Huawei P20 kan skjermen har en ganske uvanlig aspect rasjon

0
32

Vil det ha en iPhone X-lignende hakk?

Den kommende Huawei P20 (eller Huawei P11, som det kan kalles) kan smarttelefonen har en litt mer informasjon som er tilgjengelig til tross for at det sannsynligvis fortsatt være et par måneder fra utgivelsen.

De siste detaljene kommer fra et lekket nettleser benchmark oppdaget av PhoneArena som angir telefonens skjerm vil ha en noe uortodoks 18.7:9-sideforhold.

Den uvanlige sideforhold og oppløsning på 1080 x 2244 tyder på at det ryktet bezel-mindre skjerm kommer til å bli en realitet for Huawei P20.

Andre smarttelefoner med bezel-mindre skjermer har hatt uvanlig størrelsesforhold som ikke stille opp med 16:9, som er i ferd med å føle seg litt gamle skolen. En bezel-mindre skjerm kan hjelpe P20 holde tritt med konkurransen, men Huawei vil fortsatt trenger noe å sette seg ut på en spennende måte.

Huawei P20 kan være noe spennende med den forventede Kirin 970 brikkesett og 8 gb RAM. Men, den funksjonen som får mest buzz kan være ryktes trippel-linse kameraet, med en sensor som går så høyt som 40 megapiksler. Og, en 24MP front-mot kamera gjør ikke vondt, for å lime på.

De fleste av disse detaljene fortsatt ubekreftede rykter og lekkasjer, men vi skal forhåpentligvis finne ut mer om telefonen fra Huawei selv på Mobile World Congress i februar. Så, vi kan komme til å finne ut hvor stor en rolle AI vil spille i P20, så det var et høydepunkt når Huawei annonsert Mate 10, Kompis 10 Pro og Kirin 970 brikkesett slår begge.

  • På grunn opp snart: gjør deg klar for Samsung Galaxy S9