Samsung Gear Sport anmeldelse

0
44

Vores Dom

Gear Sport er en fin smartwatch — men fint i den forstand, at den gennemsnitlige, ikke luksus. Det er næsten lige netop, hvad dens forgænger er i en lidt slankere og mere vand-resistent måde, men sænker batterilevetid noget. Med den ældre model, der forsvinder fra hylderne, dette er stadig den bedste Samsung se… men ikke meget af et skridt fremad.

For

  • Slankere design
  • Offline Spotify afspilning
  • Samsung sundhed er effektiv

Mod

  • Dårlig motion tracking
  • GPS-ydelse uregelmæssig
  • Pulsmåler ikke er effektiv

Samsung ‘ s Gear Sport ser ud til at have to klare mål: at blive slankere end sidste års Gear S3 model, og bringe i svømning støtte.

I den vanskelige smartwatch på markedet, så få opgraderinger synes en smule farligt — men så igen, da de Redskaber, S3 var en anstændig se det er måske ikke den værste idé.

Samsung har været tilbyder nogle af markedets førende kapaciteter med sin digitale ure for et stykke tid, så er det Gear, Sport den perfekte fusion?

Samsung Gear Sport Specs

Vægt: 67g

Dimensioner: 42.9 x 44,6 x 11,6 mm

OS: Tizen 3

Opbevaring: 4 GB

Skærmstørrelse: 1,2 tommer

Opløsning: 360 x 360

Skærmtype: Super AMOLED

Batteri: 300mAh

Processor: Exynos 3520 dual

RAM: 768MB

IP rating: 50 m vandtæt

Samsung Gear Sport pris og release dato

Hvis du håber Samsung Gear Sport, prisen kommer til at være lidt mere spiselig dette år, er du nødt til at være skuffet, da det er detailhandel på $299 / £299 / AU$499.

Selvom det ikke er så dyrt som Apple Ur 3, det er stadig temmelig dyrt for noget i en kategori, der ikke ses som nødvendigt… mere af en luksus at købe, eller en stor gave til en væsentlig anden, når du kan bare ikke beslutte, hvad til at købe dem.

Samsung Gear Sporten blev udgivet den oktober 27 2017, eller November 1, hvis du er i øjeblikket bosat i Australien.

Det er en af de billigere Samsung Gear-ure på markedet nu, er dog, som det Gear S3 er langsomt ved at blive indstillet, og er mærkeligt nok stiger i pris. Du kan stadig købe Gear S2, men det er en lidt gammeldags nu.

Design og skærm

Metal design er tiltalende

I betragtning af den centrale fokus for Samsung Gear Sport handler om at gøre en mere kompakt enhed, det er bizart, der er tungere end modellerne fra sidste år — vi taler ikke massive forskelle, men det er næsten 10 gram, og du kan føle det på håndleddet især.

Men alt i alt er det en mindre enhed, der kommer i med den mere kompakte dimensioner af 44,6 x 42.9 x 11,6 mm — det ser langt mere som et normalt ur end tidligere gear, før det, som opretholder den samme robuste holdninger, som vi gerne se til ure af denne omkostning.

Det er meget godt-som — du vide, når du tager den op er, at du får et ur, der koster lidt mere, og med luksus at være en afgørende forskel med ure i forhold til andre gadgets, dette er vigtigt.

Falsen og metal krop har meget lidt uønskede bevægelse, og det føles ikke for stramt mod håndleddet. Selvfølgelig, det kommer an på remmen, og på 20mm du vil være i stand til at skifte disse ud til en bredere vifte af ‘generic’ bands fra andre butikker.

De store knapper der er nemme at finde, og tryk på

Givet navnet antyder kraftigt på fitness-elastik, der kommer i kassen, er fint, men du har muligheder.

Det er en reel smerte at få remmen gennem afholdelse sløjfer til tider — især irriterende, når du har brug for at komme i gang for en træning — så du har brug for lidt mere pleje der.

Dette er et af de mest irriterende ting om den medfølgende rem

1.2-tommer Super AMOLED-skærm er så klart og levende som du forventer det fra Samsung — det kan være på den mørke side af misligholdelse (som du ville forvente i betragtning af den sydkoreanske brand forsøger at spare på batteriet), men hvis du skruer op for lysstyrken det er let læselig på alle tidspunkter.

Det er irriterende, at det er en smule mindre end de foregående år — 1.2-tommers vs 1.3-tommer — som vi ønsker så meget at se på som muligt på et smartwatch, men hvis det er prisen for en mere kompakt enhed, kan vi forstå.

Skærmen er en usædvanlig klar og sprød

Cirkulære designs vis ikke så meget som en firkantede skærm, men giver en bedre æstetisk på håndleddet (og Apple har stort set ejede de firkantede design, så noget lignende ville blive set som en kopi).

Samsung Gear Sport er godt bearbejdet med en stærk shell, klar skærm og robust glas på toppen. Der slankere design ikke kommer på bekostning af batteriets størrelse (og vi er ikke sikker på, hvor den ekstra vægt er kommet fra), men alt i alt er dette en præmie smartwatch… som du vil håbe for pris.

Spotify og apps

Offline Spotify er et massivt værdsat funktion

En af de grunde til at købe Samsung Gear Sport er, at det er den første ‘Spotify Se’ — og det er en utrolig smart træk fra den Syd koreanske mærke.

Muligheden for at synkronisere offline musik fra Spotify betyder, pludselig, det er et ur, som du aktivt vil tage ud på ture. Tilføje i et par Bluetooth-hovedtelefoner, og synkronisere musik fra streaming-platform, og du er fuldstændig udstyret og telefon gratis på en lang løbetur.

Opsætning af den service er lige så besværligt som det kan være — vil du nødt til at indtaste en adgangskode ved hjælp af en old-school T9 tastatur (dem, der er gamle nok til at huske de tidlige dage af sms ‘ er, vil vide, hvad det betyder) og hakke ud af dit brugernavn og password.

Styring af Spotify, er en lidt hårdere musik-app

Men, når i bruger-interface er ret smart og anvendelige — de afspilningslister, som er der, hvor du forventer dem til at være, og et tryk på vil downloade dem til offline brug.

Springe gennem musiknumre er en lille smule besværlig på den mindre skærm — selv om du kan bruge det roterende bezel — og det er et mareridt at ændre lydstyrken.

Det er en af disse ordninger, hvor du kan gøre det, men det er ikke let — det er ikke nær så simpelt et system, som Apple har bragt med Musik på sit Ur, hvor alt flyder og er lige ved hånden, når det er nødvendigt.

Også, vi har hele tiden fundet det Gear, Sport, fortæller os, at Spotify blev ‘spille’ på trods af der ingen lyd… det syntes at tage en lille bid af batteriets levetid, og rod i vores playlist playback.

De andre apps, som er temmelig rudimentær på Samsung Sport Gear, med kun en reel håndfuld valg for din har. Som nævnt, Swim.com er der, men der er ingen app Strava, ingen Nike Plus, og mange andre titler, vi følte, var forsvundet fra platform — selv Under Armour Post er der, hvis du er indlejret i denne platform.

Den tredje parts apps ikke imponere

Dette er ikke nødvendigvis et massivt problem — vi ser, at det er mere vigtigt, at det grundlæggende er dækket med et smartwatch, såsom integreret træning, godt alarmer og mere, der er relevante meddelelser.

Det er rart, at du kan svare til en WhatsApp besked, for eksempel, uden at du behøver at åbne en app, men ellers, hvis du ønsker at forøge mulighederne i Gear Sport du ikke kommer til at finde en masse her, end at nogle apps fra tredjeparter, som du vil være villig til at tage en chance på.

For eksempel: en af de bedste funktioner i Apple-Ur er den åndedrætsøvelse app, der hjælper dig rolig gennem dagen, eller få til at sove mere let. Dog, mens du kan hente noget lignende i funktion for de Redskaber, Sport, er det siloed inden for en app, og ikke giver dig underretninger.

Og den funktionalitet, der er rudimentære hos bedste — det er en anklage om, hvordan app store er understocked, og vil ikke få nogen bedre, så længe Samsung ikke har en massiv brugerbase til at skabe.

Aktuel side:

En slankere design med Spotify om bord

Næste Side Fitness