SNES Mini tillbaka i lager och till ett vettigt pris också. Men för hur länge?

0
34

Kommer det att säljas ut igen i slutet av dagen?

Våra EXPERTER Mini stock alert summer bara gick av och vi är här för att låta dig veta var du kan köpa en helt ny SNES Mini just nu. Ännu bättre, det är inte på en hissade upp opportunistiska pris. Och nu menar vi inte låtsas nya RRP av £79.99, men den faktiska ursprungliga RRP av £69.99 — mycket billigare än den våg av £100+ priser vi ser på eBay.

SNES-Mini — | 21 spel | två controllers | £69.99 @ Nintendo
Detta skulle kunna sälja slut på någon minut för att vara ärlig. Visst, efterfrågan är inte så hög som den var innan Jul, men beståndet är fortfarande en mycket ovanlig syn från online-återförsäljare för Nintendo Klassiska SNES-Mini, speciellt på den ursprungliga £69.99 pris.
Visa Affär

SNES-Mini — | 21 spel | två controllers | £79.99 @ Mycket
Naturligtvis, du bör gå för erbjudandet direkt från Nintendo först, eftersom det är en tia billigare. Den sorgliga verkligheten är dock att affären skulle vara borta när du läser detta. Denna £79.99 pris-tag är ett effektivt sätt RRP att de flesta butiker har sålt mini-konsolen för under de senaste månaderna och det är betydligt billigare än eBay.
Visa Affär

Med lite tur, Nintendo inte kommer att vara så snål på produktionen när den oundvikliga N64 Mini kommer senare i år. Vi skulle inte hålla för en Wii U Mini någon gång snart dock.

  • Nintendo 64 Classic Mini: vad vi vill se
  • De bästa Nintendo Växla erbjudanden