HP Voorteken X 65 BFGD

0
26

TODO alt text

Onze Vroege Uitspraak

De HP Voorteken X 65 BFGD is niet alleen een grote effing scherm, het is de gaming monitor van uw dromen, het vervullen van al uw fantasieën van HDR 120 fps gameplay.

Voor

  • Enorme grootte, de resolutie en de HDR-beeld kwaliteit
  • Zijdezacht 120Hz gaming met G-Sync-ondersteuning

Tegen

  • Waarschijnlijk zeer duur

Na het zien van zo veel kit zoals wij dat doen, het is moeilijk om enthousiast door veel deze dagen, maar bij Nvidia aangekondigd Groot Formaat Gaming Geeft (BFGDs), we waren absoluut laaiend enthousiast over. Zelfs kinderen bij het 65-inch scherm van de spec sheet, waaronder 4K, high-dynamic range, 1000 nit helderheid, quantum dots en 120Hz, had ons schuim op de mond. Het is letterlijk de gaming weergave van onze dromen.

Terwijl Nvidia introduceerde meerdere BFGD modellen van Acer en Asus op de CES in 2018 kregen we te spelen met de HP Voorteken X 65 het meest, dus we gebruiken het voor de doeleinden van onze hands-on review. Voor het grootste deel, kunt u verwachten van onze indrukken van de HP Voorteken X 65 van toepassing op alle BFGD schermen.

Ontwerp

In termen van ontwerp, er is niet veel op te merken over de HP Voorteken X 65, andere dan het is een echt grote 65-inch display met kleine, minder-dan-een-halve centimeter dikke randen. Hoewel het heeft een paar stijlvolle fin-vormige poten, is het misschien beter aan muur bevestigen op een scherm zo groot.

De HP Voorteken X 65 is ook niet een van de dunste schermen, zeker in vergelijking met LG ‘ s oprolbare 4K OLED TV. De bijna twee centimeter dik scherm zagen we achter de deuren sluiten is slechts een prototype op demo, maar met een full-array achtergrondverlichting en ingebouwde Nvidia Shield onderdelen, verwachten we dat de uiteindelijke productie-modellen niet worden verward met behang Tv ‘ s op korte termijn.

Prestaties

De beeldkwaliteit is zo geweldig het blaast nieuw leven in iets zo eentonig als het herladen van een pistool. Op deze enorme Ultra HD-scherm, kunt u alle nicks op het magazine en de opgebouwde krassen op het pistool zelf. Al die tijd, elke frame van de animatie soepele overgangen in de volgende dankzij het scherm 120Hz refresh rate.

Het lastige ding over het vinden van de perfecte TV voor gaming is de input lag, ook wel bekend als de vertraging tussen het hitten van een knop en het zien van de reactie op het scherm worden weergegeven. Voor het grootste deel, Tv ‘ s hebben alleen een redelijk tot middelmatig werk van het verminderen van de input lag-tot 12-20milliseconds (ms), inmiddels zijn alle BFGDs streven naar het verminderen van de input lag tot slechts 1ms.

Buiten dat, de HP Voorteken X 65 is één van de beste damn op zoek gaming monitoren die we ooit hebben gezien. Het spelen van Lot 2 in 4K HDR op 120fps is een lust voor het oog. De Naderende gebeurtenis was nog steeds actief in Bungie ‘ s nieuwste shooter, en dus stonden we om rond te rennen een besneeuwde boerderij en hielp showcase van de bijna ondraaglijke heldere witte sneeuw tegen de pikzwarte bos in de verte.

Het is niet een TV, het is de ultieme streaming-apparaat

Dat betekent dat u zult kunnen genieten van 4K HDR-inhoud streamen uit Netflix en Hulu. Sinds Google-Assistent zijn weg op de Nvidia Shield vorig jaar, u zult ook in staat zijn om de opdracht toch met alleen je stem.

De BFGD is geen TV. Is het misschien zo groot als een TELEVISIE en bieden een beeldkwaliteit dat brengt veel televisies in hun plaats, maar het technisch niet kan worden een TV zonder een tuner. Hoewel het niet in staat zijn om deze te verbinden met uw satelliet-of kabel-setup, wat dit scherm heeft een ingebouwde Nvidia Shield.

Begin uitspraak

We weggeblazen door de Nvidia BFGD concept,en de HP Voorteken X 65 volledig heeft ons verkocht op de beeldkwaliteit en de prestaties die we later zullen zien dit najaar. Tussen de resolutie van de display, kleur de productie, de vernieuwingsfrequentie en extra functies, dit is de gaming monitor van uw dromen gerealiseerd in een gigantische 65-inch scherm.

Dat gezegd hebbende, zonder te weten prijsstelling kunnen we niet zeggen dat het een directe buy – in en het is zeer waarschijnlijk dat dit zal worden exorbitant duur. Tot dan zullen we op de voet volgen van de ontwikkelingen van alle van Nvidia ‘ s BFGD programma, en verwachten een volledige review van de HP Voorteken X 65 binnenkort.

  • Nieuw jaar, nieuwe tech – bekijk al onze dekking van de CES 2018

Wat is een hands-on review?

‘Handen op reviews’ een journalist van de eerste indrukken van een stuk van de kit op basis van het doorbrengen van wat tijd met hem. Het kan slechts een paar seconden of een paar uur. Het belangrijkste is dat we in staat zijn geweest om te spelen met onszelf en geven u een gevoel van hoe het is om te gebruiken, zelfs als het slechts een embryonale bekijken. Voor meer informatie, zie TechRadar Beoordelingen Garantie.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSamsung Gear Sport review
Следующая статьяDJI Tello