Samsung Gear Sport review

0
31

TODO alt text

Ons Oordeel

De Gear Sport is een fijne smartwatch — maar fijn in de zin van de gemiddelde, niet luxe. Het doet bijna precies wat zijn voorganger heeft in een iets slanker en meer water-bestendige manier, maar verlaagt de levensduur van de batterij enigszins. Met de oudere modellen het verdwijnen van de schappen, dit is nog steeds de beste Samsung kijken… maar niet echt een stap vooruit.

Voor

  • Slanker ontwerp
  • Offline Spotify afspelen
  • Samsung gezondheid is effectief

Tegen

  • Slechte oefening bijhouden
  • De prestaties van de GPS onregelmatig
  • Hartslagmeter niet effectief

Samsung ‘ s Gear Sport lijkt te hebben twee duidelijke doelstellingen: zijn slanker dan vorig jaar Gear S3 model, en brengen in het zwembad van de ondersteuning.

In de moeilijke smartwatch markt, dus paar upgrades lijken een beetje gevaarlijk, maar het wordt, gezien de Versnelling S3 was een goede kijk het is misschien niet de slechtste idee.

Samsung ‘ s is het aanbieden van een aantal toonaangevende mogelijkheden met het digitale uurwerken voor een tijdje, zo is de Gear Sport de perfecte combinatie?

Samsung Gear Sport Specs

Gewicht: 67g

Afmetingen: 42.9 x 44.6 x 11.6 mm

OS: Tizen 3

Opslag: 4GB

Scherm grootte: 1.2-inch

Resolutie: 360 x 360

Type scherm: Super AMOLED

Accu: 300 mah

Processor: Exynos dual 3520

RAM: 768 MB

IP-waarde: 50m waterdicht

Samsung Gear Sport prijs en release datum

Als je hoopt de Samsung Gear Sport de prijs een beetje beter verteerbaar dit jaar, zul je teleurgesteld worden, want het is de detailhandel op $299 / £299 / AU$499.

Hoewel niet zo duur wordt als het Apple-Horloge 3, het is nog steeds vrij duur voor iets in een categorie die niet als noodzakelijk gezien… meer van een luxe kopen, of een grote gift voor een significante andere als je gewoon niet kan beslissen wat te kopen.

De Samsung Gear Sport werd uitgebracht op 27 oktober 2017, of 1 November als u bent momenteel woonachtig in Australië.

Het is een van de goedkopere Samsung Gear horloges op de markt nu al, als de Versnelling S3 langzaam wordt gestaakt en is het vreemd genoeg stijgt in prijs. U kunt nog steeds kopen de Versnelling S2, maar dat is een beetje achterhaald nu.

Design en scherm

De metalen design is aantrekkelijk

Gegeven de belangrijkste focus van de Samsung Gear Sport is alles over het maken van een meer compact apparaat, het is bizar zwaarder dan de modellen van vorig jaar — we hebben het niet over enorme verschillen, maar het is bijna 10 gram en dat kan je voelen aan de pols in het bijzonder.

Echter, over het algemeen is een kleiner apparaat, die met de meer compacte afmetingen van 44.6 x 42.9 x 11,6 mm — het lijkt veel meer als een normaal horloge dan de vorige tandwielen voor, waarin het handhaven van dezelfde robuuste gevoeligheden die we graag zien voor de horloges van deze kosten.

Het is zeer goed gemaakt en weet je wanneer je hem oppakt dat je het krijgen van een uurwerk dat kost een beetje meer, en met de luxe is een belangrijke onderscheidende factor met horloges in vergelijking met andere gadgets, dit is belangrijk.

De ring en het lichaam van het metaal hebben zeer weinig ongewenste beweging, en het voelt niet te strak tegen de pols. Natuurlijk, dat hangt af van de band, en op 20mm u zult in staat zijn om te schakelen deze uit voor een breder scala van ‘generieke’ bands uit andere winkels.

De grote knoppen zijn makkelijk te vinden en druk op

Gezien de naam hints zwaar op de fitness rubber band die komt in de doos is gewoon goed, maar je opties hebt.

Het is een echte pijn om de band door de holding lussen op keer — vooral vervelend als je moet gaan voor een training, dus je moet een beetje meer zorg.

Dit is een van de meest irritante dingen over de meegeleverde riem

De 1.2-inch Super AMOLED-scherm is zo duidelijk en levendig als dat je zou verwachten van Samsung — het kan fout op de donkere kant van de standaard ingeschakeld (zoals je zou verwachten gezien het Zuid-koreaanse merk is proberen om de batterij te sparen), maar als u bij het opendraaien van de helderheid het is gemakkelijk leesbaar zijn op alle tijden.

Het is vervelend dat het is een beetje kleiner dan de vorige jaren — 1.2-inch vs 1.3-inch — als we willen zo veel om naar te kijken als mogelijk op een smartwatch, maar als dat de prijs van een meer compact apparaat, kunnen we begrijpen.

Het scherm is erg duidelijk en helder

Ronde modellen tonen niet zo veel als een rechthoekiger display, maar het bieden van een betere esthetische op de pols (en Apple heeft vrij veel in het bezit van de vierkante vormgeving, zo iets dergelijks zou worden gezien als een kopie).

De Samsung Gear Sport is goed bewerkt met een sterke shell, duidelijk scherm en robuust glas op de top. Dat slanker ontwerp komt aan de kosten van de accucapaciteit (en we zijn niet zeker waar het extra gewicht vandaan komt), maar over het algemeen is dit een premium smartwatch… die je zou hopen dat voor de prijs.

Spotify en apps

Offline Spotify is een massaal gewaardeerd functie

Een van de redenen om te kopen van de Samsung Gear Sport is dat het de eerste ‘Spotify Kijken’ — en het is een ongelooflijk slimme zet van het Zuid-koreaanse merk.

De mogelijkheid om te synchroniseren offline tracks van Spotify betekent, plotseling, dit is een horloge die u actief wilt nemen op loopt. Voeg in een paar van de Bluetooth-hoofdtelefoons en-synchroniseren van muziek uit de streaming-platform en u bent volledig uitgerust en telefoon gratis op de lange termijn.

Het opzetten van de dienst is zo onhandig als maar zijn kan, moet u een wachtwoord in te typen met behulp van een old-school T9 toetsenbord (die oud genoeg is om te onthouden van de vroege dagen van de sms ‘ en zal weten wat dat betekent) en peck uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Het beheersen van Spotify is een beetje moeilijker in de muziek-app

Echter, eenmaal in de user interface is vrij glad en bruikbaar — de afspeellijsten zijn, waar u ze verwacht, en een tik op downloaden voor offline gebruik.

Het overslaan van tracks is een beetje onhandig op het kleinere scherm — u kunt de roterende bezel — en het is een nachtmerrie voor het wijzigen van het volume.

Het is één van die systemen waar je het kan doen, maar het is niet makkelijk — het is nergens in de buurt zo eenvoudig systeem als Apple bracht met de Muziek op zijn Horloge, waar alles stroomt en is binnen handbereik wanneer nodig.

Ook wij voortdurend vond de Gear Sport ons te vertellen dat Spotify ‘spelen’, ondanks het feit dat geen geluid… het leek wel een klein deel van de levensduur van de batterij, en de puinhoop van onze afspeellijst afspelen.

De andere apps zijn vrij rudimentair op de Samsung Gear Sport, met slechts een handvol echte keuzes voor uw genot. Zoals eerder genoemd, Swim.com is er, maar er is geen Strava app, geen Nike Plus, en vele andere titels hadden we het gevoel ontbraken de platform — hoewel Under Armour Record is er, als je onderdeel bent van dat platform.

De third party apps niet imponeren

Dit is niet per se een enorm probleem — we zien dat het belangrijker is dat de basis zijn bedekt met een smartwatch, zoals geïntegreerde trainingen, leuke waarschuwingen en meer relevante meldingen.

Het is leuk dat je kunt antwoorden op een WhatsApp-bericht, bijvoorbeeld, zonder de noodzaak om de app te openen, maar anders, als u op zoek bent naar het verbeteren van de mogelijkheden van de Gear Sport je niet gaat vinden hier veel anders dan sommige apps van derden die u zult willen nemen van een kans op.

Bijvoorbeeld: een van de beste functies van de Apple Horloge is de ademhaling oefening-app, waardoor u rustig door de dag of slapen makkelijker. Echter, terwijl u kunt downloaden iets gelijkaardig in functie voor de Versnelling Sport, het is gescheiden in een app en niet bieden u de meldingen.

En de functionaliteit is rudimentair, in het beste geval — het is een aanklacht op hoe de app store is understocked, en is niet van plan om zo lang als Samsung het niet hebben van een enorme gebruikersgroep te maken.

Huidige pagina:

Een slanker ontwerp met Spotify aan boord

Volgende Pagina Fitness

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяMSI GE63 Raider RGB Edition
Следующая статьяHP Voorteken X 65 BFGD