visning av våra drömmar.

Medan Nvidia introducerade flera BFGD modeller från Acer och Asus på CES 2018 för att vi fick spela runt med HP Omen X 65 mest, så vi ska använda det för de ändamål som våra händer-om översyn. För det mesta kan du förvänta dig våra intryck av HP Omen X 65 att gälla alla BFGD skärmar.

Design

I fråga om design, det är inte mycket att notera om HP Omen X 65 annat än att det är en riktigt stor 65-tums skärm med små, mindre-än-en-halv-tums tjocka ramar. Samtidigt som det har ett par snygga fin-formade ben, kan det vara bättre att väggfäste en skärm stor.

HP Omen X 65 är också på något sätt en av de tunnaste skärmar, speciellt inte jämfört med LG: s rullbara 4K OLED-TV. Nästan två tum tjock visa vi såg bakom stänga dörrar är bara en prototyp på demo, men med en full-array-bakgrundsbelysning och ett inbyggt Nvidia Shield komponenter, förväntar vi oss att den slutliga produktionen modeller inte vara fel för tapet Tv någon gång snart.

Prestanda

Bildkvaliteten är så fantastiskt det blåser nytt liv i något så monotont som laddade ett gevär. På denna massiva Ultra HD-skärm kan du se alla nicks på tidningen och ackumulerade repor på gun själv. Hela tiden, varje bildruta i animationen smidigt övergången till nästa tack vare att skärmen är 120 hz uppdateringsfrekvens.

Det knepiga om att hitta den perfekta TV: n för spel har varit input lag, annars känd som fördröjning mellan du slå en knapp och se reaktionen visas på skärmen. För det mesta, Tv-apparater har bara gjort ett verkligt mediokra jobb för att minska input lag till 12-20milliseconds (ms), samtidigt, alla BFGDs syftar till att minska input lag ner till bara 1ms.

Utöver det, HP Omen X 65 är en av de bästa jävla letar gaming skärmar som vi någonsin har sett. Spela Destiny 2 i 4K HDR på 120fps är en syn att skåda. Den Gryende händelse var fortfarande aktiv i Bungie ‘ s senaste shooter, och så fick vi springa runt en snöig gård som hjälpte till att visa upp den nästan brännande ljus vit snö mot den kolsvarta skogen på avstånd.

Det är inte en TV, det är den ultimata streaming-enhet

Det innebär att du kommer att kunna njuta av 4K HDR innehåll streaming av Netflix och Hulu. Eftersom Google Assistant gjort sin väg till Nvidia Shield förra året, du kommer också att kunna befalla det med bara din röst.

Den BFGD är inte en TV. Det kan vara så stor som en TV, och erbjuder bildkvalitet som gör att många tv-apparater på sin plats, men att det tekniskt sett inte kan vara en TV utan en tuner. Det kommer inte att vara möjligt att ansluta den till din tv med satellit-eller kabel-setup, vad den här skärmen har en inbyggd Nvidia Shield.

Tidigt dom

Vi blåst bort av Nvidia BFGD koncept,och HP Omen X 65 har helt såld oss på bildkvalitet och prestanda vi kommer att se senare i höst. Mellan bildskärmens upplösning, färg produktionen, uppdateringsfrekvens och extra funktioner, detta är spel övervaka dina drömmar förverkligas i en gigantisk 65-tums skärm.

Som sagt, utan att veta prissättning kan vi inte säga att det är en omedelbar köp – och det är mycket troligt att denna display kommer att vara mycket dyra. Tills dess, vi kommer att noga följa utvecklingen av alla Nvidias BFGD program, och förväntar sig att se en fullständig översyn av HP Omen X 65 år snart.

  • Nytt år, nya tech – kolla in alla våra täckning av CES 2018

Vad är en händerna på granskning?

«Händerna på recensioner» är en journalist första intryck av en bit av kit som bygger på att spendera lite tid med det. Det kan vara bara en liten stund, eller några timmar. Det viktiga är att vi har kunnat spela med det själva och kan ge dig en känsla av hur det är att använda, även om det är bara ett embryo och läser. För mer information, se TechRadar: s Recensioner Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSamsung Redskap Sport review
Следующая статьяDJI Tello