HTC U11 Øjne kunne bringe en stor skærm og dual selfie-kameraer

0
20

Er dette endnu en budget beast?

HTC U11 er en fantastisk telefon, og et par forskellige versioner af det er allerede iværksat. Men, hvis denne lækage fra Venture Beat ‘ s Evan Blass viser sig sande, HTC U11 Øjne kan blive den næste træffe på telefonen.

Lækagen viser en enhed, der ser nogenlunde svarer til den standard U11, men et par små forskelle, der er synlige. Skærmen fylder en smule mere plads på forsiden, så det er en 6-tommers skærm med en 1080 x 2160 opløsning. Den større skærm skubber fingerprint sensor rundt til bagsiden af telefonen.

En lidt mere subtil er tilføjelsen af et andet selfie-kameraet over skærmen. Dual-kamera systemer på bagsiden af telefoner, der har været dukker op flere og flere, og de plejer at give nogle form for dybde effekt, til at forbedre portrætter. Men at sætte den dobbelt-linse setup på forsiden, kan være funktionalitet til en verden af selfies.

Ud over, at HTC U11 Øjne ser ud til at være en mid-range standout, som det vil have en Snapdragon-652 octa-core processor, 4GB RAM, 64GB intern hukommelse, HTC ‘ s signatur Kant Forstand klemme kontrol, en væmmelig 3,930 mAh batteri og IP67 vand-og støvbeskyttelse.

Selvom telefonen forventes at starte i et par dage, på januar 15, det vil ikke komme med Android 8.0 Oreo, i stedet for at gå med Nougat af gårsdagens.

Via Randen

  • Dette er den første smartphone med en skærm fingeraftryksscanner