MSI GE63 Raider RGB Edition

0
35

TODO alt text

Onze Vroege Uitspraak

We weten minder over deze gaming laptop dan we zouden willen, maar we zijn enorm onder de indruk van de verlichting aanbieden op deze laptop, vooral gezien de esports en onderdompeling gevolgen. De GE63 Raider RGB gemakkelijk kan uitgroeien tot een wapen van keuze voor pro-gamers.

Voor

  • Opvallend, functionele verlichting
  • Prachtige optioneel 4K scherm
  • Uitstekende toetsenbord

Tegen

  • Links uitgelijnd touchpad is niet ideaal

Voor de CES 2018, testten we een nieuwe MSI gaming laptop die beschikt over een unieke genoeg-functie, zodat het mogelijk te verkopen ons op de echte voordelen van een dergelijk apparaat: RGB verlichting voor dagen. Bel ons ondiep, maar het is een truc die werkt, met name op verlichting die werkt in tandem met ventilator favoriete games door middel van de SteelSeries GameSense software.

De net aangekondigde MSI GE63 Raider RGB Edition is gekoppeld met een optionele 15,6-inch 4K-display up-to-GTX 1070 graphics, en een Intel Core i7-processor (die generatie MSI is niet te zeggen gewoon nog niet). Het is duidelijk gericht op het wapen van keuze voor de esports spelers.

Buiten dat, deze laptop belooft een meer spannende gaming ervaring in ondersteunde games met het vooruitzicht van gaming sans heads-up display (HUD).

Prijs en beschikbaarheid

MSI is niet veel te zeggen over de prijs van de aantrekkelijke nieuwe gaming laptop, maar heeft gedetailleerde enkele van de hardware opties die beschikbaar zullen zijn, en dat de lancering in het tweede kwartaal van dit jaar. (Dus, tussen April en juni.)

Naast de optionele 4K Ultra HD-beeldscherm van de laptop zal het huis van die geheime Intel Core i7-processor, ofwel GTX 1060 of 1070 graphics en tot 32 gb aan RAM-geheugen. Opslag capaciteiten zijn nog niet definitief.

Duidelijk, MSI was meer bezorgd over de kern zelfgenoegzaamheid van het apparaat dan noodzakelijk zijn kracht profiel, en terecht. Voor deze laptop is de doelgroep, de esports spelers en anders concurrerende PC-gamers, GTX 1060 graphics zijn meer dan genoeg.

Ontwerp en voelen

Gelukkig, dat de kern van verwaandheid ziet er al een ongelooflijke selling point voor deze gaming laptop. De MSI GE63 Raider RGB-Editie lijkt te zijn nagenoeg gelijk aan de vorige GE63VR Raider bezien we eind vorig jaar, dus over 1.08-inch (2.74 cm) dik en 4,85-ponden (2.20 kg) zwaar.

Natuurlijk, nu deze gaming laptop is ingezeept in volledige RGB-verlichting geschikt voor het produceren van 24 miljoen verschillende kleuren in 12 zones, met inbegrip van de USB-poorten. Ja, licht-up op USB-poorten.

Deze verlichting wordt aangedreven door de SteelSeries s eigen GameSense software, die zowel beheert RGB verlichting profielen en kan de verlichting van de effecten over de laptop op basis van de ondersteunde games’ in-game events.

Afbeelding 1 van 6

Afbeelding 2 van 6

Afbeelding 3 van 6

Afbeelding 4 van 6

Afbeelding 5 van 6

Afbeelding 6 van 6

Verlies van gezondheid in Counter Strike: GO? U kunt een gedeelte van het toetsenbord te simuleren van een health bar die dip als je in-game gezondheid doet. Hetzelfde kan gedaan worden voor munitie, teamdoelen en meer.

En dit is slechts het begin. Als GameSense krijgt ondersteuning voor meer games, de GE63 Raider wordt RGB alleen dat er veel meer veelzijdig, het bevorderen van een HUD-minder gaming omgeving.

Koppel dat aan de mooie, bruisende 4K scherm, en u op zoek bent naar dat er veel meer enrapturing gaming sessies van de laptop.

Prestaties

Het is moeilijk te zeggen te veel van alles over deze laptop, de prestaties van weten zo weinig. Maar, met up-to-GTX 1070 graphics, kunnen we verwachten dat de laptop om te kunnen omgaan met 4K-resolutie in de lagere-end games, en waarschijnlijk rond QHD+ (2,560 x 1.440) in AAA-games.

Het toetsenbord is opgenomen in de laptop werd ontwikkeld in samenwerking met SteelSeries, dus verwacht diepe reizen en krachtige feedback, en niet te vergeten voordelige verlichting opties. De touchpad voelt zich prima voor algemeen gebruik, maar we zouden veel liever zien dat een op pad voor de interactie in plaats van knoppen.

Als de vermogens, de laptop is voorzien van twee USB-3.1-poorten, een USB-C 3.1-poort, HDMI-out, een DisplayPort, een Ethernet-poort en een dual audio-aansluitingen. Natuurlijk, MSI is niet echt praten levensduur van de batterij op het moment.

Begin uitspraak

Terwijl we weten minder over deze gaming laptop dan we zouden willen, we zijn enorm onder de indruk van de verlichting aanbieden op deze laptop, vooral gezien de esports en onderdompeling gevolgen. De GE63 Raider RGB gemakkelijk kan uitgroeien tot een wapen van keuze voor pro-gamers.

Echter, de verlichting is ook enorm belangrijk voor de gamers die haat HUDs in hun video games afbreuk te doen aan de weelderige visuals.

Terwijl we behouden ons het volledige recht voor de volledige beoordeling, de MSI GE63 Raider RGB lijkt te belichamen wat moet gaming laptops unieke en, eerlijk gezegd, de moeite waard uw geld. Stay tuned voor dat de volledige review die later dit jaar.

Wat is een hands-on review?

‘Handen op reviews’ een journalist van de eerste indrukken van een stuk van de kit op basis van het doorbrengen van wat tijd met hem. Het kan slechts een paar seconden of een paar uur. Het belangrijkste is dat we in staat zijn geweest om te spelen met onszelf en geven u een gevoel van hoe het is om te gebruiken, zelfs als het slechts een embryonale bekijken. Voor meer informatie, zie TechRadar Beoordelingen Garantie.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяDJI Tello
Следующая статьяSamsung Gear Sport review