MSI GE63 Raider RGB Udgave

0
33

Vores Tidlige Bedømmelse

Vi ved mindre om denne gaming laptop, end vi ville gerne, men vi er enormt imponeret af belysning tilbyder på denne laptop, især i betragtning af dets esports og fordybelse konsekvenser. Den GE63 Raider RGB kunne nemt blive et våben af valg for pro-gamere.

For

  • Flot, funktionel belysning
  • Smukke valgfri 4K-skærm
  • Fremragende tastatur

Mod

  • Venstre-justeret touchpad ‘ en er ikke ideel

Til CES 2018, vi testede en ny MSI gaming laptop, der tilbyder en enestående nok funktion, så som at sælge os om de reelle fordele af en sådan enhed: RGB belysning til dage. Ring til os lavvandet, men det er et trick, der virker, især belysning, der arbejder i tandem med fan favorit spil gennem SteelSeries GameSense software.

Den netop annoncerede MSI GE63 Raider RGB Udgave er forbundet med en valgfri 15.6-tommer 4K-skærm op til GTX 1070 grafik, og en Intel Core i7-processor (som generation MSI siger ikke bare endnu). Det er klart at målet er at blive det foretrukne våben for esports spillere.

Ud over, at denne laptop lover en mere medrivende spiloplevelse i understøttede spil med udsigten til gaming sans heads-up display (HUD).

Pris og tilgængelighed

MSI er ikke at sige meget om prisen på sin flotte ny gaming laptop, men har detaljeret nogle af de hardware optioner, der vil blive til rådighed, og at det vil blive lanceret i andet kvartal af dette år. (Så, mellem April og juni.)

I tillæg til den valgfri 4K Ultra HD-skærm, vil den bærbare computer hus, at ikke-frigivne Intel Core i7-processor, enten GTX 1060 eller 1070 grafik og op til 32GB RAM. Lagerkapacitet ikke er endelige endnu, enten.

Det er klart, MSI var mere bekymrede over de centrale tanker i enheden end nødvendigvis sin magt profil, og med rette. For denne bærbar ‘ s målgruppe, esports spillere og ellers konkurrencedygtige PC-gamere, GTX 1060 grafik er mere end nok.

Design og funktionalitet

Heldigvis, at kernen indbildskhed, der allerede ser ud til at være en utrolig salgsargument for denne gaming laptop. MSI GE63 Raider RGB Udgave ser ud til at være næsten identisk med den foregående GE63VR Raider vi gennemgik i slutningen af sidste år, så om 1.08-inches (2.74 cm) tyk og 4.85-pund (2.20 kg) tung.

Selvfølgelig, nu er denne gaming laptop er lathered i fuld RGB belysning i stand til at producere 24 millioner forskellige farver på tværs af 12 zoner, herunder USB-porte. Ja, lys-op USB-porte.

Denne belysning system er drevet af SteelSeries ‘s egen GameSense software, som både formår RGB belysning profiler og kan skabe lyseffekter på tværs af den bærbare computer baseret på understøttede spil» in-game events.

Billede 1 af 6

Billede 2 af 6

Billede 3 af 6

Billede 4 af 6

Billede 5 af 6

Billede 6 af 6

At miste sundhed i Counter Strike: GO? Du kan programmere et afsnit af tastaturet til at simulere en health bar, der vil dukkert, som dine i-spil sundhed gør. Det samme kan gøres for ammunition, team mål og meget mere.

Og dette er kun begyndelsen. Som GameSense gevinster støtte til flere spil, det GE63 Raider RGB vil kun være der meget mere alsidig, fremme en HUD-mindre gaming miljø.

Par, der med den smukke, livlige 4K-skærm, og du kigger på så meget mere enrapturing gaming sessioner fra den bærbare computer.

Resultater

Det er svært at sige, for meget af noget om denne bærbar ‘ s ydeevne vide så lidt. Men, med op til GTX 1070 grafik, vi kan forvente den bærbare computer til at være i stand til at håndtere 4K-opløsning i lavere-end spil, og sandsynligvis omkring QHD+ (2.560 x 1,440) i AAA-spil.

Tastaturet, der indgår i den bærbare computer blev udviklet i samarbejde med SteelSeries, så forventer dybt rejse og klar feedback, for ikke at nævne fordelagtige belysning muligheder. Touchpad ‘ en føles fint til almindelig brug, men vi vil meget hellere se et klik på puden for at interagere snarere end knapper.

Som for kapaciteter, den bærbare computer indeholder to USB-3.1-porte, en USB-C 3.1-port, HDMI-out, en DisplayPort, en Ethernet-port og to lydstik. Naturligvis, MSI taler i virkeligheden ikke batteriet liv på det tidspunkt.

Tidligt bedømmelse

Mens vi ved mindre om denne gaming laptop, end vi gerne vil, vi er enormt imponeret af belysning tilbyder på denne laptop, især i betragtning af dets esports og fordybelse konsekvenser. Den GE63 Raider RGB kunne nemt blive et våben af valg for pro-gamere.

Men belysningen er også stort for gamere, der hader HUDs i deres video spil afvige fra de frodige visuals.

Mens vi forbeholder os fuld dom for en fuldstændig gennemgang, MSI GE63 Raider RGB ser ud til at legemliggøre, hvad der skal gøre gaming laptops unikke og helt ærligt, værd at dine penge. Stay tuned for det fulde gennemgang senere i år.

Hvad er en hands on gennemgang?

‘Hands on anmeldelser» er en journalist ‘ s første indtryk af et stykke kit, baseret på at tilbringe lidt tid med det. Det kan være bare et par øjeblikke, eller et par timer. Det vigtige er, at vi har været i stand til at lege med det selv, og kan give dig en følelse af, hvad det vil sige at bruge, selv om det kun er et spirende udsigt. For mere information, se TechRadar Anmeldelser Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяDJI Tello
Следующая статьяSamsung Gear Sport anmeldelse