HTC U11 Øyne kunne bringe en stor skjerm og dual selfie cams

0
32

Er dette en annen økonomiske dyret?

HTC U11 er en flott telefon, og et par forskjellige versjoner av det har allerede lansert. Men, hvis denne lekkasjen fra Venture Beat er Evan Blass viser seg sant, HTC U11 Øynene kan bli den neste tar på mobilen.

Lekkasjen viser en enhet som ser ganske lik standard U11, men noen små forskjeller er tydelig. Skjermen tar opp litt mer plass på forsiden, så det er en 6-tommers skjerm med en 1080 x 2160-oppløsning. Den større skjermen skyver fingeravtrykk-sensor rundt til baksiden av telefonen.

En litt mer subtil er tillegg av et sekund selfie kamera over skjermen. Dual-kamera systemer på baksiden av telefonene har blitt dukket opp mer og mer, og de vanligvis muliggjøre noen form for dybde-effekt for å forbedre portretter. Men, sette dual-objektiv oppsett på forsiden kan få den funksjonaliteten til en verden av selfies.

Utover det, HTC U11 Øyne er på vei til å bli en mid-range standout, som det vil ha en Snapdragon 652 octa-core-prosessor, 4 gb RAM, 64 gb intern lagring, HTC underskrift Kanten Følelse klemme kontroll, en dyrisk 3,930 mAh batteri og IP67 vann-og støvbeskyttelse.

Selv om telefonen er forventet å starte i løpet av få dager, januar 15, vil det ikke vil komme med Android 8.0 Oreo, i stedet kommer med Nougat av fjoråret.

Via Randen

  • Dette er den første smarttelefonen med en in-display fingeravtrykkleser