Samsung Gear Sport anmeldelse

0
33

Våre Dommen

Utstyret Sport er en fin smartwatch — men fint i den forstand av gjennomsnittet, ikke luksus. Det gjør nesten akkurat det som sin forgjenger gjør i en litt slankere og mer motstandsdyktig mot vann måte, men reduserer batteriets driftstid noe. Med den eldre modellen forsvinner fra hyllene, og dette er fortsatt den beste Samsung se… men ikke mye av et skritt fremover.

For

  • Slankere design
  • Offline-Spotify-avspilling
  • Samsung helse er effektiv

Mot

  • Dårlig trening sporing
  • GPS-ytelse uberegnelige
  • Pulsmåleren ikke effektiv

Samsungs Utstyr Idretten ser ut til å ha to klare mål: bli slankere enn fjorårets Utstyr S3-modellen, og bringe i svømming støtte.

I den vanskelige smartwatch markedet, så noen oppgraderinger virke litt farlig — men så igjen, gitt Gear S3 var en anstendig se det er kanskje ikke den verste ideen.

Samsung har vært, og tilbyr noen av markedets ledende evner med sin digitale ur for en stund, så er Utstyret Sport den perfekte blanding?

Samsung Gear Sport Spesifikasjoner

Vekt: 67g

Dimensjoner: 42.9 x 44.6 x 11.6 mm

OS: Tizen 3

Lagring: 4GB

Skjerm størrelse: 1.2 tommer

Oppløsning: 360 x 360

Skjerm type: Super AMOLED

Batteri: 300mAh

Prosessor: Exynos 3520 dual

RAM: 768 MB

IP rating: 50m vanntett

Samsung Gear Sport pris og lanseringsdato

Hvis du håper Samsung Gear Sport prisen kommer til å bli litt mer spiselig dette året, kommer du til å bli skuffet som det er detaljhandel på $299 / £299 / AU$499.

Mens ikke så kostbart som Apple Se 3, er det fortsatt ganske dyrt for noe i en kategori som ikke har sett det som nødvendig… mer av en luksuriøs kjøpe, eller en flott gave til en betydelig andre når du bare ikke kan bestemme hva du skal kjøpe dem.

Samsung Utstyr Sporten ble utgitt på oktober 27 2017, eller 1. November hvis du er for tiden bosatt i Australia.

Det er en av de billigere Samsung Utstyr klokker på markedet nå om, så Giret S3 er langsomt blir avviklet, og er merkelig stiger i pris. Du kan fortsatt kjøpe Utstyr S2, men det er litt arkaisk nå.

Design og skjerm

Metallet er tiltalende design

Gitt hovedfokus på Samsung Gear Sport er alt om å lage en mer kompakt enhet, det er bisart tyngre enn modellene fra i fjor — vi snakker ikke store forskjeller, men det er nesten 10 gram, og du kan føle det på håndleddet spesielt.

Men samlet er det en mindre enhet, som kommer med de mer kompakte dimensjoner av 44.6 x 42.9 x 11.6 mm — det ser mye mer ut som en vanlig klokke enn tidligere tannhjul før det, som å opprettholde den samme robuste følelser som vi liker å se for klokker av denne kostnaden.

Det er veldig godt gjort så godt du vet når du løfter den opp for at du får et ur som koster litt mer, og med luksus å være en viktig faktor med klokker i forhold til andre gadgets, dette er viktig.

Rammen og metall har svært lite uønsket bevegelse, og det føles ikke så tett mot håndleddet. Selvfølgelig, det kommer an på stroppen, og på 20mm vil du være i stand til å bytte disse ut for et bredere spekter av ‘generic’ band fra andre butikker.

Den store knapper som er lette å finne og trykk

Gitt navnet hint tungt på fitness gummi band som kommer i esken er bare fint, men du har alternativer.

Det er en reell smerte for å få stroppen gjennom å holde løkker til tider — spesielt irriterende når du trenger for å komme i gang etter en treningsøkt, så du trenger litt mer omsorg der.

Dette er en av de mest irriterende tingene om den medfølgende stroppen

1,2-tommers Super AMOLED-skjermen er klar og levende som du forventer deg fra Samsung — det kan feile på den mørkere siden av standard (som du ville forvente gitt det Sør-koreanske merket prøver å spare batteri), men hvis du skru opp lysstyrken det er lett leselig til alle tider.

Det er irriterende at det er litt mindre enn tidligere år — 1.2-tommers vs 1.3-tommers — som vi ønsker så mye å se på som mulig på smartwatch, men hvis det er prisen på en mer kompakt enhet, kan vi forstå.

Skjermen er usedvanlig klar og skarp

Sirkulær design viser ikke så mye som en rettvinklet vise, men tilbyr en bedre estetisk på håndleddet (og Apple har ganske mye eide firkantet design, så noe lignende ville bli sett på som en kopi).

Samsung Gear Sport er godt bearbeidet med en sterk shell, tøm skjerm og robust glass på toppen. Som slankere design kommer på bekostning av batteri størrelse (og vi er ikke sikker på hvor den ekstra vekten har kommet fra), men totalt sett er dette en premium smartwatch… som du hadde håpet for prisen.

Og Spotify apps

Offline-Spotify er et massivt verdsatt funksjon

En av grunnene til å kjøpe Samsung Gear Sport er at det er den første «Spotify-Se» — og det er en utrolig smart trekk fra den Sør-koreanske merket.

Mulighet for å synkronisere frakoblet spor fra Spotify betyr, plutselig, dette er en se at du aktivt vil ta ut på løp. Legg til i et par av Bluetooth-hodetelefoner og synkronisere musikk fra streaming plattform, og du er helt utstyrt og telefon gratis på lang sikt.

Sette opp tjenesten er så innviklede som kan være — trenger du å skrive inn et passord ved hjelp av en old-school T9-tastatur (de som er gamle nok til å huske de tidlige dager av tekstil vil vite hva det betyr) og napper ut ditt brukernavn og passord.

Styre Spotify er litt tøffere fra musikk-appen

Men, en gang i brukergrensesnittet er ganske glatt og brukbare — spillelister er der du forventer å finne dem, og et tap vil laste dem ned for offline bruk.

Hoppe gjennom sporene er litt klossete på mindre skjerm — selv om du kan bruke den roterende bezel — og det er et mareritt å endre volumet.

Det er en av de systemer der du kan gjøre det, men det er ikke enkelt — det er ikke på langt nær så enkelt system som en Apple-tallet brakte med Musikk på sin Vakt, hvor alt flyter og er rett ved fingertuppene når det er nødvendig.

Vi har også hele tiden funnet Gear Sport forteller oss at Spotify ble «spiller» på tross av å ha ingen lyd… det så ut til å ta en liten del av batteriets levetid, og rotet opp vår spilleliste avspilling.

Den andre apps er ganske rudimentære på Samsung Gear Sport, med bare en ekte håndfull valg for din delectation. Som nevnt, Swim.com er det, men det er ingen Strava-appen, ikke Nike Plus, og mange andre titler vi følte oss som var savnet fra plattform — selv Under Armour Posten er det, hvis du er innebygd i at plattformen.

Tredjeparts applikasjoner ikke imponere

Dette er ikke nødvendigvis en massiv problem — vi ser at det er mer viktig at det grunnleggende er dekket med en smartwatch, slik som integrert treningsøkter, fin varsler og mer relevante meldinger.

Det er hyggelig at du kan svare på en WhatsApp meldingen, for eksempel, uten å måtte åpne appen, men ellers hvis du er ute etter å utvide funksjonaliteten til Utstyret Sport du ikke kommer til å finne mye her, annet enn enkelte tredjeparts apper som du vil være villig til å ta sjansen på.

For eksempel: en av de beste funksjonene av Apple-Klokke er puste øvelse app, som kan hjelpe deg rolig gjennom dagen, eller få til å sove mer lett. Imidlertid, selv om du ikke kan laste ned noe som ligner på funksjonen for Utstyr Sport, det er siloed i en app og ikke tilbyr deg meldinger.

Og funksjonaliteten er rudimentær på best — det er en tiltale på hvordan app store er understocked, og ikke kommer til å bli bedre så lenge som Samsung ikke har en massiv brukeren base for å lage for.

Gjeldende side:

En slankere design med Spotify på styret

Neste Side Fitness

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяMSI GE63 Raider RGB Edition
Следующая статьяHP Omen X 65 BFGD