MSI GE63 Raider RGB Edition

0
33

Vår Tidlige Dommen

Vi vet mindre om denne gaming laptop enn vi ønsker, men vi er svært imponert av den belysning som tilbyr på denne bærbare, spesielt med tanke på esports og innlevelse implikasjoner. Den GE63 Raider RGB kan lett bli et våpen av valget for profesjonelle spillere.

For

  • Slående, funksjonell belysning
  • Nydelig valgfritt 4K-tv
  • Utmerket tastatur

Mot

  • Venstrejustert touchpad er ikke ideelt

For CES 2018, vi testet en ny MSI gaming laptop som tilbyr et unikt-nok-funksjon, slik som å selge oss på ekte fordeler av en slik enhet: RGB-belysning for dager. Ring oss grunt, men det er et triks som fungerer, spesielt lys som fungerer i tandem med fan-favoritt spill gjennom SteelSeries GameSense programvare.

Nettopp annonsert MSI GE63 Raider RGB Edition er koblet sammen med en valgfri 15.6-tommers 4K-skjerm, opp til GTX 1070 grafikk, og en Intel Core i7-prosessor (som generasjon MSI er ikke å si ennå). Det er helt klart mål å være den foretrukne våpen for esport-spillere.

Utover det, er denne bærbare lover en mer gripende gaming erfaring i spill som støttes med utsiktene til gaming sans heads-up display (HUD).

Pris og tilgjengelighet

MSI er ikke sa mye om prisen for sin attraktive ny bærbar spill-pc, men har detaljerte noen av tilleggsutstyr som vil være tilgjengelig, og at det vil starte i andre kvartal i år. (Så, mellom April og juni.)

I tillegg til valgfri 4K Ultra HD-skjerm, den bærbare pc-en vil huset som ukjent Intel Core i7-prosessor, enten GTX 1060 eller 1070 grafikk og opp til 32 gb RAM. Lagringskapasitet er ikke endelige ennå, heller.

Klart, MSI var mer bekymret for kjernen conceits av enheten enn nødvendigvis sin makt-profilen, og det med rette. For denne bærbare pc-er målgruppen, esport-spillere og ellers konkurransedyktige PC-spillere, GTX 1060 grafikken er mer enn nok.

Design og føler

Heldigvis core innbilskhet allerede ser ut til å være en utrolig salgsargument for denne gaming laptop. MSI GE63 Raider RGB-Utgaven ser ut til å være nær identisk med den forrige GE63VR Raider vi gjennomgått sent i år, så om 1.08-tommer (2.74 cm) tykk og 4.85-pund (2.20 kg) tung.

Selvfølgelig, nå er denne gaming laptop er lathered i full RGB-belysning i stand til å produsere 24 millioner forskjellige farger over 12 soner, inkludert USB-porter. Ja, light-up USB-porter.

Dette lighting system er drevet av SteelSeries egen GameSense programvare, som både klarer RGB-belysning profiler og kan skape lyseffekter på tvers av den bærbare pc-basert på spill som støttes’ i-spillet hendelser.

Bilde 1 av 6

Bilde 2 av 6

Bilde 3 av 6

Bilde 4 av 6

Bilde 5 av 6

Bilde 6 av 6

Å miste helse i Counter-Strike: GO? Du kan programmere en del av tastaturet for å simulere en helse-bar som vil dip som dine i spillet helse gjør. Det samme kan gjøres for ammunisjon, scorer flere mål og mer.

Og dette er bare begynnelsen. Som GameSense får støtte for flere spill, GE63 Raider RGB vil bare være at det er mye mer allsidig, å fremme en HUD-mindre gaming miljø.

Kombiner dette med den vakre, levende 4K-skjerm, og du ser på som mye mer enrapturing spilløkter fra den bærbare datamaskinen.

Ytelse

Det er vanskelig å si for mye om noe som helst om denne bærbare pc-ens ytelse vet så lite. Men, med opp til GTX 1070 grafikk, kan vi forvente at den bærbare pc-en for å være i stand til å håndtere 4K-oppløsning i nedre enden spill, og sannsynligvis rundt QHD+ (2,560 x 1,440) i AAA-spill.

Tastaturet er inkludert i den bærbare pc-en ble utviklet i tandem med SteelSeries, så forventer dyp reise og kraftfulle tilbakemeldinger, for ikke å nevne en fordel belysning alternativer. Pekeflaten føles fint for generell bruk, men vi vil mye heller se en klikk pad for å kommunisere stedet for knapper.

Når det gjelder evner, den bærbare pc-en har to USB-3.1-porter, én USB-C 3.1-port, HDMI, DisplayPort, en Ethernet-port og to audio jack. Naturlig, MSI snakker egentlig ikke batterilevetid i øyeblikket.

Tidlig dommen

Mens vi vet mindre om denne gaming laptop enn vi ønsker, vi er svært imponert av den belysning som tilbyr på denne bærbare, spesielt med tanke på esports og innlevelse implikasjoner. Den GE63 Raider RGB kan lett bli et våpen av valget for profesjonelle spillere.

Imidlertid belysning er også stort for spillere som hater HUDs i deres video spill detracting fra den frodige grafikk.

Mens vi forbeholder oss full dom for en full gjennomgang, MSI GE63 Raider RGB ser ut til å konkretisere hva som bør få bærbare spill-pc-en unik og ærlig, verdt pengene. Stay tuned for at full gjennomgang senere dette året.

Hva er en hands on anmeldelse?

‘Hender på vurderinger» er en journalists første inntrykk av et stykke kit basert på å tilbringe litt tid med det. Det kan være bare noen få øyeblikk, eller et par timer. Det viktigste er at vi har vært i stand til å leke med det selv og kan gi deg noen følelse av hvordan det er å bruke, selv om det er bare en embryonale vise. For mer informasjon, se TechRadar er Anmeldelser Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяDJI Tello
Следующая статьяSamsung Gear Sport anmeldelse