Samsung Redskap Sport review

0
43

Vår Dom

Växel Sport är en fin smartwatch — men fina i den känsla av genomsnittet, inte lyx. Det gör nästan exakt vad dess föregångare har i en något snyggare och mer vatten-resistenta sätt, men minskar batteriets livslängd något. Med den äldre modellen försvinner från hyllorna, detta är fortfarande den bästa Samsung titta på… men inte så mycket ett steg framåt.

För

  • Smidigare design
  • Offline Spotify-uppspelning
  • Samsung hälsa är effektiv

Mot

  • Dålig motion tracking
  • GPS-prestanda oberäknelig
  • Pulsmätaren inte är effektiv

Samsungs Redskap Sport verkar ha två tydliga mål: att vara smalare än förra årets Redskap S3-modellen, och få i simning stöd.

I den svåra smartwatch marknaden, så några uppgraderingar verkar lite farligt — men sedan igen, med tanke på de Redskap S3 var en anständig titta på att det inte kan vara den sämsta idé.

Samsung har varit att erbjuda en marknadsledande kapacitet med sin digitala klockor för en stund, så är de Redskap Sport perfekt fusion?

Samsung Redskap Sport Specifikationer

Vikt: 67g

Mått: 42.9 x 44,6 x 11,6 mm

OS: Tizen 3

Lagring: 4 GB

Skärm storlek: 1.2-tums

Upplösning: 360 x 360

Skärmtyp: Super AMOLED

Batteri: 300mAh

Processor: Exynos 3520 dubbla

RAM: 768MB

IP-klass: vattentät 50m

Samsung Redskap Sport pris och release-datum

Om du hoppas Samsung Redskap Sport priset kommer att vara lite mer välsmakande detta år, du kommer att bli besviken, eftersom det är detaljhandel på $299 / £299 / AU$499.

Medan det inte är lika dyrt som Apple Titta på 3, är det fortfarande ganska dyrt för något i en kategori som inte ses som nödvändigt… mer en lyx att köpa, eller en stor gåva för en betydande andra när du kan bara inte bestämma vad du ska köpa dem.

Samsung Redskap Sporten släpptes den 27 oktober 2017, eller 1 November om du för närvarande är bosatt i Australien.

Det är en av de billigare Samsung Redskap klockor på marknaden nu men, som Redskap S3 är långsamt på väg att upphöra och är nyfiket stiger i pris. Du kan fortfarande köpa de Redskap S2, men det är lite ålderdomliga nu.

Design och skärm

Metall-design är tilltalande

Med tanke på den viktiga fokus för Samsung Redskap Sport handlar om att göra en mer kompakt enhet, det är bisarrt nog tyngre än de modeller från förra året — vi pratar inte om några enorma skillnader, men det är nästan 10 gram och du kan känna att på handleden särskilt.

Men överlag är det en mindre enhet, som kommer in med den mer kompakta mått av 44,6 x 42.9 x 11,6 mm — det ser mycket mer ut som en vanlig klocka än tidigare växlar innan det, som att upprätthålla samma robusta känslor som vi vill se för klockor av denna kostnad.

Det är mycket bra gjort — du vet att när du plockar upp det som att du får en klocka som kostar lite mer, och med lyxen att vara en viktig differentiator med klockor i jämförelse med andra prylar, här är viktigt.

Bezel och metall har mycket lite oönskade rörelser, och det känns inte alltför tätt mot handleden. Naturligtvis, det beror på remmen, och på 20mm du kommer att kunna byta dessa ut för ett bredare spektrum av «generiska» band från andra butiker.

Stora knappar är lätta att hitta och tryck

Med tanke på namnet antyder starkt på fitness gummiband som medföljer i lådan är bara bra, men du har alternativ.

Det är en verklig smärta att få remmen genom att hålla slingor ibland — speciellt irriterande när du behöver för att komma igång med en träning — så att du behöver lite mer omsorg.

Detta är en av de mest irriterande sakerna med den medföljande remmen

1,2-tums Super AMOLED-skärmen är lika klart och levande som du förväntar dig från Samsung — det kan missta sig på den mörkare sidan av standard (som du skulle förvänta sig med tanke på den sydkoreanska varumärke är att försöka spara batteri) men om du skruva upp ljusstyrkan det är lätt att läsa vid alla tillfällen.

Det är irriterande att det är lite mindre än tidigare år — 1.2-tums vs 1.3-tums — som vi vill ha så mycket att titta på som möjligt på en smartwatch, men om det är priset av en mer kompakt enhet, som vi kan förstå.

Skärmen är ovanligt tydlig och skarp

Cirkulära mönster visa inte så mycket som en kvadratisk skärm, men erbjuder en bättre estetisk på handleden (och Apple har ganska mycket som ägs torget design, så att något liknande skulle kunna ses som en kopia).

Samsung Redskap Sport är väl bearbetade med ett starkt skal, tydlig skärm och robust glas på toppen. Att smalare design har kommit till på bekostnad av batteriets storlek (och vi är inte säker på var den extra vikt som har kommit från), men sammantaget är detta en premie smartwatch… som du skulle hoppas för priset.

Spotify och appar

Offline Spotify är ett mycket uppskattat inslag

En av anledningarna till att köpa Samsung Redskap Sporten är att det är den första Spotify Titta på » — och det är en otroligt smart drag från den sydkoreanska varumärke.

Förmåga att synkronisera offline låtar från Spotify innebär, plötsligt, detta är en klocka som du aktivt vill ta reda på kör. Lägg i ett par Bluetooth-hörlurar och synkronisera musik från streaming-plattformen, och du är helt rustad och telefon gratis på lång sikt.

Inrättandet av tjänsten är lika krångliga som kan vara — du måste ange ett lösenord med hjälp av en old-school T9-tangentbord (de som är tillräckligt gamla för att komma ihåg de första dagarna av sms kommer att veta vad det betyder) och picka ut ditt användarnamn och lösenord.

Kontrollera Spotify är lite tuffare från musik-app

Men en gång i användargränssnittet är ganska smart och användbar — spellistor finns där du förväntar dig att dem skall vara, och tryck ner dem för användning offline.

Hoppa genom spåren är lite krångliga på den mindre skärmen — även om du kan använda den roterande bezel — och det är en mardröm att ändra volymen.

Det är ett av de system där du kan göra det, men det är inte lätt — det är långt ifrån lika enkelt ett system som en Apple-talet förde med Musik på sin Klocka, där allt flyter och är rätt nära till hands när det behövs.

Också, vi ständigt hittat Redskap Sport som talar om för oss att Spotify var att «spela på» trots att inga ljud… det verkade ta en liten bit av batteritiden, och röra upp vår spellista för uppspelning.

Andra appar är ganska rudimentär på Samsung Redskap Sport, med endast en handfull riktiga val för din delectation. Som nämnts, Swim.com är det, men det är ingen Strava app, inga Nike Plus, och många andra titlar som vi kände saknades från plattformen — även Under Armour-Post är det, om du är inbäddade i den plattformen.

Tredje part apps inte imponera

Detta är inte nödvändigtvis ett stort problem — vi ser att det är viktigare att grunderna är täckt med en smartwatch, som integrerad träning, trevligt varningar och mer relevanta anmälningar.

Det är trevligt att du kan svara på en WhatsApp-meddelande, till exempel, utan att behöva öppna programmet, men annars om du är ute efter att öka kapaciteten av Redskap Sport du inte kommer att hitta en hel del här andra än vissa appar från tredje part som du kommer att vara ovilliga att ta en chans på.

Till exempel: en av de bästa funktionerna av Apple-Klocka är det andningsövning app, som hjälper dig lugn igenom dagen eller att få sova lättare. Men, samtidigt som du kan ladda ner något liknande funktion för Redskap Sport, det är skarpt avgränsade inom en app och inte ger dig aviseringar.

Och funktionaliteten är rudimentär på bästa — det är en anklagelse om hur app store är understocked, och inte kommer att bli bättre så länge Samsung inte har en massiv användare att skapa.

Aktuell sida:

En smalare design med Spotify ombord

Nästa Sida Fitness

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяMSI GE63 Raider RGB-Edition
Следующая статьяHP Omen X 65 BFGD