SteamOS

0
29

Vår Tidlige Dommen

Beta eller ikke, SteamOS trenger mye arbeid, nemlig installasjonen. Men det er klart at Valve er til noe.

For

  • Det bare om jobber
  • Enkelt grensesnitt
  • Open-source og gratis
  • Tonnevis av potensielle

Mot

  • Installasjonen er et mareritt
  • Ikke nok spill
  • Streaming krever Windows

Oppdatering: i Den siste utgaven av å treffe SteamOS reolves rundt våkne OS opp fra hvilemodus, som i henhold til en Ventil ansatte er mer problemer enn det er verdt på grunn av en manglende grafikk support på Linux. Sjekk ut Side 3 for mer.

Tilbake i begynnelsen av 2000-tallet, Valve Software er best kjent for å lage den elskede første-person shooter Half-Life, og vi var alle venter tålmodig på neste avbetaling av Gordon Freeman futuristiske opplevelser i Half-Life 2.

Spole fremover i 15 år, og Ventilen er da-side-prosjektet, Steam-spill distribusjon plattform, er nå i sentrum for sin virksomhet, som raskere internett-tilkoblinger og mer romslige harddisker har i hovedsak blitt kvitt fysiske medier så langt som PC-spill er bekymret.

I dag er vi i samme båt. Alle som har noen gang så mye som håndteres på en kontroller venter for Half-Life 3 kunngjøring. Steam har gått fra å være en kontroversiell og litt irriterende måte å få spillene til PC gamer ‘ s tittel hub av valget. Boblende unna i bakgrunnen denne gangen er SteamOS, Linux-basert operativsystem som danner en stor del av selskapets plan for å infiltrere stue spilling.

Nå som Steam-Maskiner er ute i naturen, SteamOS er nå tilgjengelig for alle å laste ned, så hvis du har lyst til å bygge ditt eget Steam-Maskin – kan du gi den en gå.

Heldigvis, de dagene hvor Ventilen rådet «med Mindre du er en fryktløs Linux hacker allerede, vi kommer til å anbefale at du venter» er over, og SteamOS er lettere å installere nå enn noen gang før.

SteamOS kunne ha forandret alt. Ikke bare gjorde det truer Microsoft ‘ s nær monopol over PC-gaming, som sklei litt med Windows 8, men den er også rettet mot å trekke folks oppmerksomhet fra Xbox-En og PS4, som sitter i det lille gapet under TV-en. Det har vært små media Pc-er som kan være festet på baksiden av TV-en din for år, men de har alltid manglet en helhetlig operativsystem.

SteamOS, deretter ble lovet å sitte et sted mellom Windows-spill-og-konsoll brukervennlighet. Det er bygget rundt Steam Big Picture-modus, som er designet for store skjermer og controller-basert samhandling. En tilpasset Debian Linux-distribusjon sitter bak det hele, som betyr at den er i stand til nettsurfing og kjører programmer, så vel som dens gaming raison d ‘ être. Som du ville forvente fra et Linux-basert operativsystem, er det helt gratis og helt åpen-kilde.

Det syntes å være en vinn-vinn-situasjon for Ventil, også. Selv om SteamOS helt mislyktes, sin coffers kommer til å bli stilt for evigheten med anslått milliarder Ventil gjør fra Steam-plattformen alene.

Men nysgjerrighet fikk bedre for oss, og vi måtte bare prøve ut SteamOS for oss selv for å se hvordan Ventilen er shaping the future of gaming.

Gjeldende side:

Innledning

Neste Side Montering og maskinvare

Hva er en hands on anmeldelse?

‘Hender på vurderinger» er en journalists første inntrykk av et stykke kit basert på å tilbringe litt tid med det. Det kan være bare noen få øyeblikk, eller et par timer. Det viktigste er at vi har vært i stand til å leke med det selv og kan gi deg noen følelse av hvordan det er å bruke, selv om det er bare en embryonale vise. For mer informasjon, se TechRadar er Anmeldelser Garanti.

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSteamOS
Следующая статьяSteamOS