MSI GE63 Raider RGB-Edition

0
27

Våra Tidiga Dom

Vi vet mindre om detta gaming laptop än vi vill, men vi är enormt imponerad av belysning erbjuder på denna laptop, särskilt med tanke på dess esports och nedsänkning konsekvenser. Den GE63 Raider RGB kan lätt bli ett vapen av val för pro spelare.

För

  • Slående, funktionell belysning
  • Underbara valfria 4K-skärm
  • Utmärkt tangentbord

Mot

  • Vänsterjusterad pekplatta är inte perfekt

För CES 2018, vi testade ett nytt MSI gaming laptop som erbjuder ett unikt nog har så som att sälja oss på de verkliga fördelarna med en sådan enhet: RGB-belysning för dagar. Ring oss grunt, men det är ett trick som fungerar, i synnerhet belysning som fungerar parallellt med fläkt favorit spel genom SteelSeries GameSense programvara.

Bara meddelade MSI GE63 Raider RGB Edition är ihop med en valfri för 15,6-tums 4K-skärm, upp till GTX 1070 grafik, och en Intel Core i7-processor (som generation MSI säger inte bara ännu). Det är tydligt syftar till att vara ett vapen av val för esports spelare.

Utöver att denna laptop lovar en mer fängslande spelupplevelse i stöds spel med chans till spel utan heads-up display (HUD).

Pris och tillgänglighet

MSI säger inte mycket om priset på sin nya attraktiva gaming laptop, men har i detalj några av maskinvara alternativ som är tillgängliga, och att det kommer att lanseras under andra kvartalet i år. (Så, mellan April och juni.)

Utöver tillval 4K Ultra HD-skärm, bärbar dator kommer huset att hemlig Intel Core i7-processor, antingen GTX 1060 eller 1070-grafik och upp till 32 gb RAM-minne. Lagringskapaciteten är inte sista ännu, heller.

Klart, MSI var mer orolig för kärnan människorna på enheten än nödvändigtvis dess makt profil, och med rätta så. För denna laptop: s målgrupp, esports-spelare och annat konkurrenskraftiga PC-spelare, GTX 1060 grafiken är mer än tillräckligt.

Design och känsla

Lyckligtvis, att kärnan inbilskhet ser redan ut att vara en otrolig försäljningsargument för denna gaming laptop. MSI GE63 Raider RGB-Utgåvan verkar vara nästan identiska med de tidigare GE63VR Raider vi ses i slutet av förra året, så om 1.08-tum (2.74 cm) tjock och 4.85-pounds (2.20 kg) tung.

Naturligtvis, nu är denna gaming laptop löddrande i full RGB-belysning som kan producera 24 miljoner olika färger i 12 zoner, inklusive USB-portar. Ja, ljus upp USB-portar.

Denna belysning-system drivs av SteelSeries egna GameSense programvara, som både hanterar RGB-belysning profiler och kan skapa ljuseffekter över den bärbara datorn baserat på stöds spel’ händelser i spelet.

Bild 1 av 6

Bild 2 av 6

Bild 3 av 6

Bild 4 av 6

Bild 5 av 6

Bild 6 av 6

Att förlora hälsa i Counter Strike: GO? Du kan programmera ett avsnitt av tangentbordet för att simulera en hälso-bar som kommer att doppa din i spelet hälso-och gör. Samma sak kan göras för ammunition, gruppens mål och mer.

Och detta är bara början. Som GameSense av stöd för fler spel, GE63 Raider RGB blir bara så mycket mer mångsidig, främja en HUD-mindre spelmiljö.

Par som med den vackra, livliga 4K-skärm, och du tittar på så mycket mer enrapturing spel sessioner från den bärbara datorn.

Prestanda

Det är svårt att säga för mycket om något om detta datorns prestanda vet så lite. Men, med upp till GTX 1070 grafik, kan vi förvänta oss att den bärbara datorn för att kunna hantera 4K-upplösning i nedre änden av spel, och sannolikt runt QHD+ (2560 x 1 440) msek i AAA-spel.

Tangentbordet ingår i den bärbara datorn har utvecklats i takt med SteelSeries, så förvänta dig att resa djupt och kraftfullt feedback, för att inte tala fördelaktigt alternativ belysning. Pekplattan känns bara bra för allmänt bruk, men vi skulle mycket hellre se en styrplatta för interaktion snarare än knappar.

Som för kapacitet, den bärbara datorn har två USB-3.1-portar, en USB-C 3.1-port, HDMI-ut, en DisplayPort, en Ethernet-port och dubbla ljudingångar. Naturligtvis, MSI talar egentligen inte batteriet liv just nu.

Tidigt dom

Samtidigt som vi vet mindre om detta gaming laptop än vi skulle vilja, vi är enormt imponerad av belysning erbjuder på denna laptop, särskilt med tanke på dess esports och nedsänkning konsekvenser. Den GE63 Raider RGB kan lätt bli ett vapen av val för pro spelare.

Men belysningen är också stort för spelare som hatar HUDs i sina tv-spel avvika från de frodiga grafik.

Samtidigt kommer vi att reservera hela domen för en fullständig översyn, MSI GE63 Raider RGB visas att förkroppsliga vad ska göra gaming bärbara datorer unika och, uppriktigt sagt, värt pengarna. Håll ögonen öppna för att en fullständig genomgång senare i år.

Vad är en händerna på granskning?

«Händerna på recensioner» är en journalist första intryck av en bit av kit som bygger på att spendera lite tid med det. Det kan vara bara en liten stund, eller några timmar. Det viktiga är att vi har kunnat spela med det själva och kan ge dig en känsla av hur det är att använda, även om det är bara ett embryo och läser. För mer information, se TechRadar: s Recensioner Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяDJI Tello
Следующая статьяSamsung Redskap Sport review